Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miralem444
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la miralem444 » 01 nov 2010, 19:50

Mandrak je napisao/la:Ma boli me neka stvar koliko daje u klubovima koji ga placaju, gdje igra, koliko vrijedi, koliko ga placaju.
Sutra da potpise za Barcu za 500 miliona - njegova stvar i njegov zivot...zanima me samo koliko zabija za reprezentaciju i koliko nama valja po tom pitanju.
Udavise ovi novinari i poratali sa sapunicom o Dzeki.
bravo care...upotpunosti se slazem sa tobom..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 nov 2010, 20:07

ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2010, 20:14

szlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
Super je to samo kao i obicno dvolicno.Po jednim reprezentativcima i clanovima reprezentacije se brani a odmah na drugoj temi po drugima se se-re ili sprda na njihov racun. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 nov 2010, 20:25

harishp je napisao/la:
27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
Super je to samo kao i obicno dvolicno.Po jednim reprezentativcima i clanovima reprezentacije se brani a odmah na drugoj temi po drugima se se-re ili sprda na njihov racun. :roll:
Sve po zasluzi. LOGICNO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2010, 20:28

szlaja je napisao/la:
harishp je napisao/la:
27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
Sve po zasluzi. LOGICNO
Jok,nego po boji kluba.Ebo vas daltonista,kad mjesate klub i repku. :roll:
Onda bi Bolicu spomenik trebali dignuti,a niko ni da ga spomene.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 nov 2010, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2010, 20:29

szlaja je napisao/la:
harishp je napisao/la:
27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
Sve po zasluzi. LOGICNO
Upravo tako. Sto ne mogu ove sto ne podnose ni da se progovori rijec kritike prema nasim igracima.

A zlatna kanta, moralista, je inace poznat po tome kako pljuje Asmira Begovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 nov 2010, 20:31

harishp@ Alo momak. Stavljas Skoru i Dzeku u isti kos. Jesil dobro?

PS. jel moram nazor hvalit Skoru?

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 nov 2010, 20:33

harishp je napisao/la: Onda bi Bolicu spomenik trebali dignuti,a niko ni da ga spomene.
Bolic je proslost. Hvala mu na svemu, jedan od nasih najvecih. Al mislim da ce Dzeko duplo vise dat

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2010, 22:27

27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
Slabo je to za njega...mora to mnogo bolje i više golova...nema opravdanja :!:
Jednostavno za Džeku ta statistika mora biti MNOGO bolja.
Što reko Švabo Osim nekad Nikiću: Ako ne može ili ako nisu u stanju dati gola do 70 minute, sam izađi .
Od Džeke kao najvece nacionalne zvijezde ocekujemo najviše, što je logicno...tako je u citavom svijetu i što bi on bio iznimka.
Mora davati najmanje jedan gol po utakmici (to je minimum što se od njega traži), to treba sam sebi zacrtati u glavi i ispod tog nivoa ne smije ici :!: ili neka sam izađe tamo negdje u 70- toj minuti i neka da šansu momcima koji ce ginuti za državni dres, pa makar bili i 5 puta slabiji igraci, ha ja...može biti zvijezda u bilo kojem klubu i za bilo koje pare i raditi šta hoce na terenu, ali u nacionalnoj selekciji ne smije biti labavo.
U zadnje vrijeme i on i Miske (naše glave poluge) korziraju po terenu i glume šataće....Pape fin prema njima i blag ,a fakini uzeli fursata. Treba tu šipka da radi po guzici :x :x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2010, 22:40

Mandrak je napisao/la:
27 nastupa, 16 golova

Zadovoljan?
Slabo je to za njega...mora to mnogo bolje i više golova...nema opravdanja :!:
Jednostavno za Džeku ta statistika mora biti MNOGO bolja.
Što reko Švabo Osim nekad Nikiću: Ako ne može ili ako nisu u stanju dati gola do 70 minute, sam izađi .
Od Džeke kao najvece nacionalne zvijezde ocekujemo najviše, što je logicno...tako je u citavom svijetu i što bi on bio iznimka.
Mora davati najmanje jedan gol po utakmici (to je minimum što se od njega traži), to treba sam sebi zacrtati u glavi i ispod tog nivoa ne smije ici :!: ili neka sam izađe tamo negdje u 70- toj minuti i neka da šansu momcima koji ce ginuti za državni dres, pa makar bili i 5 puta slabiji igraci, ha ja...može biti zvijezda u bilo kojem klubu i za bilo koje pare i raditi šta hoce na terenu, ali u nacionalnoj selekciji ne smije biti labavo.
U zadnje vrijeme i on i Miske (naše glave poluge) korziraju po terenu i glume šataće....Pape fin prema njima i blag ,a fakini uzeli fursata. Treba tu šipka da radi po guzici :x :x
Jesi ti ozbiljan? To je odlicna statistika. Pogotovo za reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2010, 22:43

Ozbiljan sam brate...statistika mora biti DUPLO bolja, kad pricamo konkretno o Dzeki...pošto je ovo o njemu tema.
Od ostalih igraca se i ne ocekuje toliko ,ali od glavne zvijezde (Dijamanta kako ga svi zovu) se ocekuje najviše.
Gol po utakmicu- minimum ispod kojeg ne smije ici, i to je to.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 nov 2010, 22:45

Statistika koju ima trenutno je fenomenalna

Raul 102 (44)
Ronaldo 97(62)
Henry 123 (51)

vidis da niko nema 100%-ni ucinak
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 01 nov 2010, 22:49

Mandrak je napisao/la:Ozbiljan sam brate...statistika mora biti DUPLO bolja, kad pricamo konkretno o Dzeki...pošto je ovo o njemu tema.
Od ostalih igraca se i ne ocekuje toliko ,ali od glavne zvijezde (Dijamanta kako ga svi zovu) se ocekuje najviše.
Gol po utakmicu- minimum ispod kojeg ne smije ici, i to je to.
jest, ustvari jos bolje bi bilo da daje 2 gola po utakmici. barem 2.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 nov 2010, 22:49

Jel' morate vas dvojica, Cartman i harishp, ama baš na svakoj temi da se prepucavate i na taj način spamate forum? Cijenim vas obojicu ali ste ga vala pretjerali, na koju god temu čovjek uđe vi ste je syebali.

Vama u čast: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=3593. Bujrum tamo se prepucavati ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2010, 22:50

nevjernik je napisao/la:Statistika koju ima trenutno je fenomenalna

Raul 102 (44)
Ronaldo 97(62)
Henry 123 (51)

vidis da niko nema 100%-ni ucinak
Ti igraci navedeni, igraju u Španiji,Brazilu i Francuskoj sve same elitne ekipe prepune zvijezda i gdje i ostali igraci trpaju golove uveliko pored te trojice.
A kod nas je nas Džekan ubjedljivo najveca zvijezda i mora ponijeti taj teret slave na sebe i to prenijeti na teren...na terenu treba to sve dokazati...mora davati golove :!: to se od njega ocekuje.
Necemo suplju pricu i setanje po terenu, hocemo golove od Dzeke i to je sva prica...to mu je jedina zadaca.
Kako ce on zabijati, hoce li glavom, nogom, koljenom, laktom, vratom, qrcem palcem- to nas ne zanima apsolutno...mi hocemo golove od njega i ništa više.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 01 nov 2010, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 01 nov 2010, 22:54

Istina je da je los od odlaska Cire sa klupe, i da mora bolje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2010, 23:01

nevjernik je napisao/la:Istina je da je los od odlaska Cire sa klupe, i da mora bolje
Tacno, ali to je do selektora...zato Pape treba da ga upregne ko konja, ko što ga je Mikado uprego pa ce biti golova kao što ih je i bilo u prošlim kvalifikacijama, a ne fino sa njima...gdje ces fino i kulturno sa fakinima i mangupima :?: to nema nigdje.
Sušić treba mnogo oštrije sa glavnim zvijezdama tipa Dzeko,Miske,Spahić...na njima se gradi autoritet, a ne Pandzi, Jahiću, Zecu i ostalim...odmah u glavu glavne alfa mužijake ekipe, pa ces vidjeti reda i discipline.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 nov 2010, 01:06

NoName je napisao/la:Jel' morate vas dvojica, Cartman i harishp, ama baš na svakoj temi da se prepucavate i na taj način spamate forum? Cijenim vas obojicu ali ste ga vala pretjerali, na koju god temu čovjek uđe vi ste je syebali.

Vama u čast: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=3593. Bujrum tamo se prepucavati ;)
Nema potrebe da otvaras neke druge teme.Curtman kojeg ima svagdje ali pameti skoro nikad.
Tip kome ama bas niko nije drag od nasih igraca.Begovic mu sluzi,samo za tjeranje kontre.Jedino mu je buda klempavi Schrek i vazda pijani SAF-o
Tip koji ni mrtve ne postuje u vezi Medunjaninovog oca.
Tip koji pitaj boga koliko ima acounta,samo sto to hinjski radi.Frajo muljator teski,kaze ne citam ja postove jel ga bocnes i potrefis eto ga ili ih ko' oparen-i. :lol:
Tip kojem ja ni usranu motku nebi dao u ruke,jos gore bi je zeznuo.Tipican primjer petokolonasa koji bi radije tudje **** pojeo nego domacu kiflu.
Zbog ovakvih i Fudbalski savez(obadva sektora) bi se postidio .Ko da je klon Usanovica ili Sullje,vazda ima nesto reci a kad ''zine'',katastrofa.
I pored takvih ja ne mogu presutiti da ga...........
Sto se tice Dzeke opet ce biti King of the Hill i bog te veselio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 nov 2010, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 nov 2010, 09:53

Edin dobio dvicu od Kickera za meč protiv Stuttgarta. Dok je Mujdža dobio ocjenu 4, što i nije tako loše, obzirom da je većina ostalih igrača prošla puno gore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 nov 2010, 20:14

Ovaj Dzeko propada, kad se sjetim kad su me neki znalci ubjedjivali da ce u Arsenal da je bolji od naseg Bendya...Naravno sad se vidi istina a to je da je Bendy bolji igrac!
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.