bravo care...upotpunosti se slazem sa tobom..Mandrak je napisao/la:Ma boli me neka stvar koliko daje u klubovima koji ga placaju, gdje igra, koliko vrijedi, koliko ga placaju.
Sutra da potpise za Barcu za 500 miliona - njegova stvar i njegov zivot...zanima me samo koliko zabija za reprezentaciju i koliko nama valja po tom pitanju.
Udavise ovi novinari i poratali sa sapunicom o Dzeki.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Super je to samo kao i obicno dvolicno.Po jednim reprezentativcima i clanovima reprezentacije se brani a odmah na drugoj temi po drugima se se-re ili sprda na njihov racun.szlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve po zasluzi. LOGICNOharishp je napisao/la:Super je to samo kao i obicno dvolicno.Po jednim reprezentativcima i clanovima reprezentacije se brani a odmah na drugoj temi po drugima se se-re ili sprda na njihov racun.szlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?
Jok,nego po boji kluba.Ebo vas daltonista,kad mjesate klub i repku.szlaja je napisao/la:Sve po zasluzi. LOGICNOharishp je napisao/la:Super je to samo kao i obicno dvolicno.Po jednim reprezentativcima i clanovima reprezentacije se brani a odmah na drugoj temi po drugima se se-re ili sprda na njihov racun.szlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?

Onda bi Bolicu spomenik trebali dignuti,a niko ni da ga spomene.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 nov 2010, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Upravo tako. Sto ne mogu ove sto ne podnose ni da se progovori rijec kritike prema nasim igracima.szlaja je napisao/la:Sve po zasluzi. LOGICNOharishp je napisao/la:Super je to samo kao i obicno dvolicno.Po jednim reprezentativcima i clanovima reprezentacije se brani a odmah na drugoj temi po drugima se se-re ili sprda na njihov racun.szlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?
A zlatna kanta, moralista, je inace poznat po tome kako pljuje Asmira Begovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
harishp@ Alo momak. Stavljas Skoru i Dzeku u isti kos. Jesil dobro?
PS. jel moram nazor hvalit Skoru?
PS. jel moram nazor hvalit Skoru?
Bolic je proslost. Hvala mu na svemu, jedan od nasih najvecih. Al mislim da ce Dzeko duplo vise datharishp je napisao/la: Onda bi Bolicu spomenik trebali dignuti,a niko ni da ga spomene.
Slabo je to za njega...mora to mnogo bolje i više golova...nema opravdanjaszlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?

Jednostavno za Džeku ta statistika mora biti MNOGO bolja.
Što reko Švabo Osim nekad Nikiću: Ako ne može ili ako nisu u stanju dati gola do 70 minute, sam izađi .
Od Džeke kao najvece nacionalne zvijezde ocekujemo najviše, što je logicno...tako je u citavom svijetu i što bi on bio iznimka.
Mora davati najmanje jedan gol po utakmici (to je minimum što se od njega traži), to treba sam sebi zacrtati u glavi i ispod tog nivoa ne smije ici

U zadnje vrijeme i on i Miske (naše glave poluge) korziraju po terenu i glume šataće....Pape fin prema njima i blag ,a fakini uzeli fursata. Treba tu šipka da radi po guzici

Jesi ti ozbiljan? To je odlicna statistika. Pogotovo za reprezentaciju.Mandrak je napisao/la:Slabo je to za njega...mora to mnogo bolje i više golova...nema opravdanjaszlaja je napisao/la:ZA REPKU:
27 nastupa, 16 golova
Zadovoljan?![]()
Jednostavno za Džeku ta statistika mora biti MNOGO bolja.
Što reko Švabo Osim nekad Nikiću: Ako ne može ili ako nisu u stanju dati gola do 70 minute, sam izađi .
Od Džeke kao najvece nacionalne zvijezde ocekujemo najviše, što je logicno...tako je u citavom svijetu i što bi on bio iznimka.
Mora davati najmanje jedan gol po utakmici (to je minimum što se od njega traži), to treba sam sebi zacrtati u glavi i ispod tog nivoa ne smije iciili neka sam izađe tamo negdje u 70- toj minuti i neka da šansu momcima koji ce ginuti za državni dres, pa makar bili i 5 puta slabiji igraci, ha ja...može biti zvijezda u bilo kojem klubu i za bilo koje pare i raditi šta hoce na terenu, ali u nacionalnoj selekciji ne smije biti labavo.
U zadnje vrijeme i on i Miske (naše glave poluge) korziraju po terenu i glume šataće....Pape fin prema njima i blag ,a fakini uzeli fursata. Treba tu šipka da radi po guzici![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ozbiljan sam brate...statistika mora biti DUPLO bolja, kad pricamo konkretno o Dzeki...pošto je ovo o njemu tema.
Od ostalih igraca se i ne ocekuje toliko ,ali od glavne zvijezde (Dijamanta kako ga svi zovu) se ocekuje najviše.
Gol po utakmicu- minimum ispod kojeg ne smije ici, i to je to.
Od ostalih igraca se i ne ocekuje toliko ,ali od glavne zvijezde (Dijamanta kako ga svi zovu) se ocekuje najviše.
Statistika koju ima trenutno je fenomenalna
Raul 102 (44)
Ronaldo 97(62)
Henry 123 (51)
vidis da niko nema 100%-ni ucinak
Raul 102 (44)
Ronaldo 97(62)
Henry 123 (51)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
jest, ustvari jos bolje bi bilo da daje 2 gola po utakmici. barem 2.Mandrak je napisao/la:Ozbiljan sam brate...statistika mora biti DUPLO bolja, kad pricamo konkretno o Dzeki...pošto je ovo o njemu tema.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- NoName
- Kontakt:
Jel' morate vas dvojica, Cartman i harishp, ama baš na svakoj temi da se prepucavate i na taj način spamate forum? Cijenim vas obojicu ali ste ga vala pretjerali, na koju god temu čovjek uđe vi ste je syebali.
Vama u čast: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=3593. Bujrum tamo se prepucavati
Vama u čast: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=3593. Bujrum tamo se prepucavati

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ti igraci navedeni, igraju u Španiji,Brazilu i Francuskoj sve same elitne ekipe prepune zvijezda i gdje i ostali igraci trpaju golove uveliko pored te trojice.nevjernik je napisao/la:Statistika koju ima trenutno je fenomenalna
Raul 102 (44)
Ronaldo 97(62)
Henry 123 (51)
A kod nas je nas Džekan ubjedljivo najveca zvijezda i mora ponijeti taj teret slave na sebe i to prenijeti na teren...na terenu treba to sve dokazati...mora davati golove

Necemo suplju pricu i setanje po terenu, hocemo golove od Dzeke i to je sva prica...to mu je jedina zadaca.
Kako ce on zabijati, hoce li glavom, nogom, koljenom, laktom, vratom, qrcem palcem- to nas ne zanima apsolutno...mi hocemo golove od njega i ništa više.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 01 nov 2010, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Istina je da je los od odlaska Cire sa klupe, i da mora bolje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Tacno, ali to je do selektora...zato Pape treba da ga upregne ko konja, ko što ga je Mikado uprego pa ce biti golova kao što ih je i bilo u prošlim kvalifikacijama, a ne fino sa njima...gdje ces fino i kulturno sa fakinima i mangupimanevjernik je napisao/la:Istina je da je los od odlaska Cire sa klupe, i da mora bolje

Sušić treba mnogo oštrije sa glavnim zvijezdama tipa Dzeko,Miske,Spahić...na njima se gradi autoritet, a ne Pandzi, Jahiću, Zecu i ostalim...odmah u glavu glavne alfa mužijake ekipe, pa ces vidjeti reda i discipline.
Nema potrebe da otvaras neke druge teme.Curtman kojeg ima svagdje ali pameti skoro nikad.NoName je napisao/la:Jel' morate vas dvojica, Cartman i harishp, ama baš na svakoj temi da se prepucavate i na taj način spamate forum? Cijenim vas obojicu ali ste ga vala pretjerali, na koju god temu čovjek uđe vi ste je syebali.
Tip kome ama bas niko nije drag od nasih igraca.Begovic mu sluzi,samo za tjeranje kontre.Jedino mu je buda klempavi Schrek i vazda pijani SAF-o
Tip koji ni mrtve ne postuje u vezi Medunjaninovog oca.
Tip koji pitaj boga koliko ima acounta,samo sto to hinjski radi.Frajo muljator teski,kaze ne citam ja postove jel ga bocnes i potrefis eto ga ili ih ko' oparen-i.

Tip kojem ja ni usranu motku nebi dao u ruke,jos gore bi je zeznuo.Tipican primjer petokolonasa koji bi radije tudje **** pojeo nego domacu kiflu.
Zbog ovakvih i Fudbalski savez(obadva sektora) bi se postidio .Ko da je klon Usanovica ili Sullje,vazda ima nesto reci a kad ''zine'',katastrofa.
I pored takvih ja ne mogu presutiti da ga...........
Sto se tice Dzeke opet ce biti King of the Hill i bog te veselio.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 nov 2010, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Edin dobio dvicu od Kickera za meč protiv Stuttgarta. Dok je Mujdža dobio ocjenu 4, što i nije tako loše, obzirom da je većina ostalih igrača prošla puno gore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Ovaj Dzeko propada, kad se sjetim kad su me neki znalci ubjedjivali da ce u Arsenal da je bolji od naseg Bendya...Naravno sad se vidi istina a to je da je Bendy bolji igrac!
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.