FK Drina Zvornik

zvornicki klan
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la zvornicki klan » 01 nov 2010, 17:22

B o X je napisao/la:Čelik postiže gol iz jedanaesterca kojeg je prethodno napravio, po mišljenju glavnog sudije Vedrana Zovka iz Mostara, golman Drine Maksimović. Da li je stvarno ovo penal, pogledajte na usporenom snimku kada igrač Čelika i ne dotiče golmana Maksimovića, već ga preskaće, i posle dva napravljena koraka pada u šesnaestercu Drine a glavni sudija ovog meča momentalno pokazuje na bijelu tačku.

[youtube][/youtube]
LOPOVI IZ SAVEZA STIDITE SE!

Ja jesam navijač Drine,al isto tako trudim se biti što objektivniji,valjda je to svrha svakog realnog čovjeka.
Iskreno pitao sam robijaše koji su valjda gledali ovu utakmicu,po njima penal čist ko suza,jbg ili mene oči zezaju,al ovo po meni je pravo ono moranje pobjednika,odnosno čekanje iole ozbiljnog ulaska u šesnaesterac.
Nažalost domaćin je to očekivao možda i ranije,a igrači Drine prosto nisu valjda željeli se ni bunit jer je i njima posle ovih 12 kola jasno da ni prigovori ni protesti neće donijet ništa osim novih crvenih kartona i suspenzija.Žalosno al tako je,a oni iz saveza i Munib i Boško,Ante,Miloš,Dragan,Suljo ma svi delegiraju sudije dva dana prije meča,niko im ne može stati u trag,nikog se ne boje.Na kraju,da možda ovo sve pričam zbog toga što je moj klub oštećen,možda bi me hipotetički bilo briga da je oštećen neki drugi,ali isto tako valjda je ovaj narod zaslužio neke druge epitete utakmica,osim ustaljenih prevara,kupovina,prodaja,podjela,sumnja,itd.
Eto odgledah ovaj klip nekoliko puta i možda se na osnovu njega ne može 100% reći jest nije,al sigurno da se ovo svira jednom u 20 godina,ovaj Purić je uradio ono što je uradio i Krasić u Italiji,čak i gore,jer je evidentno mogao doći do lopte,ali jednostavno njegova namjera je bila izboriti penal,s tom činjenicom je krenuo sa 20 metara od gola,niko me ne može ubjediti u suprotno,a to ovaj snimak i potvrdjuje,samo mi je malo žao što moja Drina nažalost će ispast iz lige zato što nema ni kod koga kredita i ni od koga zaštitu...
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 01 nov 2010, 17:47

Pjesma karakteristicna za njih jer bez cajki nista :mrgreen: al mi ne ide u glavu kako uvijek pjevaju i bore se za kosovo a ono davno izgubljeno i nikada ga ne vratise halalite ga :mrgreen:

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 01 nov 2010, 17:49

B o X je napisao/la:uskoro ide video na kome se vidi da onog penala u Zenici uopšte nije bilo, ponovo klasična krađa...
Pisi zalbu upravi kucnog savjeta :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 01 nov 2010, 17:54

Nije bio penal.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 01 nov 2010, 17:58

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Pjesma karakteristicna za njih jer bez cajki nista :mrgreen: al mi ne ide u glavu kako uvijek pjevaju i bore se za kosovo a ono davno izgubljeno i nikada ga ne vratise halalite ga :mrgreen:
Dečko ti imaš neki problem?

Kradja ne mogu da vjerujem,vjerovao sam na riječ robovima koji su bili na tekmi,oni rekoše ma čist penal,a ono ma ni blizu,pa lijepo se vidi da je čovjek preskočio Maksimovićevu nog i pao onako filmski.Katastrofa,ali ništa me ne čudi jer jbg za onog Ušanovića majmuna je bolje da igra Čelik nego jedna mala Drina bez obzira što je ta Drina možda u ovom trenutku i jača ekipa od Čelika.
Eto dobro ja rekoh čak svi oni koji su pričali o petardama,gaženju da im ne bi Zovka famoznog ne bi ni gola dali,nevjerovatno to može samo u ovoj zemlji gdje je svaka logika prestala.
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 18:28

Samo tri sedmice nakon što se "slegla prašina" sa utakmice 9. kola Široki Brijeg - Drina, kada je glavni sudija tog meča, Eldin Jakupović, verbalno napao naše fudbalere i nakon dva mjeseca od onog sramnog suđenja na meču 3. kola sa Rudarom u Prijedoru, i posle još nekoliko utakmica na kojima manje - više oštećen naš tim, ekipa Drine ponovo je oštećena u gostima. Ovaj put rival je bio Čelik.

Tokom čitavog meča fudbaleri Drine perfektno su odrađivali svoj posao koji im je zadao trener Vojovodić ali u jednom momentu štoper Drine, Ivan Lazarević, pokušava da predribla napadača domaćih, Darija Purića, ovaj mu otima loptu i kreće prema golu Drine. Golman Drine, Goran Maksimović, kreće prema njemu i uklizava kako bi spriječio Purića da nešto više ne napravi. To se i događa, Purić skaće preko Maksimovića i pritom se loše dočekuje na noge i pada (da li namjerno ili ne to samo on zna) a famozni sudija iz Mostara, Vedran Zovko, pokazuje na bijelu tačku i tako faktički poklanja pobjedu Zeničanima. Naši momci i ne pokušavaju da se žale glavnom sudiji jer znaju da bi to bilo vjerovatno kobno za njih, dobili bi jedno dva - tri žuta ili čak crveni karton, kao što smo već viđali na prethodnim utakmicama. Možda bi ovo i bilo brzo zaboravljeno da se ne zna da će se već u sledećoj utakmici ponoviti sličan scenario.

Da li savez misli konačno da popravi stanje u našem, već odavno, propalom fudbalu ili će i dalje glavnu pravdu voditi klubovi koji daju sudiji više para i tako kupe sebi toliko željena tri boda. Da li će konačno Munib, Boško ... nešto konkretnije uraditi za naš fudbal osim što se ganjaju za fotelje, svađaju koliko će predsjedništvo brojati članova itd.? Dokle će se sudije delegirati dva dana pred utakmicu? Očekuje se, naravno, i od FK Drina da svaki put brzo reaguje, te sazove medije i održi pres konferenciju na kojoj bi se ukazale greške sa sličnih utakmica, ali isto tako i da se pošalje žalba FS BiH, jer bez pritiska na takmičarsku komisiju mi ćemo i dalje biti izloženi ovakvim scenarijma a naš fudbal će i dalje biti dno dna Evrope. Ali možda bi mogli da se pomirimo sa činjenicom da mi nismo klub sa kreditom i da nemamo dovoljnu zaštitu našeg (FS RS) saveza a kamoli nekog drugog, i da se služimo logikom već pomenutog sudije iz Širokog Brijega da nam je već presuđeno. Liga teče dalje...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 01 nov 2010, 18:40

B o X je napisao/la:Samo tri sedmice nakon što se "slegla prašina" sa utakmice 9. kola Široki Brijeg - Drina, kada je glavni sudija tog meča, Eldin Jakupović, verbalno napao naše fudbalere i nakon dva mjeseca od onog sramnog suđenja na meču 3. kola sa Rudarom u Prijedoru, i posle još nekoliko utakmica na kojima manje - više oštećen naš tim, ekipa Drine ponovo je oštećena u gostima. Ovaj put rival je bio Čelik.

Tokom čitavog meča fudbaleri Drine perfektno su odrađivali svoj posao koji im je zadao trener Vojovodić ali u jednom momentu štoper Drine, Ivan Lazarević, pokušava da predribla napadača domaćih, Darija Purića, ovaj mu otima loptu i kreće prema golu Drine. Golman Drine, Goran Maksimović, kreće prema njemu i uklizava kako bi spriječio Purića da nešto više ne napravi. To se i događa, Purić skaće preko Maksimovića i pritom se loše dočekuje na noge i pada (da li namjerno ili ne to samo on zna) a famozni sudija iz Mostara, Vedran Zovko, pokazuje na bijelu tačku i tako faktički poklanja pobjedu Zeničanima. Naši momci i ne pokušavaju da se žale glavnom sudiji jer znaju da bi to bilo vjerovatno kobno za njih, dobili bi jedno dva - tri žuta ili čak crveni karton, kao što smo već viđali na prethodnim utakmicama. Možda bi ovo i bilo brzo zaboravljeno da se ne zna da će se već u sledećoj utakmici ponoviti sličan scenario.

Da li savez misli konačno da popravi stanje u našem, već odavno, propalom fudbalu ili će i dalje glavnu pravdu voditi klubovi koji daju sudiji više para i tako kupe sebi toliko željena tri boda. Da li će konačno Munib, Boško ... nešto konkretnije uraditi za naš fudbal osim što se ganjaju za fotelje, svađaju koliko će predsjedništvo brojati članova itd.? Dokle će se sudije delegirati dva dana pred utakmicu? Očekuje se, naravno, i od FK Drina da svaki put brzo reaguje, te sazove medije i održi pres konferenciju na kojoj bi se ukazale greške sa sličnih utakmica, ali isto tako i da se pošalje žalba FS BiH, jer bez pritiska na takmičarsku komisiju mi ćemo i dalje biti izloženi ovakvim scenarijma a naš fudbal će i dalje biti dno dna Evrope. Ali možda bi mogli da se pomirimo sa činjenicom da mi nismo klub sa kreditom i da nemamo dovoljnu zaštitu našeg (FS RS) saveza a kamoli nekog drugog, i da se služimo logikom već pomenutog sudije iz Širokog Brijega da nam je već presuđeno. Liga teče dalje...
Gledajuci ovu snimku u najmanju ruku sumnjiv jedanesterac mogao se a i nije morao svirat...Al ljudi moji trebali ste primiti najmanje tri komada cijelo vrijeme ste bunker igrali niste dva puta kako treba dosli do gola Celika. Iz svih tih napada Celika moralo je negdje puknut jest da nije moralo bas ovako ali sta ces tako je to u zivotu zalit cete se vi jos mnogo puta niste jedini....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 18:48

Ja sam ovim komentarom završio sa Čelikom :oops: ide Slavija a imamo malo iznenađenje za njih al to tek kad dođu :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 01 nov 2010, 19:20

U Zenici smo odigrali dobar meč bez puno padova u igri,te pokazali da smo spremni za svih 90 minuta.Nemamo više pravo da kiksamo na svom terenu,pa je svaka utakmica koju igramo kod kuće za nas kvalifikiaciona za opstanak. U narednom kolu dočekujemo Slaviju, ubjedjen sam u našu pobjedu - Ivan Lazarević,FK Drina,za Blic.
slika
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 19:35

drinin vuk je napisao/la:U Zenici smo odigrali dobar meč bez puno padova u igri,te pokazali da smo spremni za svih 90 minuta.Nemamo više pravo da kiksamo na svom terenu,pa je svaka utakmica koju igramo kod kuće za nas kvalifikiaciona za opstanak. U narednom kolu dočekujemo Slaviju, ubjedjen sam u našu pobjedu - Ivan Lazarević,FK Drina,za Blic.
E jbg. Ivkane da ne naparavi ono što bi u 81. minutu sad bi slavili bod, ovako ništa :mrgreen:

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 01 nov 2010, 20:22

jel znate onu pjesmu : placite s mnom jesenje kise, zivot se nastavlja :) bodova s Bilinog nema, nema ni opstanka :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 nov 2010, 20:24

drinin vuk je napisao/la:U Zenici smo odigrali dobar meč bez puno padova u igri,te pokazali da smo spremni za svih 90 minuta.Nemamo više pravo da kiksamo na svom terenu,pa je svaka utakmica koju igramo kod kuće za nas kvalifikiaciona za opstanak. U narednom kolu dočekujemo Slaviju, ubjedjen sam u našu pobjedu - Ivan Lazarević,FK Drina,za Blic.
slika
Kako nemate pravo na kiks a na proljece vam dolaze tek muke :D Zeljeznicar, Sarajevo... Siroki ouuuuuuuuuuu mnogo uigraniji, mnogo jaci a vi sigurno jos slabiji i tanji. Tesko da cete se iscupati ali eto, vidjet cemo ;)

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 nov 2010, 20:33

aguero88_ je napisao/la:jel znate onu pjesmu : placite s mnom jesenje kise, zivot se nastavlja :) bodova s Bilinog nema, nema ni opstanka :)
jbs klub koji opstaje zahvaljujući kupovini svake godine!
Prije bih bio navijač kluba koji neće uzet boda u 30 utakmica,nego navijač kluba koji je svake godine tu samo zbog toga što kupuje,nekad čak i gol razliku.Kluba koji je praktično svake druge godine na 14 mjestu,kluba od kojeg je ostalo samo ime.

@pirke
Jbg tacno je da su te tri utakmice najteze,al jbg hrabri cinjenica da nam dolaze timovi poput Rudara,Slobode,Buducnosti.A i nadam se da cemo izgledat puno bolje na proljece kao i da ce pojacanja bit dobra....

Drugo ime objektivnosti!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 01 nov 2010, 20:39

pusti ti mene i CELIK, uci pjesmu ba, da ponovim : placite s mnom jesenje kise, zivot se nastavlja pa mozete reci opaa....bodova s Bilinog nema, nema ni opstanka :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 nov 2010, 20:40

zvornicki klan je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:jel znate onu pjesmu : placite s mnom jesenje kise, zivot se nastavlja :) bodova s Bilinog nema, nema ni opstanka :)
jbs klub koji opstaje zahvaljujući kupovini svake godine!
Prije bih bio navijač kluba koji neće uzet boda u 30 utakmica,nego navijač kluba koji je svake godine tu samo zbog toga što kupuje,nekad čak i gol razliku.Kluba koji je praktično svake druge godine na 14 mjestu,kluba od kojeg je ostalo samo ime.

@pirke
Jbg tacno je da su te tri utakmice najteze,al jbg hrabri cinjenica da nam dolaze timovi poput Rudara,Slobode,Buducnosti.A i nadam se da cemo izgledat puno bolje na proljece kao i da ce pojacanja bit dobra....
Ma niko vas nije prije vremena otpisao i preselio u nizi rang, jer svi mi znamo kakva je ova nasa liga i koliko znaci jedna gostujuca pobjeda! Prosle godine su Laktasi bili u goroj poziciji 10 puta pa su do zadnjeg kola igrali za opstanak koji im je izmakao upravo u zadnjem kolu, jer se i te teoretske sanse nisu poklopile onako kako bi njima odgovaralo. Pozdrav

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 01 nov 2010, 20:40

"Jbg tacno je da su te tri utakmice najteze,al jbg hrabri cinjenica da nam dolaze timovi poput Rudara,Slobode,Buducnosti.A i nadam se da cemo izgledat puno bolje na proljece kao i da ce pojacanja bit dobra...."
neznam sta si mislio ali ste vi po igrama i kvaliteti dalekoooo iza rudara, a za kaznu uzecemo vam bodove u zvorniku :lol: :lol: :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 nov 2010, 20:51

Pirke isto tako vidim praviš nekakve komparacije izmedju Drininih navijača i ostalih grupa.
Evo realno ja sam nekadašnji član grupe koje više nema i kažem ti najiskrenije da je grupa ostala pod onim imenom Drina bi na svakoj utakmici imala minimum 200-300 ljudi u kopu.A na većim utakmicama sa sarajevskim klubovima,Borcem,Slavijom sigurno ne ispod 400.Što htio ne htio priznati nije mala cifra za uslove PL,jer imajući u vidu da u gradu samom živi oko 35000 ljudi.Onda da navodiš vidim neke podatke,pa trebao bi znati da je tih Vukova do sada prosječno bilo preko 100 na utakmicama,doduše prosjek kvare posjete protiv Veleža i Leotara gdje je bilo oko 100 ljudi na obe.
Onda da se ja ne bi nešto mnogo objašnjavao,koliko znam velika većina nekadašnjih navijača ne dolazi da navija,prvi sam od njih jer jbg nisu se ljudi složili s promjenom imena grupe.Da ti ne pričam o navijačkim rekvizitima,transovima,pjesmama sve je uništeno.
Onda,kažem prvi ne želim praviti poredjenja jer ta poredjenja bi morala imati sve u vidu,od veličine grupe,organizacije,veličine sredine iz koje grupa dolazi,glasnosti,gostovanja itd.
Stoga,niko ne spori da ima daleko organizovanijih grupa,ali isto tako i grupa koje dolaze iz daleko većih sredina,sredina u kojima postoje univerziteti što je velika prednost,jer jbg danas praktično 80% ljudi studira,i npr. eto nekih 50-ak Vukova vjerovatno je na studijima u BG,NS,IS,BL,ljudi nisu u mogućnosti kao navijači iz TZ,SA,BL,ZE.
Ako kontaš poentu priče drago mi je ako ne jbg najlakše je kuditi nešto,vrijedjati,msm da ćeš se sam iznenaditi na proljeće ako budeš dolazio u ZV.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 01 nov 2010, 21:00

alan ford je napisao/la: neznam sta si mislio ali ste vi po igrama i kvaliteti dalekoooo iza rudara, a za kaznu uzecemo vam bodove u zvorniku :lol: :lol: :lol:
aguero88_ je napisao/la:pusti ti mene i CELIK, uci pjesmu ba, da ponovim : placite s mnom jesenje kise, zivot se nastavlja pa mozete reci opaa....bodova s Bilinog nema, nema ni opstanka :)
Šta ste se primili, primićete po dva komada kao i Velež i Leotar, i onda ćete pričati kao pa znalo se to i slč., kao i kad ste najavljivali da će Čelik i Rudar dati Drini po pet komada a ispade da ste i jedni i drugi jedva uzeli pobjedu zahvaljujući sudiji, jeli moram ponovo da se vraćam na utakmicu sa Rudarom kad su nam dva igrača isključena. Dajte malo realnosti. Prijedor ima, čini mi se, već treću sezonu premijerligaša, a nema normalan stadion, mi smo za samo mjesec dana uradili onoliko posla oko uređenja ali ni tu nije kraj, čekamo da se završi polusezona pa da nastavimo a ako opstanemo uz Božiju pomoć stići će i reflektori.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 02 nov 2010, 11:07

Jbg Lazar je pogrješio,al on mi je jedan od omiljenih uz Ćuluma naravno,jbg to su Drinina djeca,ljudi su u Drini 10 godina i više,sve kategorije su prošli,greške su moguće svakom,pa nekad moraju i njih dvojica,čak mi je drago vidjeti otkako je Vojvodić došao da je Ćulumu data prednost u startnoj postavi jer on to zaslužuje,svojim partijama i zalaganjem,dok ga je na početku sezone Milanović uglavnom ubacivao sredinom drugog poluvremena.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 nov 2010, 15:03

Ma dobro Lazarević je pogriješio,al što je još gore sudija je svirao nepostojeći penal,pa je samo zbog toga on uzet u neku ruku kao tragičar,inače momak je vrlo dobro odigrao bar ono što sam u Zvorniku gledao.
Isto tako što kažeš za Ćuluma,on treba da igra,naravno svi mi možemo biti treneri,al Drina nema 22 dobra igrača,već ima to što ima,a u ovakvoj ekipi Ćulum treba igrati,treba mu dati prostora,kad se samo sjetim njegovih uklizavanja na meču sa Travnikom i to u blatu do koljena,da je takvih više u ekipi bilo bi i rezultata boljih.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.