LOPOVI IZ SAVEZA STIDITE SE!B o X je napisao/la:Čelik postiže gol iz jedanaesterca kojeg je prethodno napravio, po mišljenju glavnog sudije Vedrana Zovka iz Mostara, golman Drine Maksimović. Da li je stvarno ovo penal, pogledajte na usporenom snimku kada igrač Čelika i ne dotiče golmana Maksimovića, već ga preskaće, i posle dva napravljena koraka pada u šesnaestercu Drine a glavni sudija ovog meča momentalno pokazuje na bijelu tačku.
[youtube][/youtube]
Ja jesam navijač Drine,al isto tako trudim se biti što objektivniji,valjda je to svrha svakog realnog čovjeka.
Iskreno pitao sam robijaše koji su valjda gledali ovu utakmicu,po njima penal čist ko suza,jbg ili mene oči zezaju,al ovo po meni je pravo ono moranje pobjednika,odnosno čekanje iole ozbiljnog ulaska u šesnaesterac.
Nažalost domaćin je to očekivao možda i ranije,a igrači Drine prosto nisu valjda željeli se ni bunit jer je i njima posle ovih 12 kola jasno da ni prigovori ni protesti neće donijet ništa osim novih crvenih kartona i suspenzija.Žalosno al tako je,a oni iz saveza i Munib i Boško,Ante,Miloš,Dragan,Suljo ma svi delegiraju sudije dva dana prije meča,niko im ne može stati u trag,nikog se ne boje.Na kraju,da možda ovo sve pričam zbog toga što je moj klub oštećen,možda bi me hipotetički bilo briga da je oštećen neki drugi,ali isto tako valjda je ovaj narod zaslužio neke druge epitete utakmica,osim ustaljenih prevara,kupovina,prodaja,podjela,sumnja,itd.
Eto odgledah ovaj klip nekoliko puta i možda se na osnovu njega ne može 100% reći jest nije,al sigurno da se ovo svira jednom u 20 godina,ovaj Purić je uradio ono što je uradio i Krasić u Italiji,čak i gore,jer je evidentno mogao doći do lopte,ali jednostavno njegova namjera je bila izboriti penal,s tom činjenicom je krenuo sa 20 metara od gola,niko me ne može ubjediti u suprotno,a to ovaj snimak i potvrdjuje,samo mi je malo žao što moja Drina nažalost će ispast iz lige zato što nema ni kod koga kredita i ni od koga zaštitu...