FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do kada Lazic, ima ugovor?[/quote]
Koliko znam podpiso je 6 mj +1 godina(negdje sam procito da ima do 2020te ugovor) e sad ima li kalzula da moze ici uz ponudu neku... dzaba sve svi ce oni dobit dobre ponude jer su mladi momci pa cemo vidjet u narednih 20 dana sta ce biti madam se da cemo kompletirati igracki kadar do 1 tekme u evropi.. i da ce Husref odtat trener!!! Vjerujem i Emira H.
Koliko znam podpiso je 6 mj +1 godina(negdje sam procito da ima do 2020te ugovor) e sad ima li kalzula da moze ici uz ponudu neku... dzaba sve svi ce oni dobit dobre ponude jer su mladi momci pa cemo vidjet u narednih 20 dana sta ce biti madam se da cemo kompletirati igracki kadar do 1 tekme u evropi.. i da ce Husref odtat trener!!! Vjerujem i Emira H.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
belosevic28
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.de/jasmin-scu ... ler/186639
Sta mislite o njemu, istina ima ugovor do 2020, ali mu klub ispada u drugu ligu, a zastupa ga agencija kao i Tatara.
P.S.
Sta mislite o njemu, istina ima ugovor do 2020, ali mu klub ispada u drugu ligu, a zastupa ga agencija kao i Tatara.
P.S.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Rule_hz je napisao/la:Do kada Lazic, ima ugovor?
Koliko znam podpiso je 6 mj +1 godina(negdje sam procito da ima do 2020te ugovor) e sad ima li kalzula da moze ici uz ponudu neku... dzaba sve svi ce oni dobit dobre ponude jer su mladi momci pa cemo vidjet u narednih 20 dana sta ce biti madam se da cemo kompletirati igracki kadar do 1 tekme u evropi.. i da ce Husref odtat trener!!! Vjerujem i Emira H.[/quote]
Ako je tako, onda on moze i besplatno otici.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Odakle ti ta informacija?Suki46 je napisao/la:Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Reuf Karabeg jučer na emisiji potvrdio da bi trebao biti spreman do tadkosevskobrdo je napisao/la:Odakle ti ta informacija?Suki46 je napisao/la:Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Super!Suki46 je napisao/la:Reuf Karabeg jučer na emisiji potvrdio da bi trebao biti spreman do tadkosevskobrdo je napisao/la:Odakle ti ta informacija?Suki46 je napisao/la:Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica
Ako uzmemo u obzir da odlazi Mujakić, najvjerovatnije Lazić, Kapić, vrlo vjerovatno i jedan od Crepulja/Tatar/Rahmanović to su četvorica iz prve postave i ja mislim da više od njih ne bi smjelo da bude odlazaka. Sve preko je već previše i to je onda praktički novi tim.
Neka odu onda Bekić, Šofranac i mora se dovesti bar 5/6 novih igrača.
Zamjena Laziću. zamjena Mujakiću, zamjena Bekiću, zamjena onom ko ode iz veznog... Biće Hadžiji pune ruke posla, nadam se da je već počeo radit na ovome.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Ma puno se diglo nepotrebne prašine oko odlazaka. U najgorem slučaju trebaju nam tri pojačanja.
Ako svi najavljeni odu: Kovačević - Šabanović, Šofranac, Dupovac, Pidro - Crepulja, Stanojević, Velkoski - Hebibović, Tatar, Ahmetović.
Gdje se možemo pojačati? Ova ekipa je za vrha naše lige. Pojačat se možda sa nekim štoperom jer Amer meni nikad nije bio neki pouzdan štoper. Imamo prvih jedanest koji mogu biti konkurenti, ostalo je samo širina i nema potrebe žurit. Kvalitet. Ako se ne može naći onda ne dovodi. Imamo dva prelazna roka da dovedemo kvalitetne igrače: sad i u januaru.
Ako svi najavljeni odu: Kovačević - Šabanović, Šofranac, Dupovac, Pidro - Crepulja, Stanojević, Velkoski - Hebibović, Tatar, Ahmetović.
Gdje se možemo pojačati? Ova ekipa je za vrha naše lige. Pojačat se možda sa nekim štoperom jer Amer meni nikad nije bio neki pouzdan štoper. Imamo prvih jedanest koji mogu biti konkurenti, ostalo je samo širina i nema potrebe žurit. Kvalitet. Ako se ne može naći onda ne dovodi. Imamo dva prelazna roka da dovedemo kvalitetne igrače: sad i u januaru.
Oba stopera iz ove ekipe koju si napisao, top centralni vezni i top krilo. To je neki minimum ako hocemo sa branimo titulu i probamo nesto napraviti u Europi.Arnelv52 je napisao/la:Ma puno se diglo nepotrebne prašine oko odlazaka. U najgorem slučaju trebaju nam tri pojačanja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Historicar
- Kontakt:
Da je nekako zaganjati onog Stanišu Mandića iz Zrinjskog
Ma meni je šega mi pričamo o nekom iskoraku u Evropi.Pa mi ne možemo da zadržimo ni ovu ekipu na okupu,a kamoli da se jos pojačamo.Arnelv52 je napisao/la:Ma puno se diglo nepotrebne prašine oko odlazaka. U najgorem slučaju trebaju nam tri pojačanja.
Ako uzmemo sve i jednog igrača,koji su nabrojani da bi mogli otići, možda osim Kovačevića,ni jedan po mom mišljenju ne bih mogao igrati ni u jednoj jačoj ekipi u okruženju.(Partizan,Zvezda,Hajduk, Rijeka,Maribor, Olimpija,a siguran sam ni u Osijeku) ne znam o čemu mi pričamo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sto ce namHistoricar je napisao/la:Da je nekako zaganjati onog Stanišu Mandića iz Zrinjskog
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kovacevic (Dzafic***, Dizdarevic)
Lazic, pojacanje (Dupovac, Sofranac)
Sabanovic (Hebibovic)
Pidro (Halilovic, eventualno akademac)
Stanojevic (Djokanovic, Kurdic)
Pojacanje (Crepulja, Mustafic)
Rahmanovic (Salcin)
Tatar (Velkoski)
Pojacanje (Resic)
Ahmetovic (Handzic)
Sirok igracki kadar uz 9 akademaca.
Lazic, pojacanje (Dupovac, Sofranac)
Sabanovic (Hebibovic)
Pidro (Halilovic, eventualno akademac)
Stanojevic (Djokanovic, Kurdic)
Pojacanje (Crepulja, Mustafic)
Rahmanovic (Salcin)
Tatar (Velkoski)
Pojacanje (Resic)
Ahmetovic (Handzic)
Sirok igracki kadar uz 9 akademaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Do srijede se odmorit, onda sjest i popričat sa Husrefom, čovjeku produžit ugovor i nek sjede sa Hadžijom i nek sklapaju kockice/ekipu.
Protiv GOŠKa bi ovako:
Dizdarević
Šabanović Dupovac Šofranac Đokanović?
Kurdić Mustafić
Šišić Cruz
Ahmetović Handžić
Protiv GOŠKa bi ovako:
Dizdarević
Šabanović Dupovac Šofranac Đokanović?
Kurdić Mustafić
Šišić Cruz
Ahmetović Handžić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Znaci Mujakic otisao, po svemu sudeci odlaze skoro sigurno Lazic i Kapic, moguce da odu Rahmanovic, Kovacevic, Crepulja i Tatar,a pocetak sezone i evropske utakmice takode cekamo bez povrijedenih Pidre i Stanojevica.
Puno, skoro cijela prva ekipa ce nam faliti
Po meni, prvo treba da se rijesi pitanje trenera, jer Husrefu je ugovor fakticki istekao, i da se jasno vidi koja je vizija i ambicija kluba za dalje.
Tek nakon toga moze se poceti sklapati igracka krizaljka.
Puno, skoro cijela prva ekipa ce nam faliti
Po meni, prvo treba da se rijesi pitanje trenera, jer Husrefu je ugovor fakticki istekao, i da se jasno vidi koja je vizija i ambicija kluba za dalje.
Tek nakon toga moze se poceti sklapati igracka krizaljka.
Nego ljudi, zna li neko sta je bilo sa Hebibovicem u prvom poluvremenu ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ono njegovo standardno.mirzatele je napisao/la:Nego ljudi, zna li neko sta je bilo sa Hebibovicem u prvom poluvremenu ?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Siguran odlazak: Mujakić i Kapić
Eventualno: Lazić, Rahmanović, Crepulja, Kovačević i Tatar
Istekli ugovori: Pavlović, Bekić, Adukor i Cruz
Dodatno možda: Šišić, Džafić (ne znam kakva će mu biti situacija) i Šofranac
Znači treba nam ako ovi odu 7 do 10 pojačanja uz 3,4 nova akademca. Pa mnogo li je. S tim da bi Mustafić i još neki akademac mogli na posudbu.
Biće posla za Hadžiju. I to pravo.
Eventualno: Lazić, Rahmanović, Crepulja, Kovačević i Tatar
Istekli ugovori: Pavlović, Bekić, Adukor i Cruz
Dodatno možda: Šišić, Džafić (ne znam kakva će mu biti situacija) i Šofranac
Znači treba nam ako ovi odu 7 do 10 pojačanja uz 3,4 nova akademca. Pa mnogo li je. S tim da bi Mustafić i još neki akademac mogli na posudbu.
Biće posla za Hadžiju. I to pravo.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 20 maj 2019, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja koliko znam, Kovacevic nece nigdje, a jedina ponuda postoji za Tatara. Mogu oni imati zelju da odu, ali klub se pita jer su svi pod ugovorima osim Adukora.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dugo je ljeto.skoJaa je napisao/la:Ja koliko znam, Kovacevic nece nigdje, a jedina ponuda postoji za Tatara. Mogu oni imati zelju da odu, ali klub se pita jer su svi pod ugovorima osim Adukora.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.