FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 20 maj 2019, 20:58

Do kada Lazic, ima ugovor?[/quote]

Koliko znam podpiso je 6 mj +1 godina(negdje sam procito da ima do 2020te ugovor) e sad ima li kalzula da moze ici uz ponudu neku... dzaba sve svi ce oni dobit dobre ponude jer su mladi momci pa cemo vidjet u narednih 20 dana sta ce biti madam se da cemo kompletirati igracki kadar do 1 tekme u evropi.. i da ce Husref odtat trener!!! Vjerujem i Emira H.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 maj 2019, 21:04

Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2019, 21:28

https://www.transfermarkt.de/jasmin-scu ... ler/186639

Sta mislite o njemu, istina ima ugovor do 2020, ali mu klub ispada u drugu ligu, a zastupa ga agencija kao i Tatara.

P.S. :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 maj 2019, 21:40

Rule_hz je napisao/la:Do kada Lazic, ima ugovor?

Koliko znam podpiso je 6 mj +1 godina(negdje sam procito da ima do 2020te ugovor) e sad ima li kalzula da moze ici uz ponudu neku... dzaba sve svi ce oni dobit dobre ponude jer su mladi momci pa cemo vidjet u narednih 20 dana sta ce biti madam se da cemo kompletirati igracki kadar do 1 tekme u evropi.. i da ce Husref odtat trener!!! Vjerujem i Emira H.[/quote]
Ako je tako, onda on moze i besplatno otici.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 20 maj 2019, 21:40

Suki46 je napisao/la:Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica :thumbup:
Odakle ti ta informacija?
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 maj 2019, 21:44

kosevskobrdo je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Trebao bi se Miloš vratiti do početka priprema , u najgorem slučaju će propustiti par europskih utakmica :thumbup:
Reuf Karabeg jučer na emisiji potvrdio da bi trebao biti spreman do tad
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 20 maj 2019, 21:57

Suki46 je napisao/la:
kosevskobrdo je napisao/la:
Reuf Karabeg jučer na emisiji potvrdio da bi trebao biti spreman do tad
Super! :thumbup: I jedna lijepa vijest po pitanju igračkog kadra za sljedeću sezonu.

Ako uzmemo u obzir da odlazi Mujakić, najvjerovatnije Lazić, Kapić, vrlo vjerovatno i jedan od Crepulja/Tatar/Rahmanović to su četvorica iz prve postave i ja mislim da više od njih ne bi smjelo da bude odlazaka. Sve preko je već previše i to je onda praktički novi tim.

Neka odu onda Bekić, Šofranac i mora se dovesti bar 5/6 novih igrača.
Zamjena Laziću. zamjena Mujakiću, zamjena Bekiću, zamjena onom ko ode iz veznog... Biće Hadžiji pune ruke posla, nadam se da je već počeo radit na ovome.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 20 maj 2019, 22:31

Ma puno se diglo nepotrebne prašine oko odlazaka. U najgorem slučaju trebaju nam tri pojačanja.

Ako svi najavljeni odu: Kovačević - Šabanović, Šofranac, Dupovac, Pidro - Crepulja, Stanojević, Velkoski - Hebibović, Tatar, Ahmetović.

Gdje se možemo pojačati? Ova ekipa je za vrha naše lige. Pojačat se možda sa nekim štoperom jer Amer meni nikad nije bio neki pouzdan štoper. Imamo prvih jedanest koji mogu biti konkurenti, ostalo je samo širina i nema potrebe žurit. Kvalitet. Ako se ne može naći onda ne dovodi. Imamo dva prelazna roka da dovedemo kvalitetne igrače: sad i u januaru.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2019, 22:35

Arnelv52 je napisao/la:Ma puno se diglo nepotrebne prašine oko odlazaka. U najgorem slučaju trebaju nam tri pojačanja.

Ako svi najavljeni odu: Kovačević - Šabanović, Šofranac, Dupovac, Pidro - Crepulja, Stanojević, Velkoski - Hebibović, Tatar, Ahmetović.

Gdje se možemo pojačati? Ova ekipa je za vrha naše lige. Pojačat se možda sa nekim štoperom jer Amer meni nikad nije bio neki pouzdan štoper. Imamo prvih jedanest koji mogu biti konkurenti, ostalo je samo širina i nema potrebe žurit. Kvalitet. Ako se ne može naći onda ne dovodi. Imamo dva prelazna roka da dovedemo kvalitetne igrače: sad i u januaru.
Oba stopera iz ove ekipe koju si napisao, top centralni vezni i top krilo. To je neki minimum ako hocemo sa branimo titulu i probamo nesto napraviti u Europi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 maj 2019, 22:41

Da je nekako zaganjati onog Stanišu Mandića iz Zrinjskog

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 maj 2019, 22:43

Arnelv52 je napisao/la:Ma puno se diglo nepotrebne prašine oko odlazaka. U najgorem slučaju trebaju nam tri pojačanja.

Ma meni je šega mi pričamo o nekom iskoraku u Evropi.Pa mi ne možemo da zadržimo ni ovu ekipu na okupu,a kamoli da se jos pojačamo.
Ako uzmemo sve i jednog igrača,koji su nabrojani da bi mogli otići, možda osim Kovačevića,ni jedan po mom mišljenju ne bih mogao igrati ni u jednoj jačoj ekipi u okruženju.(Partizan,Zvezda,Hajduk, Rijeka,Maribor, Olimpija,a siguran sam ni u Osijeku) ne znam o čemu mi pričamo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2019, 22:45

Historicar je napisao/la:Da je nekako zaganjati onog Stanišu Mandića iz Zrinjskog
Sto ce nam :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2019, 22:49

Kovacevic (Dzafic***, Dizdarevic)
Lazic, pojacanje (Dupovac, Sofranac)
Sabanovic (Hebibovic)
Pidro (Halilovic, eventualno akademac)
Stanojevic (Djokanovic, Kurdic)
Pojacanje (Crepulja, Mustafic)
Rahmanovic (Salcin)
Tatar (Velkoski)
Pojacanje (Resic)
Ahmetovic (Handzic)

Sirok igracki kadar uz 9 akademaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 maj 2019, 23:01

Do srijede se odmorit, onda sjest i popričat sa Husrefom, čovjeku produžit ugovor i nek sjede sa Hadžijom i nek sklapaju kockice/ekipu.

Protiv GOŠKa bi ovako:
Dizdarević
Šabanović Dupovac Šofranac Đokanović?
Kurdić Mustafić
Šišić Cruz
Ahmetović Handžić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 maj 2019, 23:25

Znaci Mujakic otisao, po svemu sudeci odlaze skoro sigurno Lazic i Kapic, moguce da odu Rahmanovic, Kovacevic, Crepulja i Tatar,a pocetak sezone i evropske utakmice takode cekamo bez povrijedenih Pidre i Stanojevica.
Puno, skoro cijela prva ekipa ce nam faliti :crazy:
Po meni, prvo treba da se rijesi pitanje trenera, jer Husrefu je ugovor fakticki istekao, i da se jasno vidi koja je vizija i ambicija kluba za dalje.
Tek nakon toga moze se poceti sklapati igracka krizaljka.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 maj 2019, 23:38

Nego ljudi, zna li neko sta je bilo sa Hebibovicem u prvom poluvremenu ?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 maj 2019, 23:51

mirzatele je napisao/la:Nego ljudi, zna li neko sta je bilo sa Hebibovicem u prvom poluvremenu ?
Ono njegovo standardno. :cool:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 maj 2019, 23:56

Siguran odlazak: Mujakić i Kapić
Eventualno: Lazić, Rahmanović, Crepulja, Kovačević i Tatar
Istekli ugovori: Pavlović, Bekić, Adukor i Cruz
Dodatno možda: Šišić, Džafić (ne znam kakva će mu biti situacija) i Šofranac

Znači treba nam ako ovi odu 7 do 10 pojačanja uz 3,4 nova akademca. Pa mnogo li je. S tim da bi Mustafić i još neki akademac mogli na posudbu.

Biće posla za Hadžiju. I to pravo.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 20 maj 2019, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 20 maj 2019, 23:57

Ja koliko znam, Kovacevic nece nigdje, a jedina ponuda postoji za Tatara. Mogu oni imati zelju da odu, ali klub se pita jer su svi pod ugovorima osim Adukora.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 maj 2019, 00:08

skoJaa je napisao/la:Ja koliko znam, Kovacevic nece nigdje, a jedina ponuda postoji za Tatara. Mogu oni imati zelju da odu, ali klub se pita jer su svi pod ugovorima osim Adukora.
Dugo je ljeto.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []