Ko je ovaj do Šofranca?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoSarajevo je napisao/la:Ako budemo sve kontra radili u odnosu na onu sezonu poslije osvojene titule 2015 godine, bit ćemo ponovo prvaci.
Ma Gljiva, trenira on sa ekipom dugo baš, ne znam kako ti je promakao.Benjolos je napisao/la:
Ko je ovaj do Šofranca?
ne bih rekaoamypitar je napisao/la:Mislim da se čeka odluka za Musemica jel ostaje ili ide.ado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
Ne svidja mi se to nimalo. Cekamo tvoj potez Hadzija!!!
Ne možeš bez trenera ništa raditi,valjda se i ta sapunica oko trenera riješi.
Nema potrebe da gomilamo igrace,pokazala je uprava kako se to radi,gurne se omladinac koji bude bolji i od Hadzica i od Milanovica,takve vazda mozes nac,al igrace tipa Pidro i slicni tesko,zato ako dovode nek dovedu kao Lazic nekogado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
Ne svidja mi se to nimalo. Cekamo tvoj potez Hadzija!!!
Ovaj ima 45, dajgle mu face.KrajisnikBosnjak je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/221799
Idealno pojacanje za nas. Ugovor mu sad uskoro istice. Reaguj Hadzija.Vjerujem da ne bi imao nista protiv da igra za osvajaca duple krune u BiH, a imamo i evropske ambicije.
Ja cu u narednih par dana dati par svojih preporuka. Nije transfermarkt uopste los i moze se naci dobrih igraca.AlfredNobel je napisao/la:Ovaj ima 45, dajgle mu face.KrajisnikBosnjak je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/221799
Idealno pojacanje za nas. Ugovor mu sad uskoro istice. Reaguj Hadzija.Vjerujem da ne bi imao nista protiv da igra za osvajaca duple krune u BiH, a imamo i evropske ambicije.
![]()
Ma ne ide to tako. Šta misliš da Hadžija tako traži igrače, sjede, upali TM i gleda ko ima kakav CV. Tu su preporuke, skauting, mišljenja od drugih itd.
ja sam se raspitivao i navodno je ta njegova operacija nosa u pitanju, operacija nosa inače baš dugo zarasta, a opet kontam da je to nek nabaci masku i nek igra....tako da nisam pametan baš do čega je može bit da ima neki problem sa Husom....zagor1987 je napisao/la:Mi imamo stopera u vidu Sofranca,lik sigurno nije nista losiji od Lazica i definitivno poslije Lazica najbolji stoper lige,Mujakica ne racunam,e sad koji je razlog njegovog neigranja meni je misterija
ja meni rekoše taj nos po par godina zarastaAlfredNobel je napisao/la:Pa Šofranac tek kad je došao ima je tu devijaciju nosa, što nije nimalo bezazleno, jer stalno kupiš te viroze. U međuvremenu morao je ići za CG, jer mu je dijete bilo bolesno i hvala bogu da je sve ispalo kako treba. Operisali su ga onda i odradio je full pripreme, ali nije igrao jer je došao Lazić koji je mašina i Niho, koji se tu ustalio i zasluženo su igrali njih dvojica. Tek sad Šofranac ima pravu šansu da pokaže maksimum. Ja sam mišljenja kao i zagor da nije ništa lošiji od Lazića i da je odličan igrač. Prvo što ima korektnu brzinu za jednog stopera, igra nogom mu je dobra, a posebno ima dobar skok. Ako dobije pravu priliku, mislim da će je odlično iskoristiti. Jedino ako Husref ostane, pa bude gurao tromog Dupovca.
Sad će se Šofi raspuhat, jeo je jednog Lewandowskog a da ne jede ove napadačiće kod nas.Denchi je napisao/la:ja meni rekoše taj nos po par godina zarastaAlfredNobel je napisao/la:Pa Šofranac tek kad je došao ima je tu devijaciju nosa, što nije nimalo bezazleno, jer stalno kupiš te viroze. U međuvremenu morao je ići za CG, jer mu je dijete bilo bolesno i hvala bogu da je sve ispalo kako treba. Operisali su ga onda i odradio je full pripreme, ali nije igrao jer je došao Lazić koji je mašina i Niho, koji se tu ustalio i zasluženo su igrali njih dvojica. Tek sad Šofranac ima pravu šansu da pokaže maksimum. Ja sam mišljenja kao i zagor da nije ništa lošiji od Lazića i da je odličan igrač. Prvo što ima korektnu brzinu za jednog stopera, igra nogom mu je dobra, a posebno ima dobar skok. Ako dobije pravu priliku, mislim da će je odlično iskoristiti. Jedino ako Husref ostane, pa bude gurao tromog Dupovca.![]()
a kontam da je i onaj stakleni Veselinović? špic Zrinjskog, ko da je i on lomio nos pa s maskom igrao?
znači ne može bit do tog....
inače ofalio je pravo otkad je došao, izgubio je sigurno 5-10 kila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.