FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benjolos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benjolos » 22 maj 2019, 15:27

slika

Ko je ovaj do Šofranca?
Bordo bijeli za život cijeli!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 maj 2019, 15:28

BordoSarajevo je napisao/la:Ako budemo sve kontra radili u odnosu na onu sezonu poslije osvojene titule 2015 godine, bit ćemo ponovo prvaci.
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2019, 15:32

Benjolos je napisao/la:slika

Ko je ovaj do Šofranca?
Ma Gljiva, trenira on sa ekipom dugo baš, ne znam kako ti je promakao.
Samo je tu da trenira.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 15:33

amypitar je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
Ne svidja mi se to nimalo. Cekamo tvoj potez Hadzija!!!
Mislim da se čeka odluka za Musemica jel ostaje ili ide.
Ne možeš bez trenera ništa raditi,valjda se i ta sapunica oko trenera riješi.
ne bih rekao
svakako da može dovoditi igrače pogotovo ako zna ko će otići, vidi šta fali u ekipi, nema tu puno pametovanja svakako...
jedino može Hus reći volio bi da taj i taj ostane ili da insistira na nekom imenu posebno...
a to je već željoteka i do okolnosti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 maj 2019, 15:42

I ja smatram da se moze dovesti neki dobar igrac bez obzira ostao Husref ili ne. Pravo pojavanje ce igrati sigurno taman Ja bio laik trener.
Posebno kad znamo da imamo jako malo vremena do prve utakmice LP.
Nema tu puno mudrovanja i pametovanja...dovedi odmah koga mozes, naravno samo ako su prava pojacanja.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 maj 2019, 15:44

https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/221799

Idealno pojacanje za nas. Ugovor mu sad uskoro istice. Reaguj Hadzija. :) Vjerujem da ne bi imao nista protiv da igra za osvajaca duple krune u BiH, a imamo i evropske ambicije.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2019, 15:52

Mene najviše interesuje jel se zna kada se vraća Crepulja i Stanojević, da hoće onaj video izbaciti o zdravstvenom stanju da znamo malo detaljnije. Nema puno odmora poslije ove pauze koja uskoro slijedi, od velike je važnosti da od početka budu tu obojica i da budu full spremni pred utakmice LŠ i pred početak nove sezone :D Dva vrlo važna igrača, srce i motor ekipe :D
FK Sarajevo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 maj 2019, 15:53

ado-hz je napisao/la:Ako je istina za Milanovica i Hadzica Lazni opet rade prave stvari i na vrijeme uzimaju ono malo igraca sto valja kod nas.
Ne svidja mi se to nimalo. Cekamo tvoj potez Hadzija!!!
Nema potrebe da gomilamo igrace,pokazala je uprava kako se to radi,gurne se omladinac koji bude bolji i od Hadzica i od Milanovica,takve vazda mozes nac,al igrace tipa Pidro i slicni tesko,zato ako dovode nek dovedu kao Lazic nekog

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 maj 2019, 15:53

KrajisnikBosnjak je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/221799

Idealno pojacanje za nas. Ugovor mu sad uskoro istice. Reaguj Hadzija. :) Vjerujem da ne bi imao nista protiv da igra za osvajaca duple krune u BiH, a imamo i evropske ambicije.
Ovaj ima 45, dajgle mu face. :mrgreen:

Ma ne ide to tako. Šta misliš da Hadžija tako traži igrače, sjede, upali TM i gleda ko ima kakav CV. Tu su preporuke, skauting, mišljenja od drugih itd.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 maj 2019, 15:56

Mi imamo stopera u vidu Sofranca,lik sigurno nije nista losiji od Lazica i definitivno poslije Lazica najbolji stoper lige,Mujakica ne racunam,e sad koji je razlog njegovog neigranja meni je misterija

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 maj 2019, 15:59

AlfredNobel je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/221799

Ovaj ima 45, dajgle mu face. :mrgreen:

Ma ne ide to tako. Šta misliš da Hadžija tako traži igrače, sjede, upali TM i gleda ko ima kakav CV. Tu su preporuke, skauting, mišljenja od drugih itd.
Ja cu u narednih par dana dati par svojih preporuka. Nije transfermarkt uopste los i moze se naci dobrih igraca. :D A siguran sam da upali Hadzija malo i transfermarkt, pronadje par interesantnih imena pa se raspita.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 16:01

zagor1987 je napisao/la:Mi imamo stopera u vidu Sofranca,lik sigurno nije nista losiji od Lazica i definitivno poslije Lazica najbolji stoper lige,Mujakica ne racunam,e sad koji je razlog njegovog neigranja meni je misterija
ja sam se raspitivao i navodno je ta njegova operacija nosa u pitanju, operacija nosa inače baš dugo zarasta, a opet kontam da je to nek nabaci masku i nek igra....tako da nisam pametan baš do čega je može bit da ima neki problem sa Husom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 maj 2019, 16:01

Evo u HNL smanjuju broj stranaca u klubovima, mozda bi se moglo naci dobro pojacanje
Amer Dupovac!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 maj 2019, 16:02

U17 - Sarajevo -:- Željezničar stream

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2019, 16:03

Evo za ove koji hoće u prvom timu da gledaju 8 akademaca, sad imate priliku da gledate u prvoj postavi svih 11 akademaca i to protiv komšinica

FK Sarajevo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 maj 2019, 16:07

Pa Šofranac tek kad je došao ima je tu devijaciju nosa, što nije nimalo bezazleno, jer stalno kupiš te viroze. U međuvremenu morao je ići za CG, jer mu je dijete bilo bolesno i hvala bogu da je sve ispalo kako treba. Operisali su ga onda i odradio je full pripreme, ali nije igrao jer je došao Lazić koji je mašina i Niho, koji se tu ustalio i zasluženo su igrali njih dvojica. Tek sad Šofranac ima pravu šansu da pokaže maksimum. Ja sam mišljenja kao i zagor da nije ništa lošiji od Lazića i da je odličan igrač. Prvo što ima korektnu brzinu za jednog stopera, igra nogom mu je dobra, a posebno ima dobar skok. Ako dobije pravu priliku, mislim da će je odlično iskoristiti. Jedino ako Husref ostane, pa bude gurao tromog Dupovca.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 maj 2019, 16:08

@BordoSarajevo Druže ovo su kadeti, nema tu igrača. Loša generacija.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 maj 2019, 16:11

AlfredNobel je napisao/la:Pa Šofranac tek kad je došao ima je tu devijaciju nosa, što nije nimalo bezazleno, jer stalno kupiš te viroze. U međuvremenu morao je ići za CG, jer mu je dijete bilo bolesno i hvala bogu da je sve ispalo kako treba. Operisali su ga onda i odradio je full pripreme, ali nije igrao jer je došao Lazić koji je mašina i Niho, koji se tu ustalio i zasluženo su igrali njih dvojica. Tek sad Šofranac ima pravu šansu da pokaže maksimum. Ja sam mišljenja kao i zagor da nije ništa lošiji od Lazića i da je odličan igrač. Prvo što ima korektnu brzinu za jednog stopera, igra nogom mu je dobra, a posebno ima dobar skok. Ako dobije pravu priliku, mislim da će je odlično iskoristiti. Jedino ako Husref ostane, pa bude gurao tromog Dupovca.
ja meni rekoše taj nos po par godina zarasta :think:
a kontam da je i onaj stakleni Veselinović? špic Zrinjskog, ko da je i on lomio nos pa s maskom igrao?
znači ne može bit do tog....

inače ofalio je pravo otkad je došao, izgubio je sigurno 5-10 kila... :hmmmmm:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 maj 2019, 16:18

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Pa Šofranac tek kad je došao ima je tu devijaciju nosa, što nije nimalo bezazleno, jer stalno kupiš te viroze. U međuvremenu morao je ići za CG, jer mu je dijete bilo bolesno i hvala bogu da je sve ispalo kako treba. Operisali su ga onda i odradio je full pripreme, ali nije igrao jer je došao Lazić koji je mašina i Niho, koji se tu ustalio i zasluženo su igrali njih dvojica. Tek sad Šofranac ima pravu šansu da pokaže maksimum. Ja sam mišljenja kao i zagor da nije ništa lošiji od Lazića i da je odličan igrač. Prvo što ima korektnu brzinu za jednog stopera, igra nogom mu je dobra, a posebno ima dobar skok. Ako dobije pravu priliku, mislim da će je odlično iskoristiti. Jedino ako Husref ostane, pa bude gurao tromog Dupovca.
ja meni rekoše taj nos po par godina zarasta :think:
a kontam da je i onaj stakleni Veselinović? špic Zrinjskog, ko da je i on lomio nos pa s maskom igrao?
znači ne može bit do tog....

inače ofalio je pravo otkad je došao, izgubio je sigurno 5-10 kila... :hmmmmm:
Sad će se Šofi raspuhat, jeo je jednog Lewandowskog a da ne jede ove napadačiće kod nas. :mrgreen:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 maj 2019, 16:35

2:0 vodimo protiv kona :D
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.