La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 maj 2019, 15:13

NadalRafa je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate s katalonskim pacenicima kojima treba milion dokaza iznijet da bi nesto skontali al dzaba kad se to nece desit nikad jer im je mozak ispran. Argentinos nije sampionski igrac, jest najtalentovaniji al nije najbolji i ne moze bit. Kad najvise treba desi se choke, dok je Ronaldo suprotnost i daje najbitnije golove za svoj klub. Uvijek je tako bilo od Mancestera Reala pa sad do Juvea kad je zabio Atletiku (mozda najboljoj odbrani u Evropi) te Ajaxu iako nisu prosli jbg. U konacnici Messi izvlaci ekipu u ligaskim takmicenjima, kad ima pravo na gresku. U LP to ne moze raditi s konstantom te tu kaska za Ronaldom koji i kad ne zabija daje veliki doprinos. Takodjer za repku isto vazi iako je uvijek imao duplo jace saigrace nego Ronaldo s Portugalom. Opet ovaj uze Euro a onaj nije mogao mrtvu Copu uzeti. Ova godina je jos jedan dokaz da on ne moze biti bolji od goat-a. Kad se karijere zavrse moze se dalje polemisat ako Messi nesto napravi jos. Za sad je sve jasno osim ovim kataloncima koji su jako jako shrvani neuspjesima voljenog kluba pa im preostaje ova rasprava ..
Ronaldo veći doprinos? Jel' mi moš pojasnit kakav, nekim brojkama. Ronaldo je vrsni strijelac, sem toga šta još konkretno on doprinosi timu.
Ronaldo dao gol, Juve ispao, nije on kriv? Mesko dao 2 gola, Barca ispala, Mesko kriv? Mislim da ćemo se usput složit da su jedni ispali od Ajaxa koji je ruku na srce dosta slabija ekipa od Liverpoola. Jel' ima neka formula koju si koristio za računanje?
Ispravi me ako griješim, Ronaldo je bolji igrač jer je igrao u više ekipa? Tako ja tebe razumi. Prešao čovjek u Juventus, valjda da im pomogne osvojiti ligu, nisu jadni uspjeli da je osvoje ima i više (ukoliko ne znaš osvajali su je prethodnih par godina, bez Ronalda, vjerovao ili ne). O tome da su mu drugi donosili LP ne treba da se piše, al' hajde, LP je LP, kako god se osvojila.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 maj 2019, 15:34

let3 je napisao/la:Zadnjih 7-8 postova korisnika @NadalRafa :
Ne znam sto se raspravljate s katalonskim pacenicima kojima treba milion dokaza iznijet da bi nesto skontali al dzaba kad se to nece desit nikad jer im je mozak ispran.
Jest mi zao katalonaca bas su propali kad se ovako vade na Messiju a klub im odron. :(
Al s druge strane uzitak je citat kako se koprcaju :rol:
Hajde Rona dodji u Bundesku i Ligue 1, uzmi i tu titule i kupove, osvoji jos jednu LP ne bi li ovi drkaci napokon shvatili da si bolji od onog malog jazavca. :pray: Frajer dobro igra al nema ono najvaznije, TITULE. Ostat ce kratak za jos jednu LP a eto i kup je riknuo. Sta ima veze nek je tu Levante.
Ma kazem jer su imali veliku prednost pa su prokockali. Uz njih bi mozda to uspjelo samo jos Parizu. Sve u svemu od kluba koji je igrao najbolji fudbal postade olupina na celu s prevarantom Messijem. Kako ispade neuspjesna sezona Barceloni a triplete se najavljivale hahahahaha :rol:
Ceka se Copa da luzerski argentinac ispusi i tu pa da mozda defektasi koji ga podrzavaju skontaju da ima jedan ispred njeg tj.da nikad ne moze biti kao pravi Goat Rona. E moji katalonci. Predmet sprdnje ste postali, Roma, Liverpool i sad vas Valencia mrtva dere u kupu. Najsmjesniji klub hahahah :rol:
Jbt kolacc zar i poslije ove sezone gdje je omaleni argentinos zakazao kad je najvise trebalo ljudi misle da je bolji od Rone goat-a. :rol: Messi ce uvijek kasnit za LP trofejima a trofej s repkom nek zaboravi. To mu je sve potrebno da bi bio najbolji a ne trpac Levantea Granade itd. Shvatite
Re: Precijenjeni igraci
Umtiti
Vidal
Terstegen
Lenglet
Coutinho
:tokralju: :tokralju: šta reci
Ovo više nije ni smiješno, treba maleni na terapiju dok se još može popraviti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Trunks
Kontakt:

Post Postao/la Trunks » 26 maj 2019, 15:37

SiamoNoi je napisao/la:
Trunks je napisao/la:Bravo za šišmiše, velika pobjeda Valencie sinoć. Copa je njihova potpuno zasluženo, herojski su spasili ovu sezonu. Prvo osigurali četvrto mjesto i Ligu prvaka, a zatim i Copa del Rey. Što je najvažnije, time su osigurali i ostanak Marcelina koji je za mene jedan od najboljih trenera danas, bio im je potreban jedan ovakav pečat dobrog rada. Mislim da im je potrebno par dobrih pojačanja ovog ljeta da budu još bolji naredne sezone, najprije u Ligi prvaka, a što se tiče La Lige, oni su svakako klub koji može svakoga pobijedit.

Bolje je svakako da su ostali na četvrtom mjestu, Getafeu je dovoljna senzacija i Europa liga. Ove sezone je liga očigledno imala jedan pad, ali ne sumnjam u puno bolje rezultate španskih klubova naredne sezone. Barceloni puno toga zavisi od trenera, ali i ukoliko dovedu boljeg trenera, ni to im nije garancija za puno bolje rezultate jer imaju problema sa vlastitim igračima, a potrebna su im i osvježenja pa ne sumnjam da će odradit nekoliko velikih transfera. Atletico će spremiti novu ekipu pa očekujem bržu i bolju igru, ali vidjet ćemo. Real će vjerovatno pripremiti brdo para za neke igrače i tako dalje. Zanimljiva sezona nas čeka.
Jedan od onih koje sam htio u Interu.Bio je slobodan,a Inter bez trenera.
Sjećam se kad si pisao o njemu. To je bilo nakon što je De Boer dobio otkaz ako se ne varam.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 maj 2019, 15:44

@let3 i @derdiyok aparati rade citav dan kod vas izgleda hahahahah

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 maj 2019, 15:47

NadalRafa je napisao/la:@let3 i @derdiyok aparati rade citav dan kod vas izgleda hahahahah
Nije svakom mrtvi Dortmund najveca konkurencija jbg.Tebi uspjesna sezona dupleta protiv šumara i ispadanje u 1/8 LŠ :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2019, 15:48

Derdiyok je napisao/la:
let3 je napisao/la:Zadnjih 7-8 postova korisnika @NadalRafa :
Ne znam sto se raspravljate s katalonskim pacenicima kojima treba milion dokaza iznijet da bi nesto skontali al dzaba kad se to nece desit nikad jer im je mozak ispran.
Jest mi zao katalonaca bas su propali kad se ovako vade na Messiju a klub im odron. :(
Al s druge strane uzitak je citat kako se koprcaju :rol:
Hajde Rona dodji u Bundesku i Ligue 1, uzmi i tu titule i kupove, osvoji jos jednu LP ne bi li ovi drkaci napokon shvatili da si bolji od onog malog jazavca. :pray: Frajer dobro igra al nema ono najvaznije, TITULE. Ostat ce kratak za jos jednu LP a eto i kup je riknuo. Sta ima veze nek je tu Levante.
Ma kazem jer su imali veliku prednost pa su prokockali. Uz njih bi mozda to uspjelo samo jos Parizu. Sve u svemu od kluba koji je igrao najbolji fudbal postade olupina na celu s prevarantom Messijem. Kako ispade neuspjesna sezona Barceloni a triplete se najavljivale hahahahaha :rol:
Ceka se Copa da luzerski argentinac ispusi i tu pa da mozda defektasi koji ga podrzavaju skontaju da ima jedan ispred njeg tj.da nikad ne moze biti kao pravi Goat Rona. E moji katalonci. Predmet sprdnje ste postali, Roma, Liverpool i sad vas Valencia mrtva dere u kupu. Najsmjesniji klub hahahah :rol:
Jbt kolacc zar i poslije ove sezone gdje je omaleni argentinos zakazao kad je najvise trebalo ljudi misle da je bolji od Rone goat-a. :rol: Messi ce uvijek kasnit za LP trofejima a trofej s repkom nek zaboravi. To mu je sve potrebno da bi bio najbolji a ne trpac Levantea Granade itd. Shvatite
Re: Precijenjeni igraci
Umtiti
Vidal
Terstegen
Lenglet
Coutinho
:tokralju: :tokralju: šta reci
Ovo više nije ni smiješno, treba maleni na terapiju dok se još može popraviti.
Nije smiješno.
Nema te terapije koja može popraviti ovo stanje. Maleni je pregorio ko osigurač :?

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 maj 2019, 16:12

Sta bi drugo mogli katalonci osim vrijedjat :lol: najgora sorta ljudi definitivno. Al razumijem vas decki, ko zna kako je vama trenutno da onako ispadate u LP dvije godine zaredom :rol: Otpad od kluba hahahahh

@BosniaBoston 2>1 ;)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 maj 2019, 16:27

Jednostavno ne razumiješ da nije stvar u tome što smo ispali, problem je veće prirode. Daj Bože da ni Ligu nismo osvojili ako bi to značilo da idu radikalne promjene. Naravno, ti to ne razumiješ, zato i našvrljaš tonu glupih komentara. Ne znam ni što pišem ovo. Takve poput tebe najbolje je ignorisati i ne trošiti ni yebenu riječ u nadi da ćeš iole išta razumjeti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 maj 2019, 17:07

Derdiyok je napisao/la:Jednostavno ne razumiješ da nije stvar u tome što smo ispali, problem je veće prirode. Daj Bože da ni Ligu nismo osvojili ako bi to značilo da idu radikalne promjene. Naravno, ti to ne razumiješ, zato i našvrljaš tonu glupih komentara. Ne znam ni što pišem ovo. Takve poput tebe najbolje je ignorisati i ne trošiti ni yebenu riječ u nadi da ćeš iole išta razumjeti.
Koga briga za promjene jel ti shvatas da nema nijedan realan navijac Barselone da prizna ko je bolji. Toliko vam se stvari nakupilo da samo dizete Messija i time se dicite a u mnogo ste vecem kurcu. Sto je najgore i taj Messi nije najbolji nazalost jer je jedan covjek veci sampion os njeg. I tu sva prica staje, Messi ima jos neke poduhvate da ostvari ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 maj 2019, 17:27

Odjednom je kup dobio na vaznosti. Good to know. :zzz: :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 maj 2019, 17:31

Koliko ih se nakoti na temi čim ih malo bocneš. :lol: :lol: :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2019, 17:34

Ova gluperda i dalje misli da nekoga ismijava time što po 200 puta napiše Messi choker :rol: e kakav bilmez :tokralju:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 maj 2019, 17:47

Kad više ne znaju šta da kažu, počinje vrijeđanje.
Ne možeš da vjeruješ koliko ih činjenice boli. Je li Messi i prvi po izgubljenim finalima?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 maj 2019, 17:51

anonymousHD je napisao/la:Kad više ne znaju šta da kažu, počinje vrijeđanje.
Ne možeš da vjeruješ koliko ih činjenice boli. Je li Messi i prvi po izgubljenim finalima?
Znamo jedino da je prvi po golovima i asistencijama od svih aktivnih igraca
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 maj 2019, 17:57

NadalRafa je napisao/la:
Koga briga za promjene jel ti shvatas da nema nijedan realan navijac Barselone da prizna ko je bolji. Toliko vam se stvari nakupilo da samo dizete Messija i time se dicite a u mnogo ste vecem kurcu. Sto je najgore i taj Messi nije najbolji nazalost jer je jedan covjek veci sampion os njeg. I tu sva prica staje, Messi ima jos neke poduhvate da ostvari ;)
Ja šta god da napišem ti ćeš stvari gledati samo iz svoje perspektive. Ne razlikuješ subjektivnost od objektivnosti i, kao što reče, tu sva priča staje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 maj 2019, 17:58

Koji vam je ku.rac

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 maj 2019, 18:00

messilla je napisao/la:Odjednom je kup dobio na vaznosti. Good to know. :zzz: :kafa:
Ma Ramo to pod autobus baca..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 maj 2019, 18:05

Sramotno ponasanje pojedinih navijaca barce.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 maj 2019, 18:08

Trunks je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Trunks je napisao/la:Bravo za šišmiše, velika pobjeda Valencie sinoć. Copa je njihova potpuno zasluženo, herojski su spasili ovu sezonu. Prvo osigurali četvrto mjesto i Ligu prvaka, a zatim i Copa del Rey. Što je najvažnije, time su osigurali i ostanak Marcelina koji je za mene jedan od najboljih trenera danas, bio im je potreban jedan ovakav pečat dobrog rada. Mislim da im je potrebno par dobrih pojačanja ovog ljeta da budu još bolji naredne sezone, najprije u Ligi prvaka, a što se tiče La Lige, oni su svakako klub koji može svakoga pobijedit.

Bolje je svakako da su ostali na četvrtom mjestu, Getafeu je dovoljna senzacija i Europa liga. Ove sezone je liga očigledno imala jedan pad, ali ne sumnjam u puno bolje rezultate španskih klubova naredne sezone. Barceloni puno toga zavisi od trenera, ali i ukoliko dovedu boljeg trenera, ni to im nije garancija za puno bolje rezultate jer imaju problema sa vlastitim igračima, a potrebna su im i osvježenja pa ne sumnjam da će odradit nekoliko velikih transfera. Atletico će spremiti novu ekipu pa očekujem bržu i bolju igru, ali vidjet ćemo. Real će vjerovatno pripremiti brdo para za neke igrače i tako dalje. Zanimljiva sezona nas čeka.
Jedan od onih koje sam htio u Interu.Bio je slobodan,a Inter bez trenera.
Sjećam se kad si pisao o njemu. To je bilo nakon što je De Boer dobio otkaz ako se ne varam.
Da.On i Favre bili slobodni.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 maj 2019, 18:57

Derdiyok je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:
Ja šta god da napišem ti ćeš stvari gledati samo iz svoje perspektive. Ne razlikuješ subjektivnost od objektivnosti i, kao što reče, tu sva priča staje.
Ajd budi realan i posten, zamisli da si neutralan 100% kao ja upravo i da gledas ova dva madjionicara. Naravno da ces odmah pomislit da su oba igraca van svakog poredjenja sa ostalim, sto kazu s druge su planete. Al onda imas jednog kad igra najbolje kad je najvaznije i kad ima sva ta dostignuca iza sebe sto s klubom sto s repkom, individualne nagrade i trofeje plus kad na to dodas sve one golove sto samo on moze uvaljat i sva ona iznacivanja najvecih klubova, pazi sad sa tri razlicita kluba. Onda imas drugog igraca koji je takodjer masinerija i koga treba postovat, talent je malo je rec, uzitak ga je gledat i sve to , al chokira kad je najvaznije. Ponovio sam ovo sve sto puta al opet cu evo. Nije covjek sampion, pobjednik, dobar je , najbolji, al poslije Ronalda.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.