Ronaldo veći doprinos? Jel' mi moš pojasnit kakav, nekim brojkama. Ronaldo je vrsni strijelac, sem toga šta još konkretno on doprinosi timu.NadalRafa je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate s katalonskim pacenicima kojima treba milion dokaza iznijet da bi nesto skontali al dzaba kad se to nece desit nikad jer im je mozak ispran. Argentinos nije sampionski igrac, jest najtalentovaniji al nije najbolji i ne moze bit. Kad najvise treba desi se choke, dok je Ronaldo suprotnost i daje najbitnije golove za svoj klub. Uvijek je tako bilo od Mancestera Reala pa sad do Juvea kad je zabio Atletiku (mozda najboljoj odbrani u Evropi) te Ajaxu iako nisu prosli jbg. U konacnici Messi izvlaci ekipu u ligaskim takmicenjima, kad ima pravo na gresku. U LP to ne moze raditi s konstantom te tu kaska za Ronaldom koji i kad ne zabija daje veliki doprinos. Takodjer za repku isto vazi iako je uvijek imao duplo jace saigrace nego Ronaldo s Portugalom. Opet ovaj uze Euro a onaj nije mogao mrtvu Copu uzeti. Ova godina je jos jedan dokaz da on ne moze biti bolji od goat-a. Kad se karijere zavrse moze se dalje polemisat ako Messi nesto napravi jos. Za sad je sve jasno osim ovim kataloncima koji su jako jako shrvani neuspjesima voljenog kluba pa im preostaje ova rasprava ..
Ronaldo dao gol, Juve ispao, nije on kriv? Mesko dao 2 gola, Barca ispala, Mesko kriv? Mislim da ćemo se usput složit da su jedni ispali od Ajaxa koji je ruku na srce dosta slabija ekipa od Liverpoola. Jel' ima neka formula koju si koristio za računanje?
Ispravi me ako griješim, Ronaldo je bolji igrač jer je igrao u više ekipa? Tako ja tebe razumi. Prešao čovjek u Juventus, valjda da im pomogne osvojiti ligu, nisu jadni uspjeli da je osvoje ima i više (ukoliko ne znaš osvajali su je prethodnih par godina, bez Ronalda, vjerovao ili ne). O tome da su mu drugi donosili LP ne treba da se piše, al' hajde, LP je LP, kako god se osvojila.