NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Samo sto se nekima ti chokeovi redovno ponavljaju, a neki imaju titule iza sebe 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Neces naci nestajanje svaki je.beni PO.alemsa je napisao/la:Cuj ovog bolida ne zna neko sta je choke
Nacu ja za svakog igraca nestajanje
To moze samo Harden.
- BosniaBoston
- Kontakt:
2017 pritv Spursa jel bio choke-jeste
2018 protiv GSW-pa eto 50/50 ali recu jeste
2019- no way
2018 protiv GSW-pa eto 50/50 ali recu jeste
2019- no way
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I opet nikad nije metlu popusio, jel ga ikad iko dobio metlom, da vratim film, prva sezona vs OKC, WB se povrijedio 2 pobjede uzeli, KD lucky bounce, Por 2, dobili dallas, clippe, ispali od gsw 4-1, pa opet od gsw 4-1, okc, ispali od sas u 6, pa minnesotu, utah, gsw u 7, pa utah i gsw u 6. Jebte kakvu memoriju imam sve se iz glave sjecam svake serijeNEZALAGANJE je napisao/la:Neces naci nestajanje svaki je.beni PO.alemsa je napisao/la:Cuj ovog bolida ne zna neko sta je choke
Nacu ja za svakog igraca nestajanje
To moze samo Harden.
jebga Bron u prime ne moze u playoff na zapadu
mogo je tamo istok mlatit, eo mlati ih i kawhi
jos jaci istok 
mogo je tamo istok mlatit, eo mlati ih i kawhi
jel te stid pisat takve nebuloze?alemsa je napisao/la:jebga Bron u prime ne moze u playoff na zapadu
mogo je tamo istok mlatit, eo mlati ih i kawhijos jaci istok
23
- Donnie Darko
- Kontakt:
pošalji mu knjigu nek se edukuje, možda prestane pisati nebulozeGOAT je napisao/la:jel te stid pisat takve nebuloze?alemsa je napisao/la:jebga Bron u prime ne moze u playoff na zapadu
samo fakti brateGOAT je napisao/la:jel te stid pisat takve nebuloze?alemsa je napisao/la:jebga Bron u prime ne moze u playoff na zapadu
jel fakt da je lebron propustio najveci broj utakmica u karijeri?alemsa je napisao/la:samo fakti brateGOAT je napisao/la:jel te stid pisat takve nebuloze?alemsa je napisao/la:jebga Bron u prime ne moze u playoff na zapadu
23
Donnie Darko je napisao/la:pošalji mu knjigu nek se edukuje, možda prestane pisati nebulozeGOAT je napisao/la:jel te stid pisat takve nebuloze?alemsa je napisao/la:jebga Bron u prime ne moze u playoff na zapadu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Harden > Grk u svako doba. Možda nadođe, ali sumnjam da će ikad biti nivo Hardena.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
@goat
Propustio je 20 tekmi, i kad se vratio sve i jednu tekmu, ama bas svaku je izgubio (vrlo bitnu) dok su jos imali sanse za playoff. Dok teoretski nisu ispali iz slike playoffa, s onom tekmom protiv memphisa ako mi sjecanje sluzi, a mislim da sluzi. Tako da je imao u svojim rukama
Propustio je 20 tekmi, i kad se vratio sve i jednu tekmu, ama bas svaku je izgubio (vrlo bitnu) dok su jos imali sanse za playoff. Dok teoretski nisu ispali iz slike playoffa, s onom tekmom protiv memphisa ako mi sjecanje sluzi, a mislim da sluzi. Tako da je imao u svojim rukama
- Barbarossa
- Kontakt:
kakav danak neiskustva GOAT
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
On je izgubio sve šanse i prije povratka sa pokušajem trejda, znalo se da to više nije to.alemsa je napisao/la:@goat
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako popravi sut, on moze mnogo bolje od Hardena, jer za razliko od njega igra i odbranu. Ja navijam za ovaj scenarij, jer mi je mnogo drag igrac, a i bilo bi zanimljivo vidjet takvu zvijer sa ispoliranim sutem. Zastrasujuce mogucnosti.Tracy3McGrady je napisao/la:Harden > Grk u svako doba. Možda nadođe, ali sumnjam da će ikad biti nivo Hardena.
S druge strane, ako ne uspije, nikad nece moci imati impact na seriju kao Harden bez chokea. Harden je odlican u RS, ali i u PO je dosta puta pokazao da moze odigrat na tom nivou, dok se Grk na ovakvom intenzitetu pati svaki napad na postavljenu odbranu, jer rudari svaki napad skoro.
GOAT je napisao/la:filipe sta je smjesno?Opet si cuturicu zagrlio?
ma@donnie neke vamo levate provaljuje,nekog nisha patela,nevezano s tobom je to
moze li knjiga sutra ujutro na autobuskoj stanici da se preuzme?
I sta sad sta god covjek kaze potezat ce se knjiga jel
I tebi je krivo kad ti ljudi prvenstveno ja potegnem cuturicu, odma zapjenis. Nije fazon konstatno realno
I tebi je krivo kad ti ljudi prvenstveno ja potegnem cuturicu, odma zapjenis. Nije fazon konstatno realno
Kad prođe ramazan onda ću ti uplatit na kladioniciAzpi je napisao/la:Ali brate dragi ovaj BB ko mali cuko alemov, sta god on kaze on ono zalaje za gazdu svog![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.