Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 maj 2019, 03:40

Cittadella sve blize da prvi put u historiji zaigra u Serie A, cekaju boljeg iz dvomeca Pescara - Verona
Don't believe the hype.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 maj 2019, 11:02

Chinaglia je napisao/la:koga briga

zabio gol u finalu coppa italie, zabio gol iz slobodnjaka protiv bologne i proglasen za najboljeg veznog igraca serie a :mrgreen:

dovoljno da cijena ponovo skoci hop hop :kafa:
A Handanovic je proglašen za najboljeg golmana.Toliko o toj nagradi.

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 26 maj 2019, 18:35

Top igrac ,a naj ozbiljniji klub u cijem kontekstu se spominje je Inter :rol: :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2019, 19:30

Hoće li liga stati uz Milan? :think:

Atalanta koliko god da je zaslužila LŠ ove sezone, već čitam da Gasperini najvjerovatnije odlazi, a za njim Iličić, Zapata, Castagne, Mancini itd., faktički pola ekipe i trener koji je iz njih izvlačio 200%, što će biti nemoguće za nadomjestiti. Umjesto da sačuvaju trenera, ekipa i dodaju par dobrih pojačanja, oni će biti prisiljeni praviti ogromne promjene. :facepalm:

Užasna stvar za ligu bi bila da oni izbore LŠ.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 maj 2019, 19:41

Ako je izbore, izborit će je zasluženo. Mačku o rep okačiti sve te priče o veličini kluba, ulaganju, nekonkurentnosti i ostalim stvarima. Sve je to tačno, al' su na terenu pokazali najviše, uzeli su ljudi u zadnjih par kola 7 bodova na gostovanjima Napoliju, Laziju i Juventusu, nemamo mi o čemu pričati.

Ljepota fudbala i jeste u ovakvim pričama, koliko god ja volio i želio da je ne izbore.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2019, 19:45

rope11 je napisao/la:Hoće li liga stati uz Milan? :think:

Atalanta koliko god da je zaslužila LŠ ove sezone, već čitam da Gasperini najvjerovatnije odlazi, a za njim Iličić, Zapata, Castagne, Mancini itd., faktički pola ekipe i trener koji je iz njih izvlačio 200%, što će biti nemoguće za nadomjestiti. Umjesto da sačuvaju trenera, ekipa i dodaju par dobrih pojačanja, oni će biti prisiljeni praviti ogromne promjene. :facepalm:

Ili Atalanta ispala iz grupe ili Milan ili Inter ili Napoli svejedno je, ako bude 4 i zasluzili su da igraju, svaka dalja diskusija je suvisna...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 maj 2019, 19:56

Reds1234 je napisao/la:Top igrac ,a naj ozbiljniji klub u cijem kontekstu se spominje je Inter :rol: :rol:
Ako misliš na Sergeja ne spominje se uopće u vezi Intera.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 maj 2019, 19:59

A sad spektakl :D
Veceras ko se kladi uplatiti live i samo pratiti kako ko povede ili gubi hahaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 maj 2019, 20:07

Padovan je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Hoće li liga stati uz Milan? :think:

Ili Atalanta ispala iz grupe ili Milan ili Inter ili Napoli svejedno je, ako bude 4 i zasluzili su da igraju, svaka dalja diskusija je suvisna...
Ovdje priča kao da talijanski timovi redovno dolaze do polufinala, pa šteta ako ode Atalanta. Ove sezone i Inter i Napoli ispali u grupi, prošle Napoli, 16/17 Roma u kvalama, 15/16 Lazio ispao u kvalama, 14/15 Napoli u kvalama, Roma u grupi, 13/14 Juve i Napoli u grupi itd.

Koliko se samo prizivao Inter i oni ispadoše na bezveze način, jer kući nisu mogli dobiti već otpisani PSV. Ni Milan ništa bolje ne bi prošao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 maj 2019, 20:10

Inter je ispao prije utakmice sa PSV-om.To što se na kraju odigralo tako kako se odigralo je druga stvar,ispadanje je upisano protiv Tottenhama u gostima.Pisao sam odmah da se ni 1 posto ne nadam prolazu jer je sve izgledalo kristalno jasno kako će završit.

I ne znam tko je to prizivao Inter.Ovdje sumnjam da je itko.Ne znam zašto bi kad se znalo da se ne mogu dovest pojačanja i da će bit limiti u registraciji igrača zbog SA sa Uefom.Iduce godine moze biti druga priča jer se konačno izašlo iz SA nakon ne znam ni sam koliko godina.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 maj 2019, 20:29

Fazon je što bi ovo Milanu bio ogroman vjetar u leđa, s obzirom da postoje ozbiljne ambicije i planovi, ali radi yebanja sa FFP-om nije moguće sve želje realizovati u stvarnost. Prvi korak da se to promjeni je LŠ i finansijska injekcija.
Liga želi i treba stari Milan nazad, za dobrobit svih.

Ovo oko Atalante će biti uzaludno, ponovo će nakon ove sezone pasti u prosjek, pogotovo ako dođe do određenih odlazaka. Navijačima će značiti LŠ, ali generalno na duže staze im neće ništa donijeti. :zzz:

Svakako će biti zasluženo ako na kraju uđu u top 4, daleko od toga da nije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 26 maj 2019, 20:37

rope11 je napisao/la:Fazon je što bi ovo Milanu bio ogroman vjetar u leđa, s obzirom da postoje ozbiljne ambicije i planovi, ali radi yebanja sa FFP-om nije moguće sve želje realizovati u stvarnost. Prvi korak da se to promjeni je LŠ i finansijska injekcija.
Liga želi i treba stari Milan nazad, za dobrobit svih.

Ovo oko Atalante će biti uzaludno, ponovo će nakon ove sezone pasti u prosjek, pogotovo ako dođe do određenih odlazaka. Navijačima će značiti LŠ, ali generalno na duže staze im neće ništa donijeti. :zzz:

Svakako će biti zasluženo ako na kraju uđu u top 4, daleko od toga da nije.
Onda po ovom i engleska premier liga treba leeds united a ne stoke, brighton

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 26 maj 2019, 20:56

Neće zar Atalanta na kraju ispušit jbte :facepalm:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 maj 2019, 21:00

Jack je napisao/la:Neće zar Atalanta na kraju ispušit jbte :facepalm:
Nije zar da brat topnik navija kontra Milana, a ja bolan šalove za srijedu spremio :cry:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 maj 2019, 21:02

klubu kao Atalanta je grupna faza LE sasvim dovoljna, nadam se da ce izvisiti kao Getafe u Spaniji, neka velikih klubova u LP

samo laganini :kafa:

slika
Don't believe the hype.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 26 maj 2019, 21:10

akisarajevo92 je napisao/la:klubu kao Atalanta je grupna faza LE sasvim dovoljna, nadam se da ce izvisiti kao Getafe u Spaniji, neka velikih klubova u LP

samo laganini :kafa:

slika
Nadaju se da ce ih Inter spasiti :rol:

Ma i meni je draga atalanta ali ako ce se raspast nemoj ih onda u LP mjera kup uefa opet :kafa:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 26 maj 2019, 21:11

Raonffa je napisao/la:
Jack je napisao/la:Neće zar Atalanta na kraju ispušit jbte :facepalm:
Nije zar da brat topnik navija kontra Milana, a ja bolan šalove za srijedu spremio :cry:
Ma kontra Intera samo, daj Atalantu i Milan :mrgreen:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 26 maj 2019, 21:21

Dabogda se ugasio ovaj bagavi Inter. Ode li ova ekipa u LP bit će to nogometna tragedija

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 maj 2019, 21:26

Roma ima samo nazovi "legende" i svake godine post o novim dresovima :urnebes: :urnebes: :urnebes: al veliki je to klub
=\_1921_/=

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 maj 2019, 21:26

Pocinju da rade zivci kod igraca Atalanta jer im ovi ne pustaju

nego, napisa meni nedavno "objektivni" Siamo kako Inter nije u borbi za LP i da je to sigurno :lol:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 maj 2019, 21:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.