Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
Cittadella sve blize da prvi put u historiji zaigra u Serie A, cekaju boljeg iz dvomeca Pescara - Verona
Don't believe the hype.
A Handanovic je proglašen za najboljeg golmana.Toliko o toj nagradi.Chinaglia je napisao/la:koga briga
zabio gol u finalu coppa italie, zabio gol iz slobodnjaka protiv bologne i proglasen za najboljeg veznog igraca serie a![]()
dovoljno da cijena ponovo skoci hop hop
Top igrac ,a naj ozbiljniji klub u cijem kontekstu se spominje je Inter

Hoće li liga stati uz Milan?
Atalanta koliko god da je zaslužila LŠ ove sezone, već čitam da Gasperini najvjerovatnije odlazi, a za njim Iličić, Zapata, Castagne, Mancini itd., faktički pola ekipe i trener koji je iz njih izvlačio 200%, što će biti nemoguće za nadomjestiti. Umjesto da sačuvaju trenera, ekipa i dodaju par dobrih pojačanja, oni će biti prisiljeni praviti ogromne promjene.
Užasna stvar za ligu bi bila da oni izbore LŠ.
Atalanta koliko god da je zaslužila LŠ ove sezone, već čitam da Gasperini najvjerovatnije odlazi, a za njim Iličić, Zapata, Castagne, Mancini itd., faktički pola ekipe i trener koji je iz njih izvlačio 200%, što će biti nemoguće za nadomjestiti. Umjesto da sačuvaju trenera, ekipa i dodaju par dobrih pojačanja, oni će biti prisiljeni praviti ogromne promjene.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako je izbore, izborit će je zasluženo. Mačku o rep okačiti sve te priče o veličini kluba, ulaganju, nekonkurentnosti i ostalim stvarima. Sve je to tačno, al' su na terenu pokazali najviše, uzeli su ljudi u zadnjih par kola 7 bodova na gostovanjima Napoliju, Laziju i Juventusu, nemamo mi o čemu pričati.
Ljepota fudbala i jeste u ovakvim pričama, koliko god ja volio i želio da je ne izbore.
Ljepota fudbala i jeste u ovakvim pričama, koliko god ja volio i želio da je ne izbore.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ili Atalanta ispala iz grupe ili Milan ili Inter ili Napoli svejedno je, ako bude 4 i zasluzili su da igraju, svaka dalja diskusija je suvisna...rope11 je napisao/la:Hoće li liga stati uz Milan?![]()
Atalanta koliko god da je zaslužila LŠ ove sezone, već čitam da Gasperini najvjerovatnije odlazi, a za njim Iličić, Zapata, Castagne, Mancini itd., faktički pola ekipe i trener koji je iz njih izvlačio 200%, što će biti nemoguće za nadomjestiti. Umjesto da sačuvaju trenera, ekipa i dodaju par dobrih pojačanja, oni će biti prisiljeni praviti ogromne promjene.![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ako misliš na Sergeja ne spominje se uopće u vezi Intera.Reds1234 je napisao/la:Top igrac ,a naj ozbiljniji klub u cijem kontekstu se spominje je Inter![]()
A sad spektakl
Veceras ko se kladi uplatiti live i samo pratiti kako ko povede ili gubi hahaa
Veceras ko se kladi uplatiti live i samo pratiti kako ko povede ili gubi hahaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovdje priča kao da talijanski timovi redovno dolaze do polufinala, pa šteta ako ode Atalanta. Ove sezone i Inter i Napoli ispali u grupi, prošle Napoli, 16/17 Roma u kvalama, 15/16 Lazio ispao u kvalama, 14/15 Napoli u kvalama, Roma u grupi, 13/14 Juve i Napoli u grupi itd.Padovan je napisao/la:Ili Atalanta ispala iz grupe ili Milan ili Inter ili Napoli svejedno je, ako bude 4 i zasluzili su da igraju, svaka dalja diskusija je suvisna...rope11 je napisao/la:Hoće li liga stati uz Milan?![]()
Atalanta koliko god da je zaslužila LŠ ove sezone, već čitam da Gasperini najvjerovatnije odlazi, a za njim Iličić, Zapata, Castagne, Mancini itd., faktički pola ekipe i trener koji je iz njih izvlačio 200%, što će biti nemoguće za nadomjestiti. Umjesto da sačuvaju trenera, ekipa i dodaju par dobrih pojačanja, oni će biti prisiljeni praviti ogromne promjene.![]()
Koliko se samo prizivao Inter i oni ispadoše na bezveze način, jer kući nisu mogli dobiti već otpisani PSV. Ni Milan ništa bolje ne bi prošao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Inter je ispao prije utakmice sa PSV-om.To što se na kraju odigralo tako kako se odigralo je druga stvar,ispadanje je upisano protiv Tottenhama u gostima.Pisao sam odmah da se ni 1 posto ne nadam prolazu jer je sve izgledalo kristalno jasno kako će završit.
I ne znam tko je to prizivao Inter.Ovdje sumnjam da je itko.Ne znam zašto bi kad se znalo da se ne mogu dovest pojačanja i da će bit limiti u registraciji igrača zbog SA sa Uefom.Iduce godine moze biti druga priča jer se konačno izašlo iz SA nakon ne znam ni sam koliko godina.
I ne znam tko je to prizivao Inter.Ovdje sumnjam da je itko.Ne znam zašto bi kad se znalo da se ne mogu dovest pojačanja i da će bit limiti u registraciji igrača zbog SA sa Uefom.Iduce godine moze biti druga priča jer se konačno izašlo iz SA nakon ne znam ni sam koliko godina.
Fazon je što bi ovo Milanu bio ogroman vjetar u leđa, s obzirom da postoje ozbiljne ambicije i planovi, ali radi yebanja sa FFP-om nije moguće sve želje realizovati u stvarnost. Prvi korak da se to promjeni je LŠ i finansijska injekcija.
Liga želi i treba stari Milan nazad, za dobrobit svih.
Ovo oko Atalante će biti uzaludno, ponovo će nakon ove sezone pasti u prosjek, pogotovo ako dođe do određenih odlazaka. Navijačima će značiti LŠ, ali generalno na duže staze im neće ništa donijeti.
Svakako će biti zasluženo ako na kraju uđu u top 4, daleko od toga da nije.
Ovo oko Atalante će biti uzaludno, ponovo će nakon ove sezone pasti u prosjek, pogotovo ako dođe do određenih odlazaka. Navijačima će značiti LŠ, ali generalno na duže staze im neće ništa donijeti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Onda po ovom i engleska premier liga treba leeds united a ne stoke, brightonrope11 je napisao/la:Fazon je što bi ovo Milanu bio ogroman vjetar u leđa, s obzirom da postoje ozbiljne ambicije i planovi, ali radi yebanja sa FFP-om nije moguće sve želje realizovati u stvarnost. Prvi korak da se to promjeni je LŠ i finansijska injekcija.
Ovo oko Atalante će biti uzaludno, ponovo će nakon ove sezone pasti u prosjek, pogotovo ako dođe do određenih odlazaka. Navijačima će značiti LŠ, ali generalno na duže staze im neće ništa donijeti.![]()
Neće zar Atalanta na kraju ispušit jbte 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Nije zar da brat topnik navija kontra Milana, a ja bolan šalove za srijedu spremioJack je napisao/la:Neće zar Atalanta na kraju ispušit jbte
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
klubu kao Atalanta je grupna faza LE sasvim dovoljna, nadam se da ce izvisiti kao Getafe u Spaniji, neka velikih klubova u LP
samo laganini

samo laganini

Don't believe the hype.
Nadaju se da ce ih Inter spasitiakisarajevo92 je napisao/la:klubu kao Atalanta je grupna faza LE sasvim dovoljna, nadam se da ce izvisiti kao Getafe u Spaniji, neka velikih klubova u LP
samo laganini![]()
Ma i meni je draga atalanta ali ako ce se raspast nemoj ih onda u LP mjera kup uefa opet
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma kontra Intera samo, daj Atalantu i MilanRaonffa je napisao/la:Nije zar da brat topnik navija kontra Milana, a ja bolan šalove za srijedu spremioJack je napisao/la:Neće zar Atalanta na kraju ispušit jbte
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Dabogda se ugasio ovaj bagavi Inter. Ode li ova ekipa u LP bit će to nogometna tragedija
- invincible1921
- Kontakt:
Roma ima samo nazovi "legende" i svake godine post o novim dresovima
al veliki je to klub
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pocinju da rade zivci kod igraca Atalanta jer im ovi ne pustaju
nego, napisa meni nedavno "objektivni" Siamo kako Inter nije u borbi za LP i da je to sigurno
nego, napisa meni nedavno "objektivni" Siamo kako Inter nije u borbi za LP i da je to sigurno
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 maj 2019, 21:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.