Kao što ti kažeš da je glupo neko može reći da nije. Stvar je lične percepcije.bordobijeli je napisao/la:Majstore naveo sam brutalan primjer. To jest htio sam reci da je klub iznad pojedinaca i da je glupo pisati necu ici na utakmice ako ovaj ili onaj budu treneri. Ne brini necemo Amar.Denchi je napisao/la:ma normala Osim, Ješić ili Hurtić odmah ih prihvatit i tetovirat ako si pravi navijač, pa i da tuže klub šta falibordobijeli je napisao/la:Najgluplja prica mi je kao ako ovaj dodje od mene klub nema podrsku. Amar Osim da dodje Sarajevo je moj klub i uvijek ce imati podrsku. Bilo je i bit ce loši trenera, igraca, sezona to nije razlog da ne das podrsku svom timu. Ko god da bio trener treba ga podrzati, mrzim ovo skidanje glava a još se nista nije to desilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja znam da bih ja lično išao i j... majku Mirzi svaku utakmicu sa Zapada i upravi što ga je dovela.
Neko ko je toliko radio protiv kluba koji mu je sve dao, pljuvao, sada treba da ga uprava vrati i da uživa U BENEFITIMA ONOGA PROTIV ČEGA SE BORIO!!!!
Ja znam da on to može jer je beskičmenjak ali se nadam da ova uprava ipak ima dignitet prema ljudima zahvaljujući kojima su tu.