FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 27 maj 2019, 12:44

bordobijeli je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Najgluplja prica mi je kao ako ovaj dodje od mene klub nema podrsku. Amar Osim da dodje Sarajevo je moj klub i uvijek ce imati podrsku. Bilo je i bit ce loši trenera, igraca, sezona to nije razlog da ne das podrsku svom timu. Ko god da bio trener treba ga podrzati, mrzim ovo skidanje glava a još se nista nije to desilo.
ma normala Osim, Ješić ili Hurtić odmah ih prihvatit i tetovirat ako si pravi navijač, pa i da tuže klub šta fali ;) :thumbup: :rol: :rol: :rol:
:facepalm: :damn:
Majstore naveo sam brutalan primjer. To jest htio sam reci da je klub iznad pojedinaca i da je glupo pisati necu ici na utakmice ako ovaj ili onaj budu treneri. Ne brini necemo Amar.
Kao što ti kažeš da je glupo neko može reći da nije. Stvar je lične percepcije.
Ja znam da bih ja lično išao i j... majku Mirzi svaku utakmicu sa Zapada i upravi što ga je dovela.

Neko ko je toliko radio protiv kluba koji mu je sve dao, pljuvao, sada treba da ga uprava vrati i da uživa U BENEFITIMA ONOGA PROTIV ČEGA SE BORIO!!!!

Ja znam da on to može jer je beskičmenjak ali se nadam da ova uprava ipak ima dignitet prema ljudima zahvaljujući kojima su tu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2019, 12:54

Eh vidis revolt za to i ne mozemo isplivati iz mulja. uvijek se nekom nesto ne svidja i to je i u redu al nije uredu meni se recimo ne se svidja Husref i ja sad trebam psovati njemu dizati hajku na klub, upravu igrace zato sto ne volim Husrefa.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 maj 2019, 12:56

bordobijeli je napisao/la:Eh vidis revolt za to i ne mozemo isplivati iz mulja. uvijek se nekom nesto ne svidja i to je i u redu al nije uredu meni se recimo ne se svidja Husref i ja sad trebam psovati njemu dizati hajku na klub, upravu igrace zato sto ne volim Husrefa.
husref nikad nije ispao **** i debil kao ovaj ne poredi ih jer se ne mogu porediti.
zna se tacno u djelo zbog cega istog ne voli 90% navijaca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 maj 2019, 13:14

Daj ba vise kakav crni Sofranac,lik ba invalid,plus stranac...
Njega prvog s noge na nogu,treba samo ganjati Lazica i ala Lazica.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 27 maj 2019, 13:15

bordobijeli je napisao/la:Eh vidis revolt za to i ne mozemo isplivati iz mulja. uvijek se nekom nesto ne svidja i to je i u redu al nije uredu meni se recimo ne se svidja Husref i ja sad trebam psovati njemu dizati hajku na klub, upravu igrace zato sto ne volim Husrefa.
Nije tacno. Ovo je preci preko samog sebe. Samo kad se sjetim bruke sa virslama. Da se ne ponavljam o njegovoj ulozi u istoj.
I plus jos masu toga, kao npr. da je pokusao da sabotira licencu da ne igramo Masa toga sto i ne zna javnost. Za mene je umro kao pitar kao neko ko voli Sarajevo.

Radije bih Osima vidjeo na klupi neko njega. Eto. Ne radi se se o tome je li se nekom nesto svidja nego je li postujes sebe. Je li postujes svoju borbu. Ljudi su ba obolili zbog borbe za klub, policija im na vrata dolazila, neke pozivala na ispitavnje jer su iz njegovog klana tako slali policiju...

UGL. POŠTO LJUDI IZ UPRAVE ČITAJU OVAJ FORUM NEKA ZNAJU DA AKO DOVEDU OVOG UHLJUPA NA KLUPU, IKAD, DA ĆE IMATI PROBLEME SA NAVIJAČIMA. NEKE STVARI SE NIKAD NE ZABORAVLJAJU!!!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 27 maj 2019, 13:15

Hoće li se više ukazati bijeli dim iznad nogometnog saveza u vezi ovih kona ja jesu otegli sjednicu k'o da je izbor novog pape. Pet dana raspravljaju.
ISTINA ZA VEDRANA!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 maj 2019, 13:16

Kol'ko je realno imati top 5 akademaca za prvog tima i 6 kvalitetnih igrača tipa lazica? To bi bilo idealno, samo realnije je očekivati jedno 3 akademaca i isto toliko lazica, a ova 4 preostala će biti ni tamo ni vamo ala Hebib. Ne znam vidjet ćemo... ne treba puno eksperimentisati ići na siguricu i to je to.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 maj 2019, 13:18

Lecler je napisao/la:Hoće li se više ukazati bijeli dim iznad nogometnog saveza u vezi ovih kona ja jesu otegli sjednicu k'o da je izbor novog pape. Pet dana raspravljaju.
Mokra im drva,nikako da je potpale,ova kisa nocas zaebala... :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 27 maj 2019, 13:20

Vanja8 je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Hoće li se više ukazati bijeli dim iznad nogometnog saveza u vezi ovih kona ja jesu otegli sjednicu k'o da je izbor novog pape. Pet dana raspravljaju.
Da oni hoće objaviti da od licence nema ništa pa da se može rahat nastaviti dan :kafa:
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2019, 13:34

Lecler je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Da oni hoće objaviti da od licence nema ništa pa da se može rahat nastaviti dan :kafa:
Meni vala ne igra neku ulogu ali je uvijek bolje kad ti rival ostane bez dijela budžeta pa sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 27 maj 2019, 13:35

“Sarajevo je velik projekt. Bio sam ambiciozan i htio sam s njima to ostvariti. Imali smo dobru ekipu i osvojili prvenstvo. Bila je to stvarno jedna predivna epizoda za mene. Jako sam se emotivno vezao za navijače i za sve ljude tamo. Ne mogu to ni opisati. I dan danas se čujemo, čestitali su mi na uspjehu s Varaždinom i velika im je želja da što prije dođem tamo. Čestitao sam i ja njima duplu krunu”. izjavio je Benko.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2019, 13:36

Podsjetimo, bordo tim je osvojio titulu prvaka, ali Musemiću je istekao ugovor.

Danas su obavljeni prvi razgovori i iskusni stručnjak je zadovoljan. Za SportSport.ba. je otkrio kako su tekli razgovori.

"Mislim da imamo iste poglede. Mene je interesovale u kojem pravcu ide FK Sarajevo, jer najteže je ostati tu gdje jesi i biti bolji. Čelni ljudi kluba istog mišljenja s tim da sada čekaju odgovor investitora, odnosno da vide šta on želi sada, te naravno kakav će budžet biti", kazao je Musemić, te dodao.

"Što se tiče nas u Sarajevu na istoj smo talasnoj dužini. Sarajevo treba da se još organizujje, a sa investitorom je tek počela saradnja i znate kako to ide. Trebalo malo vremena i oko komunikacije, te ostalih stvari".

Sarajevo je ove sezone ostvarilo historijski uspjeh. Musemić je pokazao znanje i sigurno da navijači nemaju ništa protiv njegovog ostanka.

Za SportSport.ba je kratko dodao da je nova runda pregovora dogovorena za subotu.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 27 maj 2019, 13:37

Husrefbarecula :D
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2019, 13:38

ah jaro jesu ga razvukli čuj za heftu ko da nema telefon,skajp,viber i ostale pm...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2019, 13:40

Denchi je napisao/la:ah jaro jesu ga razvukli čuj za heftu ko da nema telefon,skajp,viber i ostale pm...
Velika je to stvar a krajnji rok po UEFA-i za dostavljanje klubova koji će europska takmičenja igrati je danas, ne smiju ovo prekršiti.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2019, 13:41

Znaci ovdje su se stavovi usaglasili :thumbup: Jos samo da ovaj pristane lovu da istrese i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 maj 2019, 13:42

MortemHz je napisao/la:Podsjetimo, bordo tim je osvojio titulu prvaka, ali Musemiću je istekao ugovor.

Danas su obavljeni prvi razgovori i iskusni stručnjak je zadovoljan. Za SportSport.ba. je otkrio kako su tekli razgovori.

"Mislim da imamo iste poglede. Mene je interesovale u kojem pravcu ide FK Sarajevo, jer najteže je ostati tu gdje jesi i biti bolji. Čelni ljudi kluba istog mišljenja s tim da sada čekaju odgovor investitora, odnosno da vide šta on želi sada, te naravno kakav će budžet biti", kazao je Musemić, te dodao.

"Što se tiče nas u Sarajevu na istoj smo talasnoj dužini. Sarajevo treba da se još organizujje, a sa investitorom je tek počela saradnja i znate kako to ide. Trebalo malo vremena i oko komunikacije, te ostalih stvari".

Sarajevo je ove sezone ostvarilo historijski uspjeh. Musemić je pokazao znanje i sigurno da navijači nemaju ništa protiv njegovog ostanka.

Za SportSport.ba je kratko dodao da je nova runda pregovora dogovorena za subotu.
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 maj 2019, 13:45

Mislim da je Hus prebolio tu staru boljku i djeciju bolest da ne vjeruje mladim igracima. Primjer Mujakic...Pidro...Kovacevic..Sabanovic i ostali.
Mozda bi bilo dobro da ostane...neka dovede par dobrih kapitalaca i uz mlade iz akademije da opet aBd slavimo titulu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 maj 2019, 13:46

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ah jaro jesu ga razvukli čuj za heftu ko da nema telefon,skajp,viber i ostale pm...
Velika je to stvar a krajnji rok po UEFA-i za dostavljanje klubova koji će europska takmičenja igrati je danas, ne smiju ovo prekršiti.
ti o Cenci Lee? :D

ja o Namu i Husu...šta koji klinac prolongiraju? daj ugovor pojačaj budžet loma i pusti Emira s lanca :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 maj 2019, 13:47

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
ti o Cenci Lee? :D

ja o Namu i Husu...šta koji klinac prolongiraju? daj ugovor pojačaj budžet loma i pusti Emira s lanca :D
Joj ja pričam o licencama i to :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986, mnon46, Tatamata1946 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []