Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 okt 2010, 18:36

http://www.sportsport.ba/forum/memberli ... ile&u=4891

obrisi ovaj acc, prijatelj je pravio ovaj acc preko moga komp,a, nije nikad aktivan na ovome ;)

otiso je iz bih daleko daleko

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 nov 2010, 16:56

Eh ovako adminstracijo.Javno sam rekao da mrzim siroki brijeg i ostajem pri tome.Ako mislite da je to dovoljno za ban onda banujte.nisam od onih koji ce pogaziti svoju rijec ili sutjeti ko ckapi.Mrzim ih i ono sto zna Bog nek zna i narod.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2010, 17:00

Izbrisite i onu temu TOP IGRACI,jer niko vise ne pise tamo od ljeta.Jel se moze otvorit tema za najboljeg kladionicara u ovoj godini ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 nov 2010, 17:04

Megamon je napisao/la:Eh ovako adminstracijo.Javno sam rekao da mrzim siroki brijeg i ostajem pri tome.Ako mislite da je to dovoljno za ban onda banujte.nisam od onih koji ce pogaziti svoju rijec ili sutjeti ko ckapi.Mrzim ih i ono sto zna Bog nek zna i narod.
Svijet se vrti oko toga da li ti mrziš Široki Brijeg ili ne. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 nov 2010, 17:37

Mozete li pomjeriti sat na forumu ? :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 nov 2010, 21:37

defender, sat pomjeraš sam u svojim postavkama.

Admine, malo se pretjeralo sa ovim avatarima. Tu mislim na ove eksplicitne avatare, krenulo se sa nekim, hajde zanimljivim i u neku ruku simpatičnim avatarima, ali sada se već pretjerava. Tu prije svega mislim na avatar korisnika mandrax, iako ima još kandidata:

EDIT: Vidim da i junioR ima kvalitetan avatar :roll:

Nešto ste odustali od pravila koja ste sami pisali... Doduše, ima i slučajeva kada neki od moderatora nepravedno treniraju strogoću ali o tome nekom drugom prilikom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 nov 2010, 12:55

NoName je napisao/la:defender, sat pomjeraš sam u svojim postavkama.
Da, kad se logiram al inace kad citam obavijesti nisam logiran a na forumu evo npr. upravo sad stoji
"Sada je: 03 nov 2010, 13:55." Zasto ja moram stavljati pogresnu vremensku zonu u postavkama, zar nije lakse da admin stavi na forumu pravo vrijeme da pratim postove i kad nisam logiran? :)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 nov 2010, 23:43

defender je napisao/la:
NoName je napisao/la:defender, sat pomjeraš sam u svojim postavkama.
Da, kad se logiram al inace kad citam obavijesti nisam logiran a na forumu evo npr. upravo sad stoji
"Sada je: 03 nov 2010, 13:55." Zasto ja moram stavljati pogresnu vremensku zonu u postavkama, zar nije lakse da admin stavi na forumu pravo vrijeme da pratim postove i kad nisam logiran? :)
pa ne moraš tako samo na opciji ljetno / zimsko vrijeme odaberi ovo drugo.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2010, 18:06

Vidim da ste se digli protiv nacizma, i to je za svaku pohvalu. Ali ako vec takve stvari osudjujete, sto onda dopustate da pojedini clanovi foruma nose zastavu americke konfederacije na avataru? "Drzava" kojoj je glavni cilj bio nastavak robovlasnistva u Americi i taj simbol dan danas koriste organizacije poput KKK i njima slicni. Mislim da svi znamo o kojem se clanu radi, i taj je isti imo vise ispada slicne vrste i ranije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 18:08

Slažem se sa ovim što je iznad rekao Cartman, trebalo bi zabranit svako isticanje bilo kojeg nacionalizma, nacizma i fašizma... Ovo prelazi svaku mjeru...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 nov 2010, 12:14

Mislio sam otvoriti novu temu, ali mislim da neće naići na odobravanje admina... Dakle, naslov teme bi bio nešto tipa "Prevare i namještanja u sportu" i može biti u podforumu Kladionica, jer je to striktno povezano sa kladionicama... Nije mi cilj tu dokazivati nečije poštenje ili nepoštenje, već bi forumaši koji se klade i pišu na temi "Kladionica, prijedlozi, sugestije", u ovoj temi mogli pisati o sumnjivim parovima, sumnjivim kvotama prije utakmica, pa da po završetku istih vidimo koliko ima istine u svemu tome.
Ima li šanse da ova tema zaživi ili ne, da ne otvaram bezveze, pa da morate brisati?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 15 nov 2010, 12:17

spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam otvoriti novu temu, ali mislim da neće naići na odobravanje admina... Dakle, naslov teme bi bio nešto tipa "Prevare i namještanja u sportu" i može biti u podforumu Kladionica, jer je to striktno povezano sa kladionicama... Nije mi cilj tu dokazivati nečije poštenje ili nepoštenje, već bi forumaši koji se klade i pišu na temi "Kladionica, prijedlozi, sugestije", u ovoj temi mogli pisati o sumnjivim parovima, sumnjivim kvotama prije utakmica, pa da po završetku istih vidimo koliko ima istine u svemu tome.
Ima li šanse da ova tema zaživi ili ne, da ne otvaram bezveze, pa da morate brisati?
Ideja je ok, otvori temu, s tim da napravi kvalitetan uvodni post da ostali znaju o cemu se radi, i mozda je bolji naziv netos tipa "Kladionicarske prevare, namjestaljke, dojave..." da tema ne ide presiroko ;)
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 12:21

spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam otvoriti novu temu, ali mislim da neće naići na odobravanje admina... Dakle, naslov teme bi bio nešto tipa "Prevare i namještanja u sportu" i može biti u podforumu Kladionica, jer je to striktno povezano sa kladionicama... Nije mi cilj tu dokazivati nečije poštenje ili nepoštenje, već bi forumaši koji se klade i pišu na temi "Kladionica, prijedlozi, sugestije", u ovoj temi mogli pisati o sumnjivim parovima, sumnjivim kvotama prije utakmica, pa da po završetku istih vidimo koliko ima istine u svemu tome.
Ovo bih ti odgovorio i prije par dana, tako da...

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3293

Dakle, već ima slična tema, a najbolje bi bilo da pišeš na onoj "glavnoj" temi o kladionici, jer je ista najposjećenija(ovo ti govorim kao osoba koja "visi" na toj temi).

@Admin,

Kad smo se već dotakli ovog podforuma, mogao bi izbrisati ove teme:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3550
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3548
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 15 nov 2010, 12:25

Monolog je napisao/la:
Ovo bih ti odgovorio i prije par dana, tako da...

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3293

Dakle, već ima slična tema, a najbolje bi bilo da pišeš na onoj "glavnoj" temi o kladionici, jer je ista najposjećenija(ovo ti govorim kao osoba koja "visi" na toj temi).

@Admin,

Kad smo se već dotakli ovog podforuma, mogao bi izbrisati ove teme:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3550
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3548
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2010, 14:18

Cenzurišite riječ "dominacija". :mrgreen:

Arsenal **** :!:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 nov 2010, 17:23

Monolog je napisao/la:Cenzurišite riječ "dominacija". :mrgreen:

Arsenal **** :!:
Potpis.
Ta riječ mi se smučila na jednom durgom frumu, a onda ju je @Paja prenio i na ovaj forum.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 nov 2010, 23:52

Mora li bas za svakoga fudbalera sa BiH papirima biti otvorena zasebna tema,cemu sluzi "reprezentativci" ili "BiH talenti u evropi" :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 nov 2010, 11:38

Kako to da na profilu više nema u kojoj temi sam najaktivniji a i u kojem podforumu ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 nov 2010, 11:39

GunnerS je napisao/la:Kako to da na profilu više nema u kojoj temi sam najaktivniji a i u kojem podforumu ?!
Tako je sa svima koji pređu 5 000 postova.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.