obrisi ovaj acc, prijatelj je pravio ovaj acc preko moga komp,a, nije nikad aktivan na ovome
otiso je iz bih daleko daleko
Svijet se vrti oko toga da li ti mrziš Široki Brijeg ili ne.Megamon je napisao/la:Eh ovako adminstracijo.Javno sam rekao da mrzim siroki brijeg i ostajem pri tome.Ako mislite da je to dovoljno za ban onda banujte.nisam od onih koji ce pogaziti svoju rijec ili sutjeti ko ckapi.Mrzim ih i ono sto zna Bog nek zna i narod.
Da, kad se logiram al inace kad citam obavijesti nisam logiran a na forumu evo npr. upravo sad stojiNoName je napisao/la:defender, sat pomjeraš sam u svojim postavkama.
pa ne moraš tako samo na opciji ljetno / zimsko vrijeme odaberi ovo drugo.defender je napisao/la:Da, kad se logiram al inace kad citam obavijesti nisam logiran a na forumu evo npr. upravo sad stojiNoName je napisao/la:defender, sat pomjeraš sam u svojim postavkama.
"Sada je: 03 nov 2010, 13:55." Zasto ja moram stavljati pogresnu vremensku zonu u postavkama, zar nije lakse da admin stavi na forumu pravo vrijeme da pratim postove i kad nisam logiran?
Ideja je ok, otvori temu, s tim da napravi kvalitetan uvodni post da ostali znaju o cemu se radi, i mozda je bolji naziv netos tipa "Kladionicarske prevare, namjestaljke, dojave..." da tema ne ide presirokospielführer_21 je napisao/la:Mislio sam otvoriti novu temu, ali mislim da neće naići na odobravanje admina... Dakle, naslov teme bi bio nešto tipa "Prevare i namještanja u sportu" i može biti u podforumu Kladionica, jer je to striktno povezano sa kladionicama... Nije mi cilj tu dokazivati nečije poštenje ili nepoštenje, već bi forumaši koji se klade i pišu na temi "Kladionica, prijedlozi, sugestije", u ovoj temi mogli pisati o sumnjivim parovima, sumnjivim kvotama prije utakmica, pa da po završetku istih vidimo koliko ima istine u svemu tome.
Ima li šanse da ova tema zaživi ili ne, da ne otvaram bezveze, pa da morate brisati?
Ovo bih ti odgovorio i prije par dana, tako da...spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam otvoriti novu temu, ali mislim da neće naići na odobravanje admina... Dakle, naslov teme bi bio nešto tipa "Prevare i namještanja u sportu" i može biti u podforumu Kladionica, jer je to striktno povezano sa kladionicama... Nije mi cilj tu dokazivati nečije poštenje ili nepoštenje, već bi forumaši koji se klade i pišu na temi "Kladionica, prijedlozi, sugestije", u ovoj temi mogli pisati o sumnjivim parovima, sumnjivim kvotama prije utakmica, pa da po završetku istih vidimo koliko ima istine u svemu tome.
Ima li šanse da ova tema zaživi ili ne, da ne otvaram bezveze, pa da morate brisati?
Monolog je napisao/la:Ovo bih ti odgovorio i prije par dana, tako da...spielführer_21 je napisao/la:Mislio sam otvoriti novu temu, ali mislim da neće naići na odobravanje admina... Dakle, naslov teme bi bio nešto tipa "Prevare i namještanja u sportu" i može biti u podforumu Kladionica, jer je to striktno povezano sa kladionicama... Nije mi cilj tu dokazivati nečije poštenje ili nepoštenje, već bi forumaši koji se klade i pišu na temi "Kladionica, prijedlozi, sugestije", u ovoj temi mogli pisati o sumnjivim parovima, sumnjivim kvotama prije utakmica, pa da po završetku istih vidimo koliko ima istine u svemu tome.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3293
Dakle, već ima slična tema, a najbolje bi bilo da pišeš na onoj "glavnoj" temi o kladionici, jer je ista najposjećenija(ovo ti govorim kao osoba koja "visi" na toj temi).
@Admin,
Kad smo se već dotakli ovog podforuma, mogao bi izbrisati ove teme:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3550
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=3548
Potpis.Monolog je napisao/la:Cenzurišite riječ "dominacija".![]()
Arsenal ****
Tako je sa svima koji pređu 5 000 postova.GunnerS je napisao/la:Kako to da na profilu više nema u kojoj temi sam najaktivniji a i u kojem podforumu ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.