Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2019, 00:03

nekoIzMostara je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
SarajevskaHunta je napisao/la:Dobro, velez je onda osrednji klub, nije ni veliki ni mali, pošteno
:urnebes: :rol:
Mojne ga više...sad će ti majku pocet psovati...urbana gerila iz vrapčića ...inače to im je pastrmka skola....opleti na licnom nivou i po familiji ako se ne slažu sa tobom :rol: :urnebes:
Hahahhahaha @staragarda puno pricas za navijaca umjetnog kluba koji dobija po guzi od Veleza gdje stigne. :tralala: :tralala:
Pa ja i kažem...hegemonija se sprema...ko je do sad uzeo titule uzeo je...od iduće sezone ovi pored ležvea će bit tu samo da popune broj klubova...joj kad ga Fajic "odbio sam milion i po eura" zalomi već u prvom kolu u ugljeviku sa 2 gola...uf....ima ponude iz liga petice da zatrpaju inbox
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2019, 00:07

tuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj :D
Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2019, 00:12

tuzlak1987 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj :D
Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.
Eo, neću više...rezultat is real :facepalm: :zviz:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 maj 2019, 00:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
:lol:
Smiješno a i žalosno, tako nam je u državi čitavoj nažalost, svi to rade, pa i mi.. Skontali ljudi haman što bi oni bili drugačiji.

Najavili od ove godine od početka manje namete i smanjenje poreskih obaveza, a vjeruj mi da su ih čak i povećali, znam jer kod sebe u firmi plaćam te iste svaki mjesec. Niste svjesni koliko se poreza ubere i za kakve gluposti...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2019, 00:19

wobly92 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
Smiješno a i žalosno, tako nam je u državi čitavoj nažalost, svi to rade, pa i mi.. Skontali ljudi haman što bi oni bili drugačiji.

Najavili od ove godine od početka manje namete i smanjenje poreskih obaveza, a vjeruj mi da su ih čak i povećali, znam jer kod sebe u firmi plaćam te iste svaki mjesec. Niste svjesni koliko se poreza ubere i za kakve gluposti...
i onda imas ove stare klubove.

em su im natovarili ratne obaveze, em i sad mahom moraju da rade po zakonu. Covjek bi kontao da ce ovi novi makar da budu primjer korektnosti i zdravih sredina, a oni jos gori. Sto bi Brankovic rekao "sve po zakonu" i evo nas gdje smo.

Ispade da je Slobodi, Zelji,Sarajevu, Celiku,Velezu, Borcu za svaku marku redovnog poslovanja koju uplate trebalo otpisati marku starog duga.

jebote Zeljo ispade ubacio 30% vise para u budzet drzave nego sto kosta ukupna sezona Tuzla Sitija ili isto para koliko je Siroki dao za plate
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 maj 2019, 00:21

tuzlak1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj :D
Eo, neću više...rezultat is real :facepalm: :zviz:
Jaa što te nalijepiše u kratkim postovima... :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 maj 2019, 00:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

em su im natovarili ratne obaveze, em i sad mahom moraju da rade po zakonu. Covjek bi kontao da ce ovi novi makar da budu primjer korektnosti i zdravih sredina, a oni jos gori. Sto bi Brankovic rekao "sve po zakonu" i evo nas gdje smo.

Ispade da je Slobodi, Zelji,Sarajevu, Celiku,Velezu, Borcu za svaku marku redovnog poslovanja koju uplate trebalo otpisati marku starog duga.

jebote Zeljo ispade ubacio 30% vise para u budzet drzave nego sto kosta ukupna sezona Tuzla Sitija ili isto para koliko je Siroki dao za plate
Pa zar si sumnjao u Željino postenje...???
Ccc... :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2019, 00:59

redbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.
Pa ko je rekao da ste se pojacali? :urnebes:
naprijed Radnik
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 31 maj 2019, 01:47

Bitno da će biti prcanje svako kolo. Daj početak lige odmah, j*bo finale LP. :ljepota: :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 31 maj 2019, 02:03

S-Y-L-A-R je napisao/la:Bitno da će biti prcanje svako kolo. Daj početak lige odmah, j*bo finale LP. :ljepota: :ljepota:
E sa ovim se slazem u potpunosti, daj 21.7 da pocne ludnica :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 maj 2019, 02:35

Nek ne počinje vala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 maj 2019, 02:38

Osim13 je napisao/la:Nek ne počinje vala
Zasto Jamaka necete gamad jedna platiti
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 maj 2019, 02:41

prisonbreak je napisao/la:
Hoćemo ga džaba, nekako bi da vas izradimo, moramo i sa vama sad zakuhat pošto smo očito u misiji objave rata svim klubovima Lige :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 maj 2019, 02:45

Osim13 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Hoćemo ga džaba, nekako bi da vas izradimo, moramo i sa vama sad zakuhat pošto smo očito u misiji objave rata svim klubovima Lige :lol:
Hmm jasno ko dan :mrgreen: al ki smo fina raja, mi ne kuhamo, sako sa Tuzlacima :urnebes:
Al nista od Jamaka :mrgreen: :lol:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 31 maj 2019, 10:36

RodjeniiBrato je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
I parolu za najbolje "simpatizere" u drzavi :beba:
:lol: ima li kakva slika te parole? Ne mogu da nadjem nigdje.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 31 maj 2019, 14:09

redbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.
Ćestitke Ćeliku :salut:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 maj 2019, 14:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Pa wtp Sarajevo je cisto,dolazi inspekcija od porezne svako malo,dok u Zrinjski i Sitoki ne dodju nikad,plus dodaj da ako npr igrac hoce platu 5 milja to nas izadje puno vise,dok drzvai na tih 5 milja sve poplacas itd dok Zrinjski i Siroki umjesto tih poreza na 5 milja plate dadnu igracu umjesto drzavi

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 maj 2019, 14:53

zagor1987 je napisao/la:

Pa wtp Sarajevo je cisto,dolazi inspekcija od porezne svako malo,dok u Zrinjski i Sitoki ne dodju nikad,plus dodaj da ako npr igrac hoce platu 5 milja to nas izadje puno vise,dok drzvai na tih 5 milja sve poplacas itd dok Zrinjski i Siroki umjesto tih poreza na 5 milja plate dadnu igracu umjesto drzavi
Hajde ne mlati svega ti, barem sto se tice Zrinjskog...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2019, 14:56

Zrinjski je cist sa platama.I bas mi je drago sto je to izaslo crno na bijelo sa ovim izvjestajima ,jel su raja srala da rade i oni ovako kao Siroki slicno,nek se i ta "misterija" rijesila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 31 maj 2019, 15:08

Ako sam dobro skonto Zrinjski je vratio i dug poreznoj da je bilo na 51 ratu i da je to uplaćeno.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevo19461987, supervizor i 19 gostiju.