Pa ja i kažem...hegemonija se sprema...ko je do sad uzeo titule uzeo je...od iduće sezone ovi pored ležvea će bit tu samo da popune broj klubova...joj kad ga Fajic "odbio sam milion i po eura" zalomi već u prvom kolu u ugljeviku sa 2 gola...uf....ima ponude iz liga petice da zatrpaju inboxnekoIzMostara je napisao/la:Hahahhahaha @staragarda puno pricas za navijaca umjetnog kluba koji dobija po guzi od Veleza gdje stigne.staragarda je napisao/la:SarajevskaHunta je napisao/la:Dobro, velez je onda osrednji klub, nije ni veliki ni mali, pošteno![]()
Mojne ga više...sad će ti majku pocet psovati...urbana gerila iz vrapčića ...inače to im je pastrmka skola....opleti na licnom nivou i po familiji ako se ne slažu sa tobom![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.staragarda je napisao/la:Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjerujtuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo, neću više...rezultat is realtuzlak1987 je napisao/la:Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.staragarda je napisao/la:Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjerujtuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra

Smiješno a i žalosno, tako nam je u državi čitavoj nažalost, svi to rade, pa i mi.. Skontali ljudi haman što bi oni bili drugačiji.
Najavili od ove godine od početka manje namete i smanjenje poreskih obaveza, a vjeruj mi da su ih čak i povećali, znam jer kod sebe u firmi plaćam te iste svaki mjesec. Niste svjesni koliko se poreza ubere i za kakve gluposti...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i onda imas ove stare klubove.wobly92 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
Smiješno a i žalosno, tako nam je u državi čitavoj nažalost, svi to rade, pa i mi.. Skontali ljudi haman što bi oni bili drugačiji.
Najavili od ove godine od početka manje namete i smanjenje poreskih obaveza, a vjeruj mi da su ih čak i povećali, znam jer kod sebe u firmi plaćam te iste svaki mjesec. Niste svjesni koliko se poreza ubere i za kakve gluposti...
em su im natovarili ratne obaveze, em i sad mahom moraju da rade po zakonu. Covjek bi kontao da ce ovi novi makar da budu primjer korektnosti i zdravih sredina, a oni jos gori. Sto bi Brankovic rekao "sve po zakonu" i evo nas gdje smo.
Ispade da je Slobodi, Zelji,Sarajevu, Celiku,Velezu, Borcu za svaku marku redovnog poslovanja koju uplate trebalo otpisati marku starog duga.
jebote Zeljo ispade ubacio 30% vise para u budzet drzave nego sto kosta ukupna sezona Tuzla Sitija ili isto para koliko je Siroki dao za plate
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jaa što te nalijepiše u kratkim postovima...staragarda je napisao/la:Eo, neću više...rezultat is realtuzlak1987 je napisao/la:Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.staragarda je napisao/la: Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj![]()

Pa zar si sumnjao u Željino postenje...???ultrasstyle_tz je napisao/la:i onda imas ove stare klubove.wobly92 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
em su im natovarili ratne obaveze, em i sad mahom moraju da rade po zakonu. Covjek bi kontao da ce ovi novi makar da budu primjer korektnosti i zdravih sredina, a oni jos gori. Sto bi Brankovic rekao "sve po zakonu" i evo nas gdje smo.
Ispade da je Slobodi, Zelji,Sarajevu, Celiku,Velezu, Borcu za svaku marku redovnog poslovanja koju uplate trebalo otpisati marku starog duga.
jebote Zeljo ispade ubacio 30% vise para u budzet drzave nego sto kosta ukupna sezona Tuzla Sitija ili isto para koliko je Siroki dao za plate
Ccc...

Pa ko je rekao da ste se pojacali?redbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bitno da će biti prcanje svako kolo. Daj početak lige odmah, j*bo finale LP.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
E sa ovim se slazem u potpunosti, daj 21.7 da pocne ludnicaS-Y-L-A-R je napisao/la:Bitno da će biti prcanje svako kolo. Daj početak lige odmah, j*bo finale LP.![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- prisonbreak
- Kontakt:
Zasto Jamaka necete gamad jedna platitiOsim13 je napisao/la:Nek ne počinje vala
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Hoćemo ga džaba, nekako bi da vas izradimo, moramo i sa vama sad zakuhat pošto smo očito u misiji objave rata svim klubovima Ligeprisonbreak je napisao/la:Zasto Jamaka necete gamad jedna platitiOsim13 je napisao/la:Nek ne počinje vala

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Hmm jasno ko danOsim13 je napisao/la:Hoćemo ga džaba, nekako bi da vas izradimo, moramo i sa vama sad zakuhat pošto smo očito u misiji objave rata svim klubovima Ligeprisonbreak je napisao/la:Zasto Jamaka necete gamad jedna platitiOsim13 je napisao/la:Nek ne počinje vala

Al nista od Jamaka

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- elamalakia
- Kontakt:
RodjeniiBrato je napisao/la:I parolu za najbolje "simpatizere" u drzaviredbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ćestitke Ćelikuredbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Pa wtp Sarajevo je cisto,dolazi inspekcija od porezne svako malo,dok u Zrinjski i Sitoki ne dodju nikad,plus dodaj da ako npr igrac hoce platu 5 milja to nas izadje puno vise,dok drzvai na tih 5 milja sve poplacas itd dok Zrinjski i Siroki umjesto tih poreza na 5 milja plate dadnu igracu umjesto drzaviultrasstyle_tz je napisao/la:i onda imas ove stare klubove.wobly92 je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
-
Hajde ne mlati svega ti, barem sto se tice Zrinjskog...zagor1987 je napisao/la:
Pa wtp Sarajevo je cisto,dolazi inspekcija od porezne svako malo,dok u Zrinjski i Sitoki ne dodju nikad,plus dodaj da ako npr igrac hoce platu 5 milja to nas izadje puno vise,dok drzvai na tih 5 milja sve poplacas itd dok Zrinjski i Siroki umjesto tih poreza na 5 milja plate dadnu igracu umjesto drzavi
Zrinjski je cist sa platama.I bas mi je drago sto je to izaslo crno na bijelo sa ovim izvjestajima ,jel su raja srala da rade i oni ovako kao Siroki slicno,nek se i ta "misterija" rijesila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ako sam dobro skonto Zrinjski je vratio i dug poreznoj da je bilo na 51 ratu i da je to uplaćeno.