Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2019, 00:03

nekoIzMostara je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
SarajevskaHunta je napisao/la:Dobro, velez je onda osrednji klub, nije ni veliki ni mali, pošteno
:urnebes: :rol:
Mojne ga više...sad će ti majku pocet psovati...urbana gerila iz vrapčića ...inače to im je pastrmka skola....opleti na licnom nivou i po familiji ako se ne slažu sa tobom :rol: :urnebes:
Hahahhahaha @staragarda puno pricas za navijaca umjetnog kluba koji dobija po guzi od Veleza gdje stigne. :tralala: :tralala:
Pa ja i kažem...hegemonija se sprema...ko je do sad uzeo titule uzeo je...od iduće sezone ovi pored ležvea će bit tu samo da popune broj klubova...joj kad ga Fajic "odbio sam milion i po eura" zalomi već u prvom kolu u ugljeviku sa 2 gola...uf....ima ponude iz liga petice da zatrpaju inbox
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 maj 2019, 00:07

tuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj :D
Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2019, 00:12

tuzlak1987 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zar savez nije govorio da ce ove prevare sa ugovorima biti regulisane jos od pocetka sezone koja je zavrsena?
Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj :D
Nemoj Slobodu u ovo, Slobodini brojevi, revizorski izvjestaji, rashodi se poklapaju sa realnim stanjem. Ako nista bar 4 puta regularnije od Sloge. Podaci, cinjenice.
Eo, neću više...rezultat is real :facepalm: :zviz:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 maj 2019, 00:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
:lol:
Smiješno a i žalosno, tako nam je u državi čitavoj nažalost, svi to rade, pa i mi.. Skontali ljudi haman što bi oni bili drugačiji.

Najavili od ove godine od početka manje namete i smanjenje poreskih obaveza, a vjeruj mi da su ih čak i povećali, znam jer kod sebe u firmi plaćam te iste svaki mjesec. Niste svjesni koliko se poreza ubere i za kakve gluposti...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2019, 00:19

wobly92 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Isic je vrlo korektan stoper, Pavlovica su vec imali. Bila je prica vec tamo u martu da ce u Tuzla siti ali eto haman covjek nece za 700 maraka da igra
Smiješno a i žalosno, tako nam je u državi čitavoj nažalost, svi to rade, pa i mi.. Skontali ljudi haman što bi oni bili drugačiji.

Najavili od ove godine od početka manje namete i smanjenje poreskih obaveza, a vjeruj mi da su ih čak i povećali, znam jer kod sebe u firmi plaćam te iste svaki mjesec. Niste svjesni koliko se poreza ubere i za kakve gluposti...
i onda imas ove stare klubove.

em su im natovarili ratne obaveze, em i sad mahom moraju da rade po zakonu. Covjek bi kontao da ce ovi novi makar da budu primjer korektnosti i zdravih sredina, a oni jos gori. Sto bi Brankovic rekao "sve po zakonu" i evo nas gdje smo.

Ispade da je Slobodi, Zelji,Sarajevu, Celiku,Velezu, Borcu za svaku marku redovnog poslovanja koju uplate trebalo otpisati marku starog duga.

jebote Zeljo ispade ubacio 30% vise para u budzet drzave nego sto kosta ukupna sezona Tuzla Sitija ili isto para koliko je Siroki dao za plate
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 maj 2019, 00:21

tuzlak1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Za Slobodu je bolje da savez sjedi gdje jest i ne talasa puno....vjeruj :D
Eo, neću više...rezultat is real :facepalm: :zviz:
Jaa što te nalijepiše u kratkim postovima... :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 maj 2019, 00:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

em su im natovarili ratne obaveze, em i sad mahom moraju da rade po zakonu. Covjek bi kontao da ce ovi novi makar da budu primjer korektnosti i zdravih sredina, a oni jos gori. Sto bi Brankovic rekao "sve po zakonu" i evo nas gdje smo.

Ispade da je Slobodi, Zelji,Sarajevu, Celiku,Velezu, Borcu za svaku marku redovnog poslovanja koju uplate trebalo otpisati marku starog duga.

jebote Zeljo ispade ubacio 30% vise para u budzet drzave nego sto kosta ukupna sezona Tuzla Sitija ili isto para koliko je Siroki dao za plate
Pa zar si sumnjao u Željino postenje...???
Ccc... :kafa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2019, 00:59

redbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.
Pa ko je rekao da ste se pojacali? :urnebes:
naprijed Radnik
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 31 maj 2019, 01:47

Bitno da će biti prcanje svako kolo. Daj početak lige odmah, j*bo finale LP. :ljepota: :ljepota:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 31 maj 2019, 02:03

S-Y-L-A-R je napisao/la:Bitno da će biti prcanje svako kolo. Daj početak lige odmah, j*bo finale LP. :ljepota: :ljepota:
E sa ovim se slazem u potpunosti, daj 21.7 da pocne ludnica :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 maj 2019, 02:35

Nek ne počinje vala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 maj 2019, 02:38

Osim13 je napisao/la:Nek ne počinje vala
Zasto Jamaka necete gamad jedna platiti
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 maj 2019, 02:41

prisonbreak je napisao/la:
Hoćemo ga džaba, nekako bi da vas izradimo, moramo i sa vama sad zakuhat pošto smo očito u misiji objave rata svim klubovima Lige :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 maj 2019, 02:45

Osim13 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Hoćemo ga džaba, nekako bi da vas izradimo, moramo i sa vama sad zakuhat pošto smo očito u misiji objave rata svim klubovima Lige :lol:
Hmm jasno ko dan :mrgreen: al ki smo fina raja, mi ne kuhamo, sako sa Tuzlacima :urnebes:
Al nista od Jamaka :mrgreen: :lol:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 31 maj 2019, 10:36

RodjeniiBrato je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Prvo kolo hocu Čelik-Velez, puno Bilino i 2-1 za nas. Cisto eto kao dobrodoslica u pl.
I parolu za najbolje "simpatizere" u drzavi :beba:
:lol: ima li kakva slika te parole? Ne mogu da nadjem nigdje.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 31 maj 2019, 14:09

redbull93 je napisao/la:Tema je "Čelik se prvi pojacava", sta mi kvarite to sad, jednom u deceniji se desi i ne mozete ispostovati.
Ćestitke Ćeliku :salut:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 maj 2019, 14:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Pa wtp Sarajevo je cisto,dolazi inspekcija od porezne svako malo,dok u Zrinjski i Sitoki ne dodju nikad,plus dodaj da ako npr igrac hoce platu 5 milja to nas izadje puno vise,dok drzvai na tih 5 milja sve poplacas itd dok Zrinjski i Siroki umjesto tih poreza na 5 milja plate dadnu igracu umjesto drzavi

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 maj 2019, 14:53

zagor1987 je napisao/la:

Pa wtp Sarajevo je cisto,dolazi inspekcija od porezne svako malo,dok u Zrinjski i Sitoki ne dodju nikad,plus dodaj da ako npr igrac hoce platu 5 milja to nas izadje puno vise,dok drzvai na tih 5 milja sve poplacas itd dok Zrinjski i Siroki umjesto tih poreza na 5 milja plate dadnu igracu umjesto drzavi
Hajde ne mlati svega ti, barem sto se tice Zrinjskog...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2019, 14:56

Zrinjski je cist sa platama.I bas mi je drago sto je to izaslo crno na bijelo sa ovim izvjestajima ,jel su raja srala da rade i oni ovako kao Siroki slicno,nek se i ta "misterija" rijesila.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 31 maj 2019, 15:08

Ako sam dobro skonto Zrinjski je vratio i dug poreznoj da je bilo na 51 ratu i da je to uplaćeno.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander, rishovski i 27 gostiju.