FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 01 jun 2019, 19:58

obiteljskicovjek je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..

Jesi to ti mangup neki.
Tek se registrirao pa opleo po Aneli.
Stidi se svojih godina.
Imaš prijetnju na pp.
Pošalji samo gdje da dođem! Šteta što se ne smije podijeliti ovdje sadržaj pp-a da ljudi vide čime se služiš i šta si napisao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2019, 20:09

Pantelija je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Niko ovdje ne pravi osimizaciju Husrefa. Kad istekne ugovor svakako vise nece biti trener Sarajeva.

Svi mi zelimo i boljeg od Husrefa.

Ali ti pantelija i slicni tebi pravite kontra osimizaciju Husrefa sireci tu neku negativu. Prestanite vi sa tim mitovima vise te ovakav je te onakav je.

Valja vam svaka šuga od trenera van BIH, a naseg trenera bi zamjenili za par kola. Valja vam svaki trener u pokusaju iz komšijskih drzava a ne valja vam Husref, Dzenan, Cala...
Pominjes Lalatovica a kakve sve odvratne stvari o njemu Pisi. Uostalom vodio je Zvezdu pa ako njima nije valjo sto bi nama valjo.
I koji to jos trener.
Kazes da njihovi treneri rade po Evropi a nasi ne rade, pa kako ce radit kad im me damo ni ovdje da rade.
Ako imas kvalitet, dobijes posao vani, ako nemas treniras po bosni. Cuj mi im ne damo, pa buraz pasos u ruke i krenes od druge asutrijske svicarske, talijanske, trece, nebitno, ako si kvalitet isplivat ces. Bjelica je krenuo iz trece austrijske, pa.druge, pa serije b i na kraju sa dinamom igra osminu finala EL
Jeste krenuo, prvi posao na pocetku karijere.
Kakva ba, treca austrijska, tu moze otici samo neko bez ambicija, cak ne mogu ni finansijski vise ponuditi od Sarajeva.
U drugoj austrijskoj Ibrakovic radio.

Jako je tesko raditi kao trener u inostranstvu, bas moras posjedovati veliki kvalitet.(govorim o profesionalnom nivou, ne o tome da 3 puta sedmicno imas treninge, a 6 dana radis na bausteli). Klubovi se drze uglavnom svoje domace proizvodnje. Susic, Bazdarevic, Halilhodzic i ostala kompanija su zapoceli u francuskoj trenersku karijeru.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 01 jun 2019, 20:43, ukupno mijenjano 3 puta.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 20:09

slika
Šuška se, šuška... :hmmmmm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 01 jun 2019, 20:09

Evo @joker90 evo ludila, pa covjece nema te ko licence
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 jun 2019, 20:10

Babuka1946 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Uprava i sef su se dogovorili, ceka se amin iz vinetnama.
Nemoj iznositi lazi. Upravo je obrnuto, ova uprava odavno zeli da raskine sa husrefom ali novi gazda koci.
Ni jedan ni drugi niste u pravu... :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 jun 2019, 20:12

skoroalen je napisao/la:slika
Odakle ti ova info?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jun 2019, 20:25

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Odakle ti ova info?
Načuo sam, znaš da imam svoje izvore.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2019, 20:32

ASD je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Niko ovdje ne pravi osimizaciju Husrefa. Kad istekne ugovor svakako vise nece biti trener Sarajeva.

Svi mi zelimo i boljeg od Husrefa.

Ali ti pantelija i slicni tebi pravite kontra osimizaciju Husrefa sireci tu neku negativu. Prestanite vi sa tim mitovima vise te ovakav je te onakav je.

Valja vam svaka šuga od trenera van BIH, a naseg trenera bi zamjenili za par kola. Valja vam svaki trener u pokusaju iz komšijskih drzava a ne valja vam Husref, Dzenan, Cala...
Pominjes Lalatovica a kakve sve odvratne stvari o njemu Pisi. Uostalom vodio je Zvezdu pa ako njima nije valjo sto bi nama valjo.
I koji to jos trener.
Kazes da njihovi treneri rade po Evropi a nasi ne rade, pa kako ce radit kad im me damo ni ovdje da rade.
Ako imas kvalitet, dobijes posao vani, ako nemas treniras po bosni. Cuj mi im ne damo, pa buraz pasos u ruke i krenes od druge asutrijske svicarske, talijanske, trece, nebitno, ako si kvalitet isplivat ces. Bjelica je krenuo iz trece austrijske, pa.druge, pa serije b i na kraju sa dinamom igra osminu finala EL
Jeste krenuo, prvi posao na pocetku karijere.
Kakva ba, treca austrijska, tu moze otici samo neko bez ambicija, cak ne mogu ni finansijski vise ponuditi od Sarajeva.

Jako je tesko raditi kao trener u inostranstvu, bas moras posjedovati veliki kvalitet.(govorim o profesionalnom nivou, ne o tome da 3 puta sedmicno imas treninge, a 6 dana radis na bausteli). Klubovi se drze uglavnom svoje domace proizvodnje. Susic, Bazdarevic, Halilhodzic i ostala kompanija su zapoceli u francuskoj trenersku kompaniju.
Ima li ta kompanija ime? :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 jun 2019, 20:38

Eno ni Middlesbrough ne želi otkupiti Bešića, a ni Everton neće da produži :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 jun 2019, 20:40

joker90 je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..

Jesi to ti mangup neki.
Tek se registrirao pa opleo po Aneli.
Stidi se svojih godina.
Imaš prijetnju na pp.
Pošalji samo gdje da dođem! Šteta što se ne smije podijeliti ovdje sadržaj pp-a da ljudi vide čime se služiš i šta si napisao!
Ja sam na zapadu VIP loža, crvena košulja i žuta torbica.
Samo da znaš samnom je uvijek moj prijatelj.
Bujrum kad god hoćeš. :D

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 jun 2019, 20:42

Njih dvojica, joker i babo sami.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jun 2019, 20:43

Sabinho je napisao/la: Jeste krenuo, prvi posao na pocetku karijere.

Jako je tesko raditi kao trener u inostranstvu, bas moras posjedovati veliki kvalitet.(govorim o profesionalnom nivou, ne o tome da 3 puta sedmicno imas treninge, a 6 dana radis na bausteli). Klubovi se drze uglavnom svoje domace proizvodnje. Susic, Bazdarevic, Halilhodzic i ostala kompanija su zapoceli u francuskoj trenersku kompaniju.
Ima li ta kompanija ime? :D[/quote]

Hahaha, ispravljam :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2019, 20:43

@obiteljski ne kaci se sa @jokerom, ima onih par specijalaca sa Zeljine teme jedva zivu glavu spasavali. :lol: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 jun 2019, 20:46

ledesma je napisao/la:Evo @joker90 evo ludila, pa covjece nema te ko licence
Držim se brt moj.. :mrgreen:
obiteljskicovjek je napisao/la: Ja sam na zapadu VIP loža, crvena košulja i žuta torbica.
Ja sam na istoku, sijeda kosa, štap, podguzni podmetač! Bujrum obojica! Svu ću penziju dati ako treba da otkrijem ko si!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 jun 2019, 20:48

Kakav joker, da mu rampu na semaforu postavim pa d placa ulaz i izlaz iz mahale
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 jun 2019, 20:49

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Odakle ti ova info?
Načuo sam, znaš da imam svoje izvore.
Ja sam načuo da se pominje neko iz Seriee B, pretpostavljao sam da se radi o Jajalu jer je Palermo trebao biti izbačen...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 jun 2019, 20:51

joker90 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Evo @joker90 evo ludila, pa covjece nema te ko licence
Držim se brt moj.. :mrgreen:
obiteljskicovjek je napisao/la: Ja sam na zapadu VIP loža, crvena košulja i žuta torbica.
Ja sam na istoku, sijeda kosa, štap, podguzni podmetač! Bujrum obojica! Svu ću penziju dati ako treba da otkrijem ko si!
Vidio sam ja tebe kod masnog sjediš.
Nije to moj nivo bujrum u metropolis, vatru pa da to riješimo.
PS nema u lice udarat.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 jun 2019, 20:52

Jel ikad bio koncert prije finalne tekme lp
Jer ovo je megadebilno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 jun 2019, 20:58

obiteljskicovjek je napisao/la: Vidio sam ja tebe kod masnog sjediš.
Nije to moj nivo bujrum u metropolis, vatru pa da to riješimo.
PS nema u lice udarat.
Unuk mi trenira onu nek frlju ficu, poluge i fazoni. U čvor će vas svezati obojicu. Što se mene tiče, može bez udaraca u glavu i ispod pojasa. Držat ćemo se abdominalne regije. Kad smo već kod offtopica, ako neko ima par dobrih linkova včrs za AJ-a nek baci, RTL će zatamniti 100%. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2019, 20:58

Denchi je napisao/la:Jel ikad bio koncert prije finalne tekme lp
Jer ovo je megadebilno
bilo je prethodnih godina isto dua lipa ona šiptarka bila prosle godine
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 32 gosta.