Pošalji samo gdje da dođem! Šteta što se ne smije podijeliti ovdje sadržaj pp-a da ljudi vide čime se služiš i šta si napisao!obiteljskicovjek je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..
Jesi to ti mangup neki.
Tek se registrirao pa opleo po Aneli.
Stidi se svojih godina.
Imaš prijetnju na pp.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ASD
- Kontakt:
Jeste krenuo, prvi posao na pocetku karijere.Pantelija je napisao/la:Ako imas kvalitet, dobijes posao vani, ako nemas treniras po bosni. Cuj mi im ne damo, pa buraz pasos u ruke i krenes od druge asutrijske svicarske, talijanske, trece, nebitno, ako si kvalitet isplivat ces. Bjelica je krenuo iz trece austrijske, pa.druge, pa serije b i na kraju sa dinamom igra osminu finala ELShofaII je napisao/la:Niko ovdje ne pravi osimizaciju Husrefa. Kad istekne ugovor svakako vise nece biti trener Sarajeva.
Svi mi zelimo i boljeg od Husrefa.
Ali ti pantelija i slicni tebi pravite kontra osimizaciju Husrefa sireci tu neku negativu. Prestanite vi sa tim mitovima vise te ovakav je te onakav je.
Valja vam svaka šuga od trenera van BIH, a naseg trenera bi zamjenili za par kola. Valja vam svaki trener u pokusaju iz komšijskih drzava a ne valja vam Husref, Dzenan, Cala...
Pominjes Lalatovica a kakve sve odvratne stvari o njemu Pisi. Uostalom vodio je Zvezdu pa ako njima nije valjo sto bi nama valjo.
I koji to jos trener.
Kazes da njihovi treneri rade po Evropi a nasi ne rade, pa kako ce radit kad im me damo ni ovdje da rade.
Kakva ba, treca austrijska, tu moze otici samo neko bez ambicija, cak ne mogu ni finansijski vise ponuditi od Sarajeva.
U drugoj austrijskoj Ibrakovic radio.
Jako je tesko raditi kao trener u inostranstvu, bas moras posjedovati veliki kvalitet.(govorim o profesionalnom nivou, ne o tome da 3 puta sedmicno imas treninge, a 6 dana radis na bausteli). Klubovi se drze uglavnom svoje domace proizvodnje. Susic, Bazdarevic, Halilhodzic i ostala kompanija su zapoceli u francuskoj trenersku karijeru.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 01 jun 2019, 20:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Evo @joker90 evo ludila, pa covjece nema te ko licence
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ni jedan ni drugi niste u pravu...Babuka1946 je napisao/la:Nemoj iznositi lazi. Upravo je obrnuto, ova uprava odavno zeli da raskine sa husrefom ali novi gazda koci.Kamuflazn je napisao/la:Uprava i sef su se dogovorili, ceka se amin iz vinetnama.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odakle ti ova info?skoroalen je napisao/la:
Šuška se, šuška...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Načuo sam, znaš da imam svoje izvore.SarajevoJeBordo je napisao/la:Odakle ti ova info?skoroalen je napisao/la:
Šuška se, šuška...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ima li ta kompanija ime?ASD je napisao/la:Jeste krenuo, prvi posao na pocetku karijere.Pantelija je napisao/la:Ako imas kvalitet, dobijes posao vani, ako nemas treniras po bosni. Cuj mi im ne damo, pa buraz pasos u ruke i krenes od druge asutrijske svicarske, talijanske, trece, nebitno, ako si kvalitet isplivat ces. Bjelica je krenuo iz trece austrijske, pa.druge, pa serije b i na kraju sa dinamom igra osminu finala ELShofaII je napisao/la:Niko ovdje ne pravi osimizaciju Husrefa. Kad istekne ugovor svakako vise nece biti trener Sarajeva.
Svi mi zelimo i boljeg od Husrefa.
Ali ti pantelija i slicni tebi pravite kontra osimizaciju Husrefa sireci tu neku negativu. Prestanite vi sa tim mitovima vise te ovakav je te onakav je.
Valja vam svaka šuga od trenera van BIH, a naseg trenera bi zamjenili za par kola. Valja vam svaki trener u pokusaju iz komšijskih drzava a ne valja vam Husref, Dzenan, Cala...
Pominjes Lalatovica a kakve sve odvratne stvari o njemu Pisi. Uostalom vodio je Zvezdu pa ako njima nije valjo sto bi nama valjo.
I koji to jos trener.
Kazes da njihovi treneri rade po Evropi a nasi ne rade, pa kako ce radit kad im me damo ni ovdje da rade.
Kakva ba, treca austrijska, tu moze otici samo neko bez ambicija, cak ne mogu ni finansijski vise ponuditi od Sarajeva.
Jako je tesko raditi kao trener u inostranstvu, bas moras posjedovati veliki kvalitet.(govorim o profesionalnom nivou, ne o tome da 3 puta sedmicno imas treninge, a 6 dana radis na bausteli). Klubovi se drze uglavnom svoje domace proizvodnje. Susic, Bazdarevic, Halilhodzic i ostala kompanija su zapoceli u francuskoj trenersku kompaniju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Eno ni Middlesbrough ne želi otkupiti Bešića, a ni Everton neće da produžiskoroalen je napisao/la:
Šuška se, šuška...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja sam na zapadu VIP loža, crvena košulja i žuta torbica.joker90 je napisao/la:Pošalji samo gdje da dođem! Šteta što se ne smije podijeliti ovdje sadržaj pp-a da ljudi vide čime se služiš i šta si napisao!obiteljskicovjek je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ko god da bude vodio FKS iduće sezone, stara će mu se spominjati. Možda nakon par kola, možda na polusezoni, možda tamo pred kraj. Husrefu možda manje jer je naš. Ali spominjat će se i to je kod pitara sigurno i zagarantovano. Nije lijepo, ali takvi smo pogani. Neće to umiriti ni dupla ni bilo šta. Prije nego što neki trener potpiše za naš klub, treba ga upozoriti da je par stvari na stadionu Koševo zagarantovano: hladno vrijeme i prehlade i u po' ljeta, bodovi Gošku koji se tu ispucava i jevanje majke treneru od strane grlatih pitara. Ako ne može to da prežvaće, tražimo dalje. Tako da treba bataliti ovu diskusiju više oko Husrefa i da li čovjek ostaje ili ide, beskorisna je kao Anela Potura u FKS..
Jesi to ti mangup neki.
Tek se registrirao pa opleo po Aneli.
Stidi se svojih godina.
Imaš prijetnju na pp.
Samo da znaš samnom je uvijek moj prijatelj.
Bujrum kad god hoćeš.
- ASD
- Kontakt:
Ima li ta kompanija ime?Sabinho je napisao/la: Jeste krenuo, prvi posao na pocetku karijere.
Jako je tesko raditi kao trener u inostranstvu, bas moras posjedovati veliki kvalitet.(govorim o profesionalnom nivou, ne o tome da 3 puta sedmicno imas treninge, a 6 dana radis na bausteli). Klubovi se drze uglavnom svoje domace proizvodnje. Susic, Bazdarevic, Halilhodzic i ostala kompanija su zapoceli u francuskoj trenersku kompaniju.
Hahaha, ispravljam
@obiteljski ne kaci se sa @jokerom, ima onih par specijalaca sa Zeljine teme jedva zivu glavu spasavali.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Držim se brt moj..ledesma je napisao/la:Evo @joker90 evo ludila, pa covjece nema te ko licence
Ja sam na istoku, sijeda kosa, štap, podguzni podmetač! Bujrum obojica! Svu ću penziju dati ako treba da otkrijem ko si!obiteljskicovjek je napisao/la: Ja sam na zapadu VIP loža, crvena košulja i žuta torbica.
Bujrum kad god hoćeš.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav joker, da mu rampu na semaforu postavim pa d placa ulaz i izlaz iz mahale
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja sam načuo da se pominje neko iz Seriee B, pretpostavljao sam da se radi o Jajalu jer je Palermo trebao biti izbačen...skoroalen je napisao/la:Načuo sam, znaš da imam svoje izvore.SarajevoJeBordo je napisao/la:Odakle ti ova info?skoroalen je napisao/la:
Šuška se, šuška...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vidio sam ja tebe kod masnog sjediš.joker90 je napisao/la:Držim se brt moj..ledesma je napisao/la:Evo @joker90 evo ludila, pa covjece nema te ko licence![]()
Ja sam na istoku, sijeda kosa, štap, podguzni podmetač! Bujrum obojica! Svu ću penziju dati ako treba da otkrijem ko si!obiteljskicovjek je napisao/la: Ja sam na zapadu VIP loža, crvena košulja i žuta torbica.
Bujrum kad god hoćeš.
Nije to moj nivo bujrum u metropolis, vatru pa da to riješimo.
PS nema u lice udarat.
Jel ikad bio koncert prije finalne tekme lp
Jer ovo je megadebilno
Jer ovo je megadebilno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Unuk mi trenira onu nek frlju ficu, poluge i fazoni. U čvor će vas svezati obojicu. Što se mene tiče, može bez udaraca u glavu i ispod pojasa. Držat ćemo se abdominalne regije. Kad smo već kod offtopica, ako neko ima par dobrih linkova včrs za AJ-a nek baci, RTL će zatamniti 100%.obiteljskicovjek je napisao/la: Vidio sam ja tebe kod masnog sjediš.
Nije to moj nivo bujrum u metropolis, vatru pa da to riješimo.
PS nema u lice udarat.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bilo je prethodnih godina isto dua lipa ona šiptarka bila prosle godineDenchi je napisao/la:Jel ikad bio koncert prije finalne tekme lp
Jer ovo je megadebilno
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!