AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Portillo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Portillo » 02 nov 2010, 14:55

robovi88 je napisao/la: " Znaš kako ti je to, rodiš se u Milanu i navijaš za Milan. Ima onih koji su izabrali pogrešnu stranu pa navijaju za Inter " 8-) 8-) pušite ga provokatori !
MERDA INTER
Rekao Dino Merlin u komparaciji Sarajeva i Zelje :lol:

Zero tituli, zero tituli... Milan, Juve zero tituli :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 nov 2010, 14:59

robovi88 je napisao/la: " Znaš kako ti je to, rodiš se u Milanu i navijaš za Milan. Ima onih koji su izabrali pogrešnu stranu pa navijaju za Inter " 8-) 8-) pušite ga provokatori !
MERDA INTER
A ti kao znaš kakav je osjećaj roditi se u Milanu i navijati za Milan.....

Podatak , da je Najveći trener dobio zadnjih 8 utakmica protiv Milana, nije tačan ako uzmemo u obzir zvanične tekme jer je Milan dobio Inter u prvom dijelu sezone 08/09 i nakon toga je sa Interom dobio 3 naredne i prošlu sa Realom.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 nov 2010, 15:18

Jeste više dosadni stim " Nije izgubio toliko utakmica, ... tu nije izgubio, ... " :P i vi sad mislite da će on opet zbog toga pobijedit :S :S de se malo zapitajte šta pričate džaba mu sve to ako će mu ekipa igrati ko' **** ... a neće jer je on to sve vrhunski postrojio ;) ... šta može se desit da ih "otresemo" sutra ali mislim da je to veoma malo moguće ...
šta klub igra u lošoj formi i **** ... ove zmije se nafurale osvojili 3 puta LP i naložili se :lol: kad skupite 7 ili 9(Real) onda se javite a do tada obraćajte nam se sa VI
Imate (Interovci) 37 titula ukupno dok mi imamo 43 :roll: ja bi se zapitao koji je klub bolj :roll:
MOLIM VAS DA PRESTANETE VIŠE S PROVOKACIJMA DA VAS NEBI MORO @tony_mortale "spuštat" :D
Inter Merda FORZA MILAN
Ne diramo vas, ne dirajte' nas ! PEACE*
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 nov 2010, 15:26

robovi88 je napisao/la:Jeste više dosadni stim " Nije izgubio toliko utakmica, ... tu nije izgubio, ... " :P i vi sad mislite da će on opet zbog toga pobijedit :S :S de se malo zapitajte šta pričate džaba mu sve to ako će mu ekipa igrati ko' **** ... a neće jer je on to sve vrhunski postrojio ;) ... šta može se desit da ih "otresemo" sutra ali mislim da je to veoma malo moguće ...
šta klub igra u lošoj formi i **** ... ove zmije se nafurale osvojili 3 puta LP i naložili se :lol: kad skupite 7 ili 9(Real) onda se javite a do tada obraćajte nam se sa VI
Imate (Interovci) 37 titula ukupno dok mi imamo 43 :roll: ja bi se zapitao koji je klub bolj :roll:
MOLIM VAS DA PRESTANETE VIŠE S PROVOKACIJMA DA VAS NEBI MORO @tony_mortale "spuštat" :D
Inter Merda FORZA MILAN
Ne diramo vas, ne dirajte' nas ! PEACE*
Da, imate 43 a Inter 37, dajem glavu de ce vas za 3 godine prestic :P

btw. Inter je jedini klub koji nikada nije igrao u Serie B!

Ne mogu docekati de la madoninu :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2010, 15:41

nisam ništa pisao jer vidim da je ogroman broj trolova na ovoj temi, al et samo da kažem ovom što kaže da inter nije igrao seriju B, to im nije tema za hvaliti se jer ko išta zna o talijanskom fudbalu zna da je inter jednu sezonu završio ZADNJI na tabeli i onda pisali molbe savezu, i svakakvim pritiscima se služili i onda su ih političkom odlukom ostavili u seriji a iako to nisu izborili na terenu, poštenije je reći da su oni ispali iz serije a, ali b nisu igrali jer su kupili mjesto u prvoj ligi, juventus i milan se tu nemaju šta stiditi, pošteno sportski iz druge lige ponovo ušli u prvu kako se to i radi kulturnom svijetu.
inače o utakmici sutra nemam ni neko posebno mišljenje ni očekivanja, ali s porazom bi zakomplikovali i prolaz dalje jer onda bi obje sljedeće utakmice bile biti ili ne biti, a bod bi bio dobar, pobjeda vrhunski rez.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 15:43

Koliko jos do tekme :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 15:54

Jeebes sve ove tekme koje se igraju u ovom kolu Lige Prvaka - svi iscekuju Milan - Real. Bice to spektakl i bolja utakmica nego u MAdridu, ja se nadam...

Bome ako Pippo bude igrao kako tvrde ovi iz Gazzette, tesko se Ikeru

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 02 nov 2010, 18:04

nadam se da će moderatori brisati i kažnjavati ovu balavurdiju koja samo nabija postove i ne piše ništa konstruktivno.

usput kakva je situacija sa silvom, zambrottom i ronaldinhom? ima li šanse da zaigraju protiv reala?
Il club più titolato al Mondo.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 nov 2010, 18:12

[email protected] je napisao/la:nadam se da će moderatori brisati i kažnjavati ovu balavurdiju koja samo nabija postove i ne piše ništa konstruktivno.

usput kakva je situacija sa silvom, zambrottom i ronaldinhom? ima li šanse da zaigraju protiv reala?
igrat će oni !!! kao i Ambrosini ;)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 nov 2010, 18:19

Ibra: Zašto mislite da ne možemo pobijediti Real, pa bolji smo od njih !
"Moramo učiniti sve što nismo učinili na Bernabeu protiv Real Madrida", kazao je u izjavi za novinare.
"Oni su dominirali u igri, bili smo sporo, a ne nemilosrdna. Ako budemo igrali drugačije onda ih možemo pobijediti i pokazati da smo jači od njih.
"Ja sam uvijek spreman žrtvovati se za Milan i poboljšati u igri. Došao sam ovdje pobijeđivati i osjećam se puno odgovoran.
"Moram se prilagoditi na igru Milana. Ja sam uvijek jači s loptom."

IZGLEDA DA SE NALJUTIO :lol: Teško im se ako proradi :lol: :roll:

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 02 nov 2010, 18:31

ko bi rekao prije par mjeseci da većina ostalih suigrača iz milana treba da se ugledaju u ibru? on je rođeni pobjednik i iako ga nikako ne gotivim ono što mi se sviđa kod njega jeste da se trudi i zalaže na terenu za razliku od nekih manekena koji samo šetaju po terenu. ukoliko silva i ambrosini budu igrali bit će to mnogo jači i opasniji milan. massimo je prošle sezone u dvomeču protiv reala bio ključni igrač jer je zaustavio kaku a mogao bi i ronalda ali uz pomoć saigrača jer je portugalac u fenomenalnoj formi i stvarno ga je teško zaustaviti.
Il club più titolato al Mondo.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 19:06

robovi88 je napisao/la:Ibra: Zašto mislite da ne možemo pobijediti Real, pa bolji smo od njih !
"Moramo učiniti sve što nismo učinili na Bernabeu protiv Real Madrida", kazao je u izjavi za novinare.
"Oni su dominirali u igri, bili smo sporo, a ne nemilosrdna. Ako budemo igrali drugačije onda ih možemo pobijediti i pokazati da smo jači od njih.
"Ja sam uvijek spreman žrtvovati se za Milan i poboljšati u igri. Došao sam ovdje pobijeđivati i osjećam se puno odgovoran.
"Moram se prilagoditi na igru Milana. Ja sam uvijek jači s loptom."

IZGLEDA DA SE NALJUTIO :lol: Teško im se ako proradi :lol: :roll:
Radi on, proradio je davno, samo je problem sto je proradila i Realova odbrana koja ga je sjajno markirala prvu utakmicu. Ako sad pronadju rijesenje da srede Carvalha i Pepea bice Ibri puno lakse a i pobijedice Milan u tom slucaju

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2010, 19:10

mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović :lol: :lol:

http://www.sportklub.info/vest.php?id=m ... milanovica

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 02 nov 2010, 19:11

tony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović :lol: :lol:

ahhahaahhaha

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 nov 2010, 19:17

tony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović :lol: :lol:

Funes Mori "AC MILAN have started talks for Rogelio Funes Mori, as confirmed by his club director.

The Rossoneri are looking for young strikers and they have started talks for River Plate 19-year-old Argentine forward Funes Mori. River Plante’s director, Barend Krausz has revealed:

“I can confirm that there was a meeting between Milan and the agents of Funes Mori. Milan like the player a lot, but in any case who wants Funes Mori has to deal with the difficult situation.

slika

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 02 nov 2010, 22:05

Ne treba njih Milan poderati, dovoljni su Modriča, Crouch i Bale :lol: :lol: :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 nov 2010, 22:07

champ je napisao/la:Ne treba njih Milan poderati, dovoljni su Modriča, Crouch i Bale :lol: :lol: :lol:
Samo Bale :lol: :lol: :oops:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2010, 22:19

ja gledam a opet ne vjerujem, koji je taj bale zmaj, nije ovo noćas do maicona, jer niko ga drugi ovako ne prolazi, a geret 5-6 puta bez problema, kako to djeluje jednostavno, al to je vrhunac fudbala u punom šprintu on kontroliše loptu kao od šale, ide on za 35-40 milina na ljeto i to da bira gdje hoće.

ps. kakvi mesiji ronaldi i sl. trenutno najbolji na svijetu balonja, pa ovo je one man show

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 02 nov 2010, 22:32

Druže, Bale je formula! :D :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 nov 2010, 22:34

ja nemogu vjerovati, ovaj ako ne koristi neke dopinge onda je fenomen, a frajer izgleda kao da je utakmica tek počela, svjež, u 90 pretrčava po 2-3 igrača kao od šale, bez njega je totenhem osrednji klub

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 4 gosta.