Radi on, proradio je davno, samo je problem sto je proradila i Realova odbrana koja ga je sjajno markirala prvu utakmicu. Ako sad pronadju rijesenje da srede Carvalha i Pepea bice Ibri puno lakse a i pobijedice Milan u tom slucajurobovi88 je napisao/la:Ibra: Zašto mislite da ne možemo pobijediti Real, pa bolji smo od njih !
"Moramo učiniti sve što nismo učinili na Bernabeu protiv Real Madrida", kazao je u izjavi za novinare.
"Oni su dominirali u igri, bili smo sporo, a ne nemilosrdna. Ako budemo igrali drugačije onda ih možemo pobijediti i pokazati da smo jači od njih.
"Ja sam uvijek spreman žrtvovati se za Milan i poboljšati u igri. Došao sam ovdje pobijeđivati i osjećam se puno odgovoran.
"Moram se prilagoditi na igru Milana. Ja sam uvijek jači s loptom."
IZGLEDA DA SE NALJUTIOTeško im se ako proradi
![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović
http://www.sportklub.info/vest.php?id=m ... milanovica
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ahhahaahhahatony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović![]()
![]()
Funes Mori "AC MILAN have started talks for Rogelio Funes Mori, as confirmed by his club director.tony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović![]()
![]()
The Rossoneri are looking for young strikers and they have started talks for River Plate 19-year-old Argentine forward Funes Mori. River Plante’s director, Barend Krausz has revealed:
“I can confirm that there was a meeting between Milan and the agents of Funes Mori. Milan like the player a lot, but in any case who wants Funes Mori has to deal with the difficult situation.

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ne treba njih Milan poderati, dovoljni su Modriča, Crouch i Bale

Samo Balechamp je napisao/la:Ne treba njih Milan poderati, dovoljni su Modriča, Crouch i Bale![]()
![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
ja gledam a opet ne vjerujem, koji je taj bale zmaj, nije ovo noćas do maicona, jer niko ga drugi ovako ne prolazi, a geret 5-6 puta bez problema, kako to djeluje jednostavno, al to je vrhunac fudbala u punom šprintu on kontroliše loptu kao od šale, ide on za 35-40 milina na ljeto i to da bira gdje hoće.
ps. kakvi mesiji ronaldi i sl. trenutno najbolji na svijetu balonja, pa ovo je one man show
ps. kakvi mesiji ronaldi i sl. trenutno najbolji na svijetu balonja, pa ovo je one man show
Druže, Bale je formula!

- tony-mortale
- Kontakt:
ja nemogu vjerovati, ovaj ako ne koristi neke dopinge onda je fenomen, a frajer izgleda kao da je utakmica tek počela, svjež, u 90 pretrčava po 2-3 igrača kao od šale, bez njega je totenhem osrednji klub
Sada treba otici temu od ovih jazavaca sto navijajau za Interss i napisati samo Gareth Bale
sta reci nego da odavno nisam vidio igraca da jednostavnije igra bez puno driblinga fazona patetike alaaa C Ronaldo kada ne dobije faul lik je masina......onda reci da ga ujak Fester nije htio dovuci u Milan za mizeriju uzasss :S
- Unforgotten
- Kontakt:
vidi offtopicameskalin je napisao/la:Sada treba otici temu od ovih jazavaca sto navijajau za Interss i napisati samo Gareth Balesta reci nego da odavno nisam vidio igraca da jednostavnije igra bez puno driblinga fazona patetike alaaa C Ronaldo kada ne dobije faul lik je masina......onda reci da ga ujak Fester nije htio dovuci u Milan za mizeriju uzasss :S
(Da i ja vas malo podjebajem, nisam odavno)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Unforgotten
- Kontakt:
nije lako treba znat umotat plagijat...robovi88 je napisao/la: " Znaš kako ti je to, rodiš se u Milanu i navijaš za Milan. Ima onih koji su izabrali pogrešnu stranu pa navijaju za Inter "![]()
pušite ga provokatori !
MERDA INTER
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- tony-mortale
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:Sada treba otici temu od ovih jazavaca sto navijajau za Interss i napisati samo Gareth Balesta reci nego da odavno nisam vidio igraca da jednostavnije igra bez puno driblinga fazona patetike alaaa C Ronaldo kada ne dobije faul lik je masina......onda reci da ga ujak Fester nije htio dovuci u Milan za mizeriju uzasss :S
a leonardo rekao za njega i hernanesa da dovedu još prije dvije godine, zajedno tad nisu koštali 30 M, sad bale sam skuplji, a na temu intera ja ne idem zbog vrlo malog broja ljudi na toj temi koji su normalni, dvojica max. a da pišem gluposti kao oni po ovoj temi ne pada mi napamet
ne bi bilo cudno, stim da igra u odbrani a takvih nam trebatony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović![]()
![]()
tony-mortale je napisao/la:meskalin je napisao/la:Sada treba otici temu od ovih jazavaca sto navijajau za Interss i napisati samo Gareth Balesta reci nego da odavno nisam vidio igraca da jednostavnije igra bez puno driblinga fazona patetike alaaa C Ronaldo kada ne dobije faul lik je masina......onda reci da ga ujak Fester nije htio dovuci u Milan za mizeriju uzasss :S
a leonardo rekao za njega i hernanesa da dovedu još prije dvije godine, zajedno tad nisu koštali 30 M, sad bale sam skuplji, a na temu intera ja ne idem zbog vrlo malog broja ljudi na toj temi koji su normalni, dvojica max. a da pišem gluposti kao oni po ovoj temi ne pada mi napamet
bas sada pricam to starom, Bale evo svi smo vidjeli sto je, a mi pojedini kako je ponizio Hernandez Pirla...jaoooo pa nisu fasiste dzaba prve :S
- tony-mortale
- Kontakt:
al kad bi taj došao u milan po defaultu bi postao ljubimac navijača, jače ime ne postoji, jedino ako ima neki makedonac il bugarin milan milanov heeheh.ahmad_tz je napisao/la:ne bi bilo cudno, stim da igra u odbrani a takvih nam trebatony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović![]()
![]()

Ibra: "Pobediću Mourinha!"
Šveđanin obećao pobedu protiv Reala, smatra da je Milan ravan, ako ne i bolji od Merengesa.
Ibrahimović veruje u trijumf i kaže da će stvari biti potpuno drugačije, u odnosu na utakmicu u Madridu.
"Tada su bili brži, mi smo naivno primili golove i to je odredilo tok meča. Ali, sada će stvari biti drugačije, znamo šta treba da radimo", poručuje ovaj napadač.
Po njemu jedini problem Milana je neuigranost.
"Moraćemo da se bolje upoznamo, ali idemo ka tome. Protiv Reala će se videti koliko smo jaki", optimista je Ibra.
Nema popusta za Mourinha.
"Sjajan je trener, imali smo odličnu saradnju u njegovoj prvoj godini u Interu. Prijatelji smo, ali razgovaraćemo posle meča. Spreman sam da ga pobedim", rekao je nekadašnji fudbaler Intera, koji kaže da mu je sjajno u Milanu i da se oseća kao kod kuće...
imo bi najjače ime u čaršiijitony-mortale je napisao/la:al kad bi taj došao u milan po defaultu bi postao ljubimac navijača, jače ime ne postoji, jedino ako ima neki makedonac il bugarin milan milanov heeheh.ahmad_tz je napisao/la:ne bi bilo cudno, stim da igra u odbrani a takvih nam trebatony-mortale je napisao/la:mada nisam čuo za ovog dečka i nemam ppojma znaju li stvarno u milanu da on uopšte postoji ili je ovo samo dizanje cijene od srpskih medija al bilo bi interesantno da za milan igra neko ko se zove MILAN MILANović![]()
![]()
Flop of the match Maicon 
- tony-mortale
- Kontakt:
real ljetos davao čini mi se 25 miliona za maicona. možda i više neda mi se sad tražiti a inter ga nije dao, lako je sad biti pametan al za dobar keš nema igrača koji nije na prodaju, za jednog beka koji ima 30 godina sve preko 20 m je dobra cijena i trebali su ga prodati, al opet kažem puno se promjenilo za ovih nekoliko mjeseci to nije više taj čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.