Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Najgori GS, mislim sto se tice organizacije.
Ma što se tiče svega, nije ni čudo da ga je Rafa osvojio toliko puta.LlullSergio je napisao/la:Najgori GS, mislim sto se tice organizacije.
Da pokrenemo lavinu, dok je dan pauze.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Oikamid je napisao/la:Stoka francuska nema krova, nema reflektora, nema ništa. Dajte GS Njemačkoj
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
jolicnikola
- Kontakt:
effenberg očito da te je oprala ona Sisara pa si ti takva budaletina posto
- branimir85
- Kontakt:
Viva France,koji khurac van sve smeta
finale ponedjeljkom je za prave teniske sladokusce
finale ponedjeljkom je za prave teniske sladokusce
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Samo što je Novak ispadao od Nadala u 1/4 finalu, polufinalu i slično. Inače novak na rg ima 3 kiksa. Kolšrajber, Melcer i Čekinato.leorey je napisao/la:Rekao sam ja, previse se lako otpisuje Federer na RG, tj covjek koji je igrao 5 finala i ima jednu titulu. Da nije Rafe, covjek bi i ovdje imao 4-5 titula hladno. Ko osim Nadala se moze pohvaliti s tim? Djokovic igrao 4 finala.
Neki dan pobijedi Ruuda, a igrao mu i sa starim 99 godine![]()
Znalo se, nakon Nadala, Djokovica i eventualno Thiema glavni favorit za titulu i dalje u 38 godini.
Polufinale je premija, Nadal je apsolutni favorit, mada nije toliko uvjerljiv na sljaci ko zadnjih godina, to je jasno ko dan i kad pogledas koliko je titula uzeo ove godine na sljaci.
Što se tiče tih priča dajte GS nekom drugom. Ne. Nikome. To je RG. Pariz. Koliko god npr Madrid imao bolji kompleks, ipak je Pariz nešto posebno. Jednog dana se možda i poprave u organizaciji. Ali bez obzira na sve, obožavam ovaj turnir.
- invincible1921
- Kontakt:
Zenski tenis zakonom zabranit
Keys vrati brejk za 5 5 servira za 6 5 i da uzmem pare na gemove, ona izgubi 7 5 i to ova joj uze brejk tako sto je napravila duplu servis greksu
pa kakvi mentoli ja ne vjerujem
=\_1921_/=
Ušao Zverev hrabro. Ako bude mogao držati ovaj nivo većinu vremena, čeka nas vrhunski duel.
41.21.1.
joj sudije kako je smijesan...fol sidje nesto pogleda i gleda u Djokovica sta da dosudi...sreca Novak korektan ispao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Poznavajući Zvereva u posljednje vrijeme, ovo je i kraj.
41.21.1.
Covjek od 5-4 gema vise ne osvoji, raspade se kad je najbitnije bilo 
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakvo je ovo šamaranje 
Talenat, spremnost mladost ali psihičke stabilnosti nigdje. Nije mi jasno čemu uče treneri djecu od malena?
Totalni raspad na pomolu.
Mijenjaj trenere dok je još vrijeme. 
Totalni raspad na pomolu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
27.10.2020
Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?
Thiem lahko pobijedi danas. Sušta suprotnost.
Mancini je napisao/la:Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?![]()
moze Federer
ma ne moze njega trener nauciti da bude mentalno jak ...s tim se rodis ili ne ...moze mu usavrsiti neke stvari ali ako mislis da ce njega trener nauciti da ne bude pickica ....hoce kurko sve dok on sam to ne rijesi u svojoj glavi ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Za par mjeseci ćemo se uvjerit da može sa 38Mancini je napisao/la:A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?![]()
A od 38 do 40 nema baš puno
Bice prava makljaza Djokovic - Tim. Fizicki prezahtjevno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kakav balvan je ovaj Zverev , zalost sta se smatra nasljednikom.
Ciciban je naucnik za njega.
Ciciban je naucnik za njega.
Da, ali Thiem ima 27 godina i nista osvojenoj vrijedno nekog pomena, tako da ni u kojem slucaju ne moze da se poredi sa Zverevom.
Mancini je napisao/la:Nije problem u talentu nego u trenerima. Malo je vrlo kvalitetnih trenera a i previše su skupi.leorey je napisao/la:Ovaj Zverev ti je cisti razlog zasto ce velika trojka i dalje da dere ovu mladu buraniju i sto ce ih derat i u 40oj. Toliko talenta u njemu a nista, godine idu, vec 22, sjecam ga se dok je bio jos tinejdzer.
A ovo za "deranje" u 40-oj je meni smiješno. Je li ti zaista misliš da neko vrhunski tenis može igrati kada napuni 40 godina?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.