Za nas je plafon ako bilo koja generacija izbaci dva igraca koji ravnopravno mogu konkurisati za prvi tim. Ako prodas jednog od tih igraca za 600-700 hiljada maraka, tom prodajom si pokrio otprilike trosak cijele generacije (jedne kategorije) koja se skolovala u Akademiji recimo u juniorima (2 godine treniranja je jedna generacija). Onog drugog za koliko god prodas to je cisti profit za klub.visokohz je napisao/la:Ma ovo je najgora generacija akademica nula bodova,loši pravomiky_hz je napisao/la:Poceli su ovi malci na SK2 ,gube od Vojvodine 1-0.Treba nam pobjeda za prolaz cini mi se.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ou gola Sabljice 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zvezda bi bilo nesto najgore, nije ovo vise Ex Yu, to bi bilo puno nacionalizma, jug bi ti napunile Delije al sa Pala i iz RS, iz BG bi k dosli dva il dan ranije pa kad su u HR gostovali vracali ih zbog kapi alkohola pratio ih helikopter, ne bi dala policija nista, fuj bi bilo sve to plus sto su mozda najjaci tim od svih u izvlacenjuMortemHz je napisao/la:A ne kontam, što želite da Sarajevo ima 1% šanse za prolazak umjesto recimo 20% ili 30%Laznjak je napisao/la:Poslije Celtica ja bi volio Zvezdu. Oni su tu negdje sto se tice atraktivnog protivnika. Vise bi volio beogradjane, daj nek se nesto desava u gradu. Neki adrenalin ex yu. Upali bi nam u grad dan dva ranije. Napunili bi jug 100%. Mi bi napunili onaj gostujuci sektor dole. Bio bi pravi derbi.
Celtic je opet isto atraktivan, ali sigurno sa manje navijackog adrenalina. To bi nam opet bila lekcija u fudbalu dok bi se sa Zvezdom tukli balkanski. Jesu oba dosta bolji od nas, ali Zvezda bi se mogla proci, Celtic ne.
Ostali protivnici su teski, ali od njih svih pored ova dva pomenuta bi volio Maribor. Opet radi finog gostovanja. Ostalo sve i nije toliko atraktivno, kao ovi.
?
i Zvezda ne da je prolazna već bi nas ponizili u trenutnom omjeru snaga
Ako mognemo kako do 3 kola i onda u PO ko nositelj mogli bi do grupne, srece treba, al malo nam je falilo kad smo losiji bili, samo srece u zdrijebu
Ko je najzanimljiviji iz ove generacije za prvog tima.
Da ude na forum neko ko ne poznaje situaciju u klubu i drzavi mislio bi da smo klub koji je jedva izborio opstanak, da smo u dugovima i nismo osvoji nista jos od juge a nasi protivnici su Real i Bajern. Opraste vise pricom o Husrefu i njegovom ponasanju te s kim se druzi koga vise voli sta bi bilo kad bi bilo, dajte malo pozitive osvojili smo DUPLU krunu. Uradili sto niko do sad nije ali ne de nam malo pisite sta je kome Husref rekao na treningu kako smo fol u dugovima kako su prije 15 godina bili mafijasi u klubu itd. Pokazite malo vjere i postovanja prema ovim ljudima koji su nam donijeli titulu pricajte o pojacanjima, trenutnim igracima, protivnicima, niko nije ni jednog igraca analizirao kako treba samo panjevi svi, ne zna trener, ne zna Hadzic al znaju forumasi sve kako treba al jbg niko ih ne slusa. Halalite ako je malo nerazgovjetno.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Shvatam da je nekim ta ultra furka bitnija od svega, pa možda i od rezultata i prolaska u evropi. Ali ne znaš s koje bi strane gore prošli protiv Zvezde, fudbalske ili navijačke. Priželjkivanje đikaca = logika 0 bodova..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Protiv Lecha ti sto su najvise prizeljkivali i kurcili se po internetu, nit su bili u problemu, a koji je i bio bjezao je prvi, licno sam vidio par likova koji su najglasniji bili kako se prvi spure fataju medju njima i jedan od vodja ne bitno koji je da ne ofiram. Popco, Chip su medju zadnjim ostali, al ne bitno to, prizeljkivali ljudi, napali, pobjegli a mi "OK" ajmo bolnice lezat. Delije su vjerovatno najjace u Europi, ne bih ih volio nikako, a plus sto ce to biti chetnik fest zbog ovih sa strane, vecina BG je normalnojoker90 je napisao/la:Shvatam da je nekim ta ultra furka bitnija od svega, pa možda i od rezultata i prolaska u evropi. Ali ne znaš s koje bi strane gore prošli protiv Zvezde, fudbalske ili navijačke. Priželjkivanje đikaca = logika 0 bodova..
Evo ga 2 1 
1. Fudbalski nemaš šanse da prođeš i još bi bili vjerovatno poniženi rezultatski zbog velike razlike u klasi i iskustvu trenutno.
2. Imaju navijače koji bi nas ponizili s te strane u svakom segmentu, čak i one jače nekadašnje horde, a ne ovu sad mlađu raju na sjeveru.
3. Utakmica koja bi bila ispolitizirana do maksimuma, a živimo u državi koja je svakako bure baruta i na staklenim nogama.
4. Ispadi fašizma njihovih navijača, vrijeđanje Srebrenice, guslanje o turcima, generalu Pampersu i sve što bi došlo s tom utakmicom.
5. NE, HVALA! Daleko im usrana kuća od naše bila..
2. Imaju navijače koji bi nas ponizili s te strane u svakom segmentu, čak i one jače nekadašnje horde, a ne ovu sad mlađu raju na sjeveru.
3. Utakmica koja bi bila ispolitizirana do maksimuma, a živimo u državi koja je svakako bure baruta i na staklenim nogama.
4. Ispadi fašizma njihovih navijača, vrijeđanje Srebrenice, guslanje o turcima, generalu Pampersu i sve što bi došlo s tom utakmicom.
5. NE, HVALA! Daleko im usrana kuća od naše bila..
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 06 jun 2019, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakve golove ovi momci daju
Hajde sad izdrzite
Hajde sad izdrzite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gusinjac 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
opra me ovaj crvrak jel i vama na SK il mi je nesto pred kucom hah
I mene prca cvrcak, ne prestajebistrik87 je napisao/la:opra me ovaj crvrak jel i vama na SK il mi je nesto pred kucom hah
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Na kraju prvi u grupi
Sirco nas izvadi na kraju sa odbranom.Bravo momci
Sutra cetvrtfinale sa Zeljeznicarom.
Sirco nas izvadi na kraju sa odbranom.Bravo momci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA ''tajno'' već brani desetak godina da se sastanu bosanski i srbijanski klubovi, u startu ih ne dobijemo u regionalnoj grupi a graničimo pa skontajte.
Isto važi i za RUS-UKR, SRB-KOS, BOS-KOS.
Jedino ako nešto neće promijeniti od ove godine ali sumnjam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon onoga jučer prvi u grupi, valja i to znati.miky_hz je napisao/la:Na kraju prvi u grupi![]()
Sirco nas izvadi na kraju sa odbranom.Bravo momci![]()
Sirćo je bio super danas ali jučer su mu lopte iz ruku ispadale, ne znam šta je ono bilo.
Znaš li kad igramo sa kantama, u 5 ili?
dosta vas je spominjalo da se nije trebalo služiti pozajmicama da se ubaci novac, da je moglo preko sponzorstava, evo da nije moglo...
UEFA je nedavno pokrenula istragu protiv tima iz Manchestera zbog financijskih neregularnosti, a danas je donijela odluku da su krivi.
Navodno su Građani zaobilazili pravila kada je u pitanju poslovanje sa sponzorima povezanim sa vlasnicima kluba.
"Football Leaks" je objavio dokumente prema kojima se može zaključiti da je Manchester City pokušao "preskočiti" pravila UEFA-inog financijskog fair-playja.
Navodno je Manchester City dobijao financijske injekcije od investitorske kompanije iza koje stoje Ujedinjeni Arapski Emirati kao država. Novac je upumpavan kroz sponzorske ugovore sa kompanijama poput Etihada, koji je i glavni sponzor kluba.
U iščekivanju konačne presude Građani ništa ne žele prepustiti slučaju te su se danas uputili žalbu Arbitražnom sudu za Sport (CAS) u Lozani.
Prvak Engleske je zapravo apelovao CAS-u da se spriječi eventualno izbacivanje iz Lige prvaka.
U slučaju da Komisija za finansijsku kontrolu UEFA-e (ICFC) Manchester City proglasi krivim taj klub ne bi imao pravo nastupa u elitnom takmičenju u sezoni 2020/2021.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za naše jeste "tajno" (s tim da u izvlačenju bez regionalnih grupa je moguć susret), a za ostale nabrojane je i zvanično. Isto tako Azerbejdžan-Armenija i Španija-Gibraltar i to čak ni repke ne mogu igrati međusobno osim u finalu bilo EP, bilo SP, bilo LP.MortemHz je napisao/la:UEFA ''tajno'' već brani desetak godina da se sastanu bosanski i srbijanski klubovi, u startu ih ne dobijemo u regionalnoj grupi a graničimo pa skontajte.
I onda kažu politika nema veze s sportom
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Cini mi se da je ovaj rekao u 12.Bit ce vjerovatno kasnije zvanican termin.MortemHz je napisao/la:Nakon onoga jučer prvi u grupi, valja i to znati.miky_hz je napisao/la:Na kraju prvi u grupi![]()
Sirco nas izvadi na kraju sa odbranom.Bravo momci![]()
Sutra cetvrtfinale sa Zeljeznicarom.![]()
Sirćo je bio super danas ali jučer su mu lopte iz ruku ispadale, ne znam šta je ono bilo.
Znaš li kad igramo sa kantama, u 5 ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.