14:00hmiky_hz je napisao/la:Cini mi se da je ovaj rekao u 12.Bit ce vjerovatno kasnije zvanican termin.MortemHz je napisao/la:Nakon onoga jučer prvi u grupi, valja i to znati.miky_hz je napisao/la:Na kraju prvi u grupi![]()
Sirco nas izvadi na kraju sa odbranom.Bravo momci![]()
Sutra cetvrtfinale sa Zeljeznicarom.![]()
Sirćo je bio super danas ali jučer su mu lopte iz ruku ispadale, ne znam šta je ono bilo.
Znaš li kad igramo sa kantama, u 5 ili?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo momcima za prvo mjesto.
Sabljica dao strašan gol.
I ja mislim da opće nećemo moći igrati protiv zvezde zbog političke i historijske situacije između država. To je skoro pa 100%
Sabljica dao strašan gol.
I ja mislim da opće nećemo moći igrati protiv zvezde zbog političke i historijske situacije između država. To je skoro pa 100%
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Adukor u City
odlično, nije kod konkurenata
odlično, nije kod konkurenata
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Portal Ghana Soccer je objavio ekskluzivnu informaciju da će se Adukor do kraja mjeseca pridružiti tuzlanskog premijerligašu.
"Ganski defanzivac Joachim Adukor spreman je da pređe iz FK Sarajevo u Tuzla City krajem mjeseca saznaje Ghana Soccer", navodi se u članku.
"Adukor je odlučio da se pridruži Tuzla Cityju iako izvještaji govore da se za njega interesovalo nekoliko klubova iz najjačeg ranga", pišu kolege iz Gane.
Ako je istina
Mada ja u ovo ne vjerujem, ovo što pišu mediji u Gani, vjerovatno su "prepisali" od ovih naših, pa sad opet naši portali "prepisuju" od njih
Ali ako je istina, onda ne da je smiješno
vjerovatno mu Husić nudi velike pare al bez obzira na iste, bolje igrat za 10x manje u najvećem klubu u BiH
"Ganski defanzivac Joachim Adukor spreman je da pređe iz FK Sarajevo u Tuzla City krajem mjeseca saznaje Ghana Soccer", navodi se u članku.
"Adukor je odlučio da se pridruži Tuzla Cityju iako izvještaji govore da se za njega interesovalo nekoliko klubova iz najjačeg ranga", pišu kolege iz Gane.
Ako je istina
Mada ja u ovo ne vjerujem, ovo što pišu mediji u Gani, vjerovatno su "prepisali" od ovih naših, pa sad opet naši portali "prepisuju" od njih
Ali ako je istina, onda ne da je smiješno
FK Sarajevo
nije kralju bolje igrat za 10X manje, boli njega klinac gdje igra, eno ti i onog Ofosua u zadnjoj ekipi mađarske, češke, ne interesuje ga samo tipla i tu sam.....normalno da Husić daje pare i to ti je potvrda gdje su nam konkurenti s parama.....nigdje.....
Kako je glup ispao..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ovo pod 2. je nigdje veze, one stare Horde bi ih je*ale, uzalud bi im bilo sto su nabildani. Nisu bili nikad neki nasilnici al nisu ni dali na sebe, sekunde jedne.joker90 je napisao/la:1. Fudbalski nemaš šanse da prođeš i još bi bili vjerovatno poniženi rezultatski zbog velike razlike u klasi i iskustvu trenutno.
2. Imaju navijače koji bi nas ponizili s te strane u svakom segmentu, čak i one jače nekadašnje horde, a ne ovu sad mlađu raju na sjeveru.
3. Utakmica koja bi bila ispolitizirana do maksimuma, a živimo u državi koja je svakako bure baruta i na staklenim nogama.
4. Ispadi fašizma njihovih navijača, vrijeđanje Srebrenice, guslanje o turcima, generalu Pampersu i sve što bi došlo s tom utakmicom.
5. NE, HVALA! Daleko im usrana kuća od naše bila..
Ovo ostalo si upravu 100%, nemoj da dolaze vise nikad u Sarajevo, koji ce nam ku*ac bolesnici.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ma ja, daj nam Zvezdu da se vojska digne da osigura utakmicu, da nam četnici s Pala i iz Banja Luke grad sravne i demoliraju, da naše simpatizere i djecu isprebijaju k'o mačke, i još da nas Zvezda ubije na terenu. Toliko zlo svom klubu ne mogu poželjet. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo pod 4...vi njima uzvratite pjevajuci i skandirajuci jasenovcu i staroj gradiski, o 500 godina turskog karanja , **** im vlasko tursku majku i slicno.... Nije valjda da ste tolike pizde da nesmijete stati na crtu sa par stotina dzikanskih alkosa...imal medzu vama raje da trenira borilAcke vjestine ili ste svi redom mamini sinovi koji se boje nabildanih krmaka ..dzaba misici ako nema barem bokserskog treninga minimalno 6 meseci... Grow balls not muscles sto se kaze... A da bi bili ponizeni igracki pa i nebi bas oni su jedva slovan prosli prosle god a slovan nije puno jaci od vas...vama je kljucno da dovedete 3 igraca koji su bolji od ovih sto imate...simidobar je napisao/la:Ovo pod 2. je nigdje veze, one stare Horde bi ih je*ale, uzalud bi im bilo sto su nabildani. Nisu bili nikad neki nasilnici al nisu ni dali na sebe, sekunde jedne.joker90 je napisao/la:1. Fudbalski nemaš šanse da prođeš i još bi bili vjerovatno poniženi rezultatski zbog velike razlike u klasi i iskustvu trenutno.
2. Imaju navijače koji bi nas ponizili s te strane u svakom segmentu, čak i one jače nekadašnje horde, a ne ovu sad mlađu raju na sjeveru.
3. Utakmica koja bi bila ispolitizirana do maksimuma, a živimo u državi koja je svakako bure baruta i na staklenim nogama.
4. Ispadi fašizma njihovih navijača, vrijeđanje Srebrenice, guslanje o turcima, generalu Pampersu i sve što bi došlo s tom utakmicom.
Ovo ostalo si upravu 100%, nemoj da dolaze vise nikad u Sarajevo, koji ce nam ku*ac bolesnici.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nebi volio zvezdu. Al da bi oni orgijali po Sarajevu i prebija li nas a da mi sutimo E hoce al u K....
Nisu s tenkovima mogli nebi vala ni sad.
Nisu s tenkovima mogli nebi vala ni sad.
gruezi haveru Liverpool su dobili 
Pa nisu navijaci Sarajeva samo momci koji su sad na sjeveru,digla bi se i stara raja da ovi dodju,pa nismo glineni golubovi,cuj kaze nabildani kad se sjetim Mostara i kad nas jedan od vodja da ne imenujem izvrnu onu strvinu iz Splita a razlika u visini tezini misicima ogromna,samo nek dodju
Bogami su pokusali da nas isprebijaju '92, onako nenaoruzane, ljubazne i naivne, sto se toga tice samo nek dodju, nije problem, plivali su splicani plivace i delije.skoroalen je napisao/la:Ma ja, daj nam Zvezdu da se vojska digne da osigura utakmicu, da nam četnici s Pala i iz Banja Luke grad sravne i demoliraju, da naše simpatizere i djecu isprebijaju k'o mačke, i još da nas Zvezda ubije na terenu. Toliko zlo svom klubu ne mogu poželjet.
Vise zbog politike i masovnog budjenja fasizma po ko zna koji put, mi smo vise za fudbala, pun nam je ku*ac divljaka, raznoraznih.
Nek im je sa srecom, daleko im kuca, radije opet Atalanta.
@ gruezi
Prijatelju ne zelim to da gledam, ne interesuje me. Ne zelim da se snalazim u njihovom blatu, ubice me iskustvom.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 06 jun 2019, 19:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
O tome i pričam. Najmanje bi fudbala bilo, sve bi ispalo totalni cirkus i predratno stanje. Što @alenskoro kaže, to ne želim ni svom klubu, ni gradu. Koliko god se mi busali u prsa, oni su uvijek bili bolesniji od nas i spremni na gadosti na koje mi nismo. Mi jesmo časni i hrabri, što je taj period 1992-1995 pokazao, ali koliko je ko mrtvih imao na kraju? Opet bi se nakon tog dvomeča mi hvatali za glavu, u to sam siguran. I nemojte mi odmah tih fazona kvazimuškosti, koooo bi meeeeni baaaaa 'aranee mooo'?? Jaaa bih hiiiin sve sam ako treba..gruezi je napisao/la:Ovo pod 4...vi njima uzvratite pjevajuci i skandirajuci jasenovcu i staroj gradiski, o 500 godina turskog karanja , **** im vlasko tursku majku i slicno.... Nije valjda da ste tolike pizde da nesmijete stati na crtu sa par stotina dzikanskih alkosa...imal medzu vama raje da trenira borilAcke vjestine ili ste svi redom mamini sinovi koji se boje nabildanih krmaka ..dzaba misici ako nema barem bokserskog treninga minimalno 6 meseci... Grow balls not muscles sto se kaze... A da bi bili ponizeni igracki pa i nebi bas oni su jedva slovan prosli prosle god a slovan nije puno jaci od vas...vama je kljucno da dovedete 3 igraca koji su bolji od ovih sto imate...simidobar je napisao/la:Ovo pod 2. je nigdje veze, one stare Horde bi ih je*ale, uzalud bi im bilo sto su nabildani. Nisu bili nikad neki nasilnici al nisu ni dali na sebe, sekunde jedne.joker90 je napisao/la:1. Fudbalski nemaš šanse da prođeš i još bi bili vjerovatno poniženi rezultatski zbog velike razlike u klasi i iskustvu trenutno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako bi se ti branio da se sutra ponovi 2 maj 92ge tj sta bi radio... Man da fuck up... Denchi kolega i ajax je prije par godina dosao do finala el pa sljedecu sezonu grohno od rosenborga u pretkolu...skoroalen je napisao/la:Ma ja, daj nam Zvezdu da se vojska digne da osigura utakmicu, da nam četnici s Pala i iz Banja Luke grad sravne i demoliraju, da naše simpatizere i djecu isprebijaju k'o mačke, i još da nas Zvezda ubije na terenu. Toliko zlo svom klubu ne mogu poželjet.
ne hvala najlošijeg molim lijepo i to neki bez navijača 
daj ba da prođemo, **** ratove i rokanja...

daj ba da prođemo, **** ratove i rokanja...
a ovo, razglednicama iz švicarske vjerovatnogruezi je napisao/la:
Kako bi se ti branio da se sutra ponovi 2 maj 92ge tj sta bi radio...
Tada je ekipa Torcide iz Sp. i domaci im drugovi, dobili po picOci.zagor1987 je napisao/la:Pa nisu navijaci Sarajeva samo momci koji su sad na sjeveru,digla bi se i stara raja da ovi dodju,pa nismo glineni golubovi,cuj kaze nabildani kad se sjetim Mostara i kad nas jedan od vodja da ne imenujem izvrnu onu strvinu iz Splita a razlika u visini tezini misicima ogromna,samo nek dodju
- FKS -
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Adukor je pokazao koliko je (ne)bitan samim tim što smo osvojili duplu krunu, a bio je umišljen da je prebitan kotačić u ekipi Sarajeva.
Ako je igrač iz neke druge zemlje ne mora automatski značiti da je bolje od domaćeg Bošnje.
Ako je igrač iz neke druge zemlje ne mora automatski značiti da je bolje od domaćeg Bošnje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
@joker90
Uopste nije naka kvazimuskost nego cinjenice.
Nemoj bit lud i mislit da bi i sad mogli nesto jalijat ovde u Sarajevu. Izginuli bi svi do jednog kad bi samo pokusali. Oni su druga prica, totalno druga prica.
Uopste nije naka kvazimuskost nego cinjenice.
Nemoj bit lud i mislit da bi i sad mogli nesto jalijat ovde u Sarajevu. Izginuli bi svi do jednog kad bi samo pokusali. Oni su druga prica, totalno druga prica.
Sta ste se usrali delija, yebali vas oni, njih pola ne bi smjelo ni doci iz Beograda, pokusali su i 92-95 pa se vratili u kovcezima, sta vam je ba ljudi? Znaju oni kakav je Inat silan bosanski! Vise bi doslo iz tzv. Republike šumske
A uostalom danas je sigurnost na visokom nivou, pogotovo ako je utakmica visokog rizika. Yebale vas felije pickice, mogu mafijat po Becu, Berlinu, Amsterdamu...
A uostalom danas je sigurnost na visokom nivou, pogotovo ako je utakmica visokog rizika. Yebale vas felije pickice, mogu mafijat po Becu, Berlinu, Amsterdamu...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.