FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2019, 23:42

Ma nebi volio Zvezdu nikako,al ako nam dodju igrat se mora,pa cemo se igrat i na terenu i na trbinama pa sta bog da

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2019, 23:45

Izvinite al moro sam i ovo dodati. Srpski mediji kukaju za bombardovanje UN-a,prave od toga da su neki heroji,cmizdre zbog par poginulih po meidjima,to se toliko o tome prica ko da su 10000 godina ubijani,vise kukaju nego mi koji smo ubijani 5 godina,ne znaju oni sta je prezivljavanje

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 06 jun 2019, 23:47

kosevskobrdo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ljudi, ja ne mogu staviti svih 16 klubova u anketu jer je maximum 10.. kako to da odradimo? kontao sam spajati klubove ali to mi je sad bezveze.
Kontam da proberem ove sa dna a 6 top klubova svakako ne priželjkuje previše ljudi?
Ove jače ekipe postavi same, celtic, zvezda, bate, astana, maribor
Pa onda stavljaj po dva kluba koji su u istom rangu otprilike: sheriff ili rosenborg, slovan ili aik, helsinki ili skhendija, tns/dundelange/dundalk
Ma neka napravi dvije ankete jednu sada jednu za heftu, sada postavi sve ispod Zvezde a za heftu iznad. Ili ovako kako si ti to skoro napisao. Ja bih evo glasao za Maribor al necu zbog Zvezde. Sto li treba da mi Dodik i kompanija korumpiranih politicara nesto pametuje i prica neke tamo teorije. I najgore jedva do eka sa se kakav belaj desi u Sarajevu i da nas pere. A da ne govorim da zbog belaja izbacuju nas sigurno a mozda i Zvezdu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2019, 23:48

Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 jun 2019, 23:58

Pricate vec ispricane price o ratu kosovu, manjem bh entitetu i slicno. Vratite se zdravim temama oko igrackog kadra i trenera i de nek mi neko odgovori za dresove :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 06 jun 2019, 23:58

esprit24 je napisao/la:Jel ostaje Nike sponzor, hocemol i cetvrtu godinu za redom igrati u istim dresovima samo cemo ih izmjeniti sa drugim fontom brojeva :crazy: glaso sam za otocke ekipe msm da bih njih presli ko plitak potok :kafa:
Čuo sam da je obnovljen ugovor s nike-om i da će nova oprema doć za 10-15 dana, tj kada počnu pripreme.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 jun 2019, 00:00

Jeko ovaj gruezi?
Dosao ovdje i zapoceo neku ložionu ovako onako.
Koji ti je qurac haveru.

A vi ostali mojne toga digo bi se ovaj onaj. Ako bude rata dici ce se svi. A sada nas popusti tih utakmica i sranja nekih, daj ba da nam se klub iz digne malo igrom.
A ako dobijemo Zvezdu, ma sta ako hajmo sad da se nadjemo pa da pricamo imenom i prezimenom ko ce biti na crti.
Kunem se da ovi sto smiruju i odgovaraju bi dosli a ovi sto lože bi pravili nove profile.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 07 jun 2019, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 jun 2019, 00:00

Sabinho je napisao/la:Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
A vi punitel punite roster sa tim istim

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2019, 00:02

gruezi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Lijeci se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jun 2019, 00:13

Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?

Mi da izvlačimo jedno 100 puta, nijednom ne bi izvukli ono što želimo i što bi nam pasalo. :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jun 2019, 00:17

gruezi je napisao/la:
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 07 jun 2019, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 jun 2019, 00:17

BordoSarajevo je napisao/la:Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?

Mi da izvlačimo jedno 100 puta, nijednom ne bi izvukli ono što želimo i što bi nam pasalo. :D
18. Juna ce biti izvlacenje i za prvo i za drugo pretkolo LP
tada ce biti izvuceni i parovi za drugo pretkolO LE.
Ispadanjem u drugom i trecem pretkolu LP onda bi bili nosioci u LE
Edit
Ako dobijemo nekoga od ovih onda 90% ispadanje u prvom pretkolu LP dobijamo i slabijeg protivnika u LE
Celtic
BATE Borisov
Astana
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Maribor
Crvena zvezda Beograd
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 07 jun 2019, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jun 2019, 00:20

ShofaII je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?

A ako ispadnemo u prvom kolu, nismo nosioci?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 07 jun 2019, 00:31

Ako ispadnemo u 1 kolu LP
Nosioci smo u u 2 kolu LE

Al aBd prolazimo 1 pretkolo !
Samo jako
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 07 jun 2019, 00:51, ukupno mijenjano 3 puta.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 07 jun 2019, 00:42

Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.

Pitao je neko za dresove, trebali bi biti novi dresovi ali ne vjerujem da ce biti za evropu, kasno se iz kluba reagovalo a oprema se vec prijavljuje. Realno je vrijeme da se osvjezi malo. Samo se nadam da ce fan shop napokon poceti shvacati sta im je posao i da ce ta nova garnitura dresova biti dostupna uvijek a ne kao dosad.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2019, 00:50

gruezi je napisao/la:
Fulio si forum,mi nikad nacionalisticki klub nismo bili niti cemo biti isti kao oni ili onakvi kakve ti zelis zato pali

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 jun 2019, 00:57

BordoSarajevo je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:

A ako ispadnemo u prvom kolu, nismo nosioci?
Nema u drugom pretkolu EL nosioc/nenosioc klasična podjela. 3 tima iz pretkvalifikacija (onaj turnir što igraju prvaci najslabije rangiranih zemalja) su tkz. nenosioci i oni ne mogu međusobno igrati. Mi ako ispadnema odmah možemo s njima igrati ali i sa bilo kojim timom koji također ispadne u prvom pretkolu. Tako da teoretski možemo i Piast izvući.

Već u 3 pretkolu EL su nosioci oni timovi koji dođu iz 2 pretkola LP. I za play-off isto važi, samo što tamo bude i 1 par koji čine 2 tima koja dođuiz 3 pretkola EL.

I da, zaboravih reći da 1 tim voljom žrijeba preskače drugo pretkolo EL i odmah ide u 3. To od ovih što ispadnu odmah u LP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 07 jun 2019, 00:59

Orangina85 je napisao/la:Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.

Pitao je neko za dresove, trebali bi biti novi dresovi ali ne vjerujem da ce biti za evropu, kasno se iz kluba reagovalo a oprema se vec prijavljuje. Realno je vrijeme da se osvjezi malo. Samo se nadam da ce fan shop napokon poceti shvacati sta im je posao i da ce ta nova garnitura dresova biti dostupna uvijek a ne kao dosad.
Ostaje bordo dres isti, firma sa kojom suradjujemo nema dovoljno na stanju dresova koji su trebali biti. Moguce da ce druga i treca garnitura biti drugacije.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 07 jun 2019, 01:01

skoJaa je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.

Ostaje bordo dres isti, firma sa kojom suradjujemo nema dovoljno na stanju dresova koji su trebali biti. Moguce da ce druga i treca garnitura biti drugacije.
To nije ok nimalo. Tri godine u istom dresu .....
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 jun 2019, 01:15

gruezi je napisao/la: Ovo pod 4...vi njima uzvratite pjevajuci i skandirajuci jasenovcu i staroj gradiski, o 500 godina turskog karanja , **** im vlasko tursku majku i slicno.... Nije valjda da ste tolike pizde da nesmijete stati na crtu sa par stotina dzikanskih alkosa...imal medzu vama raje da trenira borilAcke vjestine ili ste svi redom mamini sinovi koji se boje nabildanih krmaka ..dzaba misici ako nema barem bokserskog treninga minimalno 6 meseci... Grow balls not muscles sto se kaze... A da bi bili ponizeni igracki pa i nebi bas oni su jedva slovan prosli prosle god a slovan nije puno jaci od vas...vama je kljucno da dovedete 3 igraca koji su bolji od ovih sto imate...
Ne ide to uz ovaj grad , zato ga i zivimo . Zato tenkovi , samohotke i oklopne zabe iz Nisa i N.Sada i nisu prosle . Da je samo jedan (a nije jedan) bosanski Srbin na Sjeveru ..... Bosna je ovo mladicu , zato i zivi i zivjet ce . malo smo se zanijeli 96/97 , nece se ponoviti :bih: :bih: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, NazorUso, PingoFTW i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []