FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nebi volio Zvezdu nikako,al ako nam dodju igrat se mora,pa cemo se igrat i na terenu i na trbinama pa sta bog da
Izvinite al moro sam i ovo dodati. Srpski mediji kukaju za bombardovanje UN-a,prave od toga da su neki heroji,cmizdre zbog par poginulih po meidjima,to se toliko o tome prica ko da su 10000 godina ubijani,vise kukaju nego mi koji smo ubijani 5 godina,ne znaju oni sta je prezivljavanje
Ma neka napravi dvije ankete jednu sada jednu za heftu, sada postavi sve ispod Zvezde a za heftu iznad. Ili ovako kako si ti to skoro napisao. Ja bih evo glasao za Maribor al necu zbog Zvezde. Sto li treba da mi Dodik i kompanija korumpiranih politicara nesto pametuje i prica neke tamo teorije. I najgore jedva do eka sa se kakav belaj desi u Sarajevu i da nas pere. A da ne govorim da zbog belaja izbacuju nas sigurno a mozda i Zvezdu.kosevskobrdo je napisao/la:Ove jače ekipe postavi same, celtic, zvezda, bate, astana, mariborMortemHz je napisao/la:Ljudi, ja ne mogu staviti svih 16 klubova u anketu jer je maximum 10.. kako to da odradimo? kontao sam spajati klubove ali to mi je sad bezveze.
Kontam da proberem ove sa dna a 6 top klubova svakako ne priželjkuje previše ljudi?
Pa onda stavljaj po dva kluba koji su u istom rangu otprilike: sheriff ili rosenborg, slovan ili aik, helsinki ili skhendija, tns/dundelange/dundalk
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pricate vec ispricane price o ratu kosovu, manjem bh entitetu i slicno. Vratite se zdravim temama oko igrackog kadra i trenera i de nek mi neko odgovori za dresove 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Čuo sam da je obnovljen ugovor s nike-om i da će nova oprema doć za 10-15 dana, tj kada počnu pripreme.esprit24 je napisao/la:Jel ostaje Nike sponzor, hocemol i cetvrtu godinu za redom igrati u istim dresovima samo cemo ih izmjeniti sa drugim fontom brojevaglaso sam za otocke ekipe msm da bih njih presli ko plitak potok
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Jeko ovaj gruezi?
Dosao ovdje i zapoceo neku ložionu ovako onako.
Koji ti je qurac haveru.
A vi ostali mojne toga digo bi se ovaj onaj. Ako bude rata dici ce se svi. A sada nas popusti tih utakmica i sranja nekih, daj ba da nam se klub iz digne malo igrom.
A ako dobijemo Zvezdu, ma sta ako hajmo sad da se nadjemo pa da pricamo imenom i prezimenom ko ce biti na crti.
Kunem se da ovi sto smiruju i odgovaraju bi dosli a ovi sto lože bi pravili nove profile.
Dosao ovdje i zapoceo neku ložionu ovako onako.
Koji ti je qurac haveru.
A vi ostali mojne toga digo bi se ovaj onaj. Ako bude rata dici ce se svi. A sada nas popusti tih utakmica i sranja nekih, daj ba da nam se klub iz digne malo igrom.
A ako dobijemo Zvezdu, ma sta ako hajmo sad da se nadjemo pa da pricamo imenom i prezimenom ko ce biti na crti.
Kunem se da ovi sto smiruju i odgovaraju bi dosli a ovi sto lože bi pravili nove profile.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 07 jun 2019, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
A vi punitel punite roster sa tim istimSabinho je napisao/la:Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Lijeci segruezi je napisao/la:A vi punitel punite roster sa tim istimSabinho je napisao/la:Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?
Mi da izvlačimo jedno 100 puta, nijednom ne bi izvukli ono što želimo i što bi nam pasalo.
Mi da izvlačimo jedno 100 puta, nijednom ne bi izvukli ono što želimo i što bi nam pasalo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
gruezi je napisao/la:A vi punitel punite roster sa tim istimSabinho je napisao/la:Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 07 jun 2019, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
18. Juna ce biti izvlacenje i za prvo i za drugo pretkolo LPBordoSarajevo je napisao/la:Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?
tada ce biti izvuceni i parovi za drugo pretkolO LE.
Ispadanjem u drugom i trecem pretkolu LP onda bi bili nosioci u LE
Edit
Ako dobijemo nekoga od ovih onda 90% ispadanje u prvom pretkolu LP dobijamo i slabijeg protivnika u LE
Celtic
BATE Borisov
Astana
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Maribor
Crvena zvezda Beograd
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 07 jun 2019, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A ako ispadnemo u prvom kolu, nismo nosioci?ShofaII je napisao/la:18. Juna ce biti izvlacenje i za prvo i za drugo pretkolo LPBordoSarajevo je napisao/la:Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?
FK Sarajevo
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ako ispadnemo u 1 kolu LP
Nosioci smo u u 2 kolu LE
Al aBd prolazimo 1 pretkolo !
Samo jako
Nosioci smo u u 2 kolu LE
Al aBd prolazimo 1 pretkolo !
Samo jako
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 07 jun 2019, 00:51, ukupno mijenjano 3 puta.
- Orangina85
- Kontakt:
Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.
Pitao je neko za dresove, trebali bi biti novi dresovi ali ne vjerujem da ce biti za evropu, kasno se iz kluba reagovalo a oprema se vec prijavljuje. Realno je vrijeme da se osvjezi malo. Samo se nadam da ce fan shop napokon poceti shvacati sta im je posao i da ce ta nova garnitura dresova biti dostupna uvijek a ne kao dosad.
Pitao je neko za dresove, trebali bi biti novi dresovi ali ne vjerujem da ce biti za evropu, kasno se iz kluba reagovalo a oprema se vec prijavljuje. Realno je vrijeme da se osvjezi malo. Samo se nadam da ce fan shop napokon poceti shvacati sta im je posao i da ce ta nova garnitura dresova biti dostupna uvijek a ne kao dosad.
Fulio si forum,mi nikad nacionalisticki klub nismo bili niti cemo biti isti kao oni ili onakvi kakve ti zelis zato paligruezi je napisao/la:A vi punitel punite roster sa tim istimSabinho je napisao/la:Dovoljan pokazatelj svega je da su bojkotovali KK CZ jer je Alen Omic potpisao. Donijeli na utakmicu trans da ustasa i balija nisu njihova bratija. Pogledajte nasu velicinu i imena nasih igraca te nacin na koji se tretiraju oduvijek- tu ce vam se sve samo kazati i napravice se razlika izmedju nas i njih. Predsjednik kluba im izjavljuje kako je uspio uvjeriti UEFA-u da je Ratko Mladic heroj... Nema se tu sta dalje dodati ni oduzeti. Bolestan narod (cast malom broju normalnih ljudi).
Nema u drugom pretkolu EL nosioc/nenosioc klasična podjela. 3 tima iz pretkvalifikacija (onaj turnir što igraju prvaci najslabije rangiranih zemalja) su tkz. nenosioci i oni ne mogu međusobno igrati. Mi ako ispadnema odmah možemo s njima igrati ali i sa bilo kojim timom koji također ispadne u prvom pretkolu. Tako da teoretski možemo i Piast izvući.BordoSarajevo je napisao/la:A ako ispadnemo u prvom kolu, nismo nosioci?ShofaII je napisao/la:18. Juna ce biti izvlacenje i za prvo i za drugo pretkolo LPBordoSarajevo je napisao/la:Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?
Već u 3 pretkolu EL su nosioci oni timovi koji dođu iz 2 pretkola LP. I za play-off isto važi, samo što tamo bude i 1 par koji čine 2 tima koja dođuiz 3 pretkola EL.
I da, zaboravih reći da 1 tim voljom žrijeba preskače drugo pretkolo EL i odmah ide u 3. To od ovih što ispadnu odmah u LP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ostaje bordo dres isti, firma sa kojom suradjujemo nema dovoljno na stanju dresova koji su trebali biti. Moguce da ce druga i treca garnitura biti drugacije.Orangina85 je napisao/la:Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
To nije ok nimalo. Tri godine u istom dresu .....skoJaa je napisao/la:Ostaje bordo dres isti, firma sa kojom suradjujemo nema dovoljno na stanju dresova koji su trebali biti. Moguce da ce druga i treca garnitura biti drugacije.Orangina85 je napisao/la:Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne ide to uz ovaj grad , zato ga i zivimo . Zato tenkovi , samohotke i oklopne zabe iz Nisa i N.Sada i nisu prosle . Da je samo jedan (a nije jedan) bosanski Srbin na Sjeveru ..... Bosna je ovo mladicu , zato i zivi i zivjet ce . malo smo se zanijeli 96/97 , nece se ponovitigruezi je napisao/la: Ovo pod 4...vi njima uzvratite pjevajuci i skandirajuci jasenovcu i staroj gradiski, o 500 godina turskog karanja , **** im vlasko tursku majku i slicno.... Nije valjda da ste tolike pizde da nesmijete stati na crtu sa par stotina dzikanskih alkosa...imal medzu vama raje da trenira borilAcke vjestine ili ste svi redom mamini sinovi koji se boje nabildanih krmaka ..dzaba misici ako nema barem bokserskog treninga minimalno 6 meseci... Grow balls not muscles sto se kaze... A da bi bili ponizeni igracki pa i nebi bas oni su jedva slovan prosli prosle god a slovan nije puno jaci od vas...vama je kljucno da dovedete 3 igraca koji su bolji od ovih sto imate...
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, NazorUso, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.