skoJaa je napisao/la:Orangina85 je napisao/la:skoJaa je napisao/la:
Ma bezveze. Ne znam sto forsiramo Nike uopste kad ocigledno ni osnovno ne mozemo da dobijemo, ali ne odlucujemo mi o tome.
Sve se moze kada se organizujes. Nije NIKE haad pa da trazis po 5 dresova ili da 15-20 dana prije ides opremu da biras. Moraju se praviti ozbiljnije projekcije i planovi sta i kada trebamo. Jedino ako nismo dovoljno ozbiljni da saradjujemo sa jednim takvim brendom onda se vratiti na Legeu ili slicno.
Ima svakako do toga, ali Nike na lageru ima 2 bordo dresa i ti si prinudjen da vrtis to. Morali smo na tome bolje poraditi, ali kad skontam ciji je to pos'o, dobro je da ista imamo.
ama treba po jedan dres mjenjati, tipa prošle godine prvi(kućni/bordo) pa onda smo ove godine mogli drugi i to umjesto bjelog mogla je ići zlatna(dupla kruna) pa onda sljedeće treći(crni) obnoviti, vako će staviti sva 3 i bezze raja biraju koji će uzet i kontaju koji je bolji...
nažalost od svih timskih dresova nike fakat samo 2 u našoj boji...
trenutni
i ovaj novi
ali ima i zlatni
ili ovaj crni sa bordo
ili bjeli sa kragnom,retro
ima dobrih drugih opcija čak iako samo 2 prva šaltamo, meni bi bilo ok da prvi opet bude par godina ako druge redovno mjenjamo...što je moguće
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače