NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Zamisli imas 5 all star igraca i izgubis Finale. Kakve su to zvijezde GSW koje to sebi dopuste, kako bi to izgledalo da imaju svoje ekipe i igraju sami. Da li bi mogli preci preko 20 pobjeda? Sam njihvo mentalni sklop da su ok da se nadigravaju sa ekipama koje su losije i nekvalitetnije je kritican jer oni bi trebali svaku dobiti 15-20 razlike.
Avatar izdominiraoJustin je napisao/la:

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Čuj wrong side of 3-1 ona u kojoj vodiš 3-1

Draymond novi The Truth sa svojim prognozama, ovo je gotovo ljudi, računajte odmah da je 4-1.
Koliko je samo odvratan
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- majestic24
- Kontakt:
Ma kakvi Ibaka,Gasol i Siakam...bolji od njih je Green.
Kao sto sam vec rekao,GSW u finalu nije igrao protiv jaceg protivnika kao sto je Toronto. Toliku prednost ood kosem imaju da to ni Durant nebi mogao izjednaciti da moze da igra.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Justinova kletva>>>>Drakeova kletva.Dokazano u ovom finaluClutch je napisao/la:Avatar izdominiraoJustin je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kupusnjača, sto se ljutis ? Nadji nam jos onih praznih statistika za miljenika ti ako imas snage od sinosnjih batina. Trebo je ponovit istu partiju ko proslu tekmu i pobjeda. Sl godine Kawhia nek jos dovedu, malo im je 5 all star igracaBrokula je napisao/la:Bobadebilo uzeo godišnji jer je GSW izgubio
Al fakat Raptorsi ekipa sa glavom i repom, kako momci igraju pametno i napadaju svaku slabu tacku Goldena, pritom kontrolišući tempo savršeno.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- ultrabosnia
- Kontakt:
Pored svega sto pokazuje Kawhi i njegova ekipa, totalno je neozbiljno otpisati GSW i pored ovog rezultata
I kad ti budu svi leđa okrenuli
- josipmusa2
- Kontakt:
The rezultat iz open
- ultrabosnia
- Kontakt:
Klay, reci Curryu da se ne zajebava!josipmusa2 je napisao/la:The rezultat iz open
Ma kakvih 5 all starova?tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli imas 5 all star igraca i izgubis Finale. Kakve su to zvijezde GSW koje to sebi dopuste, kako bi to izgledalo da imaju svoje ekipe i igraju sami. Da li bi mogli preci preko 20 pobjeda? Sam njihvo mentalni sklop da su ok da se nadigravaju sa ekipama koje su losije i nekvalitetnije je kritican jer oni bi trebali svaku dobiti 15-20 razlike.
- josipmusa2
- Kontakt:
6, legitimnihReds1234 je napisao/la:Ma kakvih 5 all starova?tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli imas 5 all star igraca i izgubis Finale. Kakve su to zvijezde GSW koje to sebi dopuste, kako bi to izgledalo da imaju svoje ekipe i igraju sami. Da li bi mogli preci preko 20 pobjeda? Sam njihvo mentalni sklop da su ok da se nadigravaju sa ekipama koje su losije i nekvalitetnije je kritican jer oni bi trebali svaku dobiti 15-20 razlike.
Samo je steph all star, niko ostali. Kakvo kmecanje transeksualaca kuknjavaReds1234 je napisao/la:Ma kakvih 5 all starova?tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli imas 5 all star igraca i izgubis Finale. Kakve su to zvijezde GSW koje to sebi dopuste, kako bi to izgledalo da imaju svoje ekipe i igraju sami. Da li bi mogli preci preko 20 pobjeda? Sam njihvo mentalni sklop da su ok da se nadigravaju sa ekipama koje su losije i nekvalitetnije je kritican jer oni bi trebali svaku dobiti 15-20 razlike.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- ultrabosnia
- Kontakt:
Samo što su Green, Thompson i Curry njihovi draftovi. Sa njima su uzimali i pored naknadnih pojacanja. Treba malo i realnu sliku staviti, a ne pisati iz hira jer mrzis nekoga sto se pojacao "puno". Da se razumijemo, nisam fan GSW-a
- josipmusa2
- Kontakt:
Nikom ne smeta jak GSW nego pi*de koje odjednom navijaju za trandže i njihova prepotentnost od dolaska zmije. Svi normalni žele ih vidjeti povaljene
ja im zelim sve najgore kao i svim divizijskim rivalima, te bostonu. to je isto ko da se navijac celticsa divi rangersima i zeli im da osvajaju titule...
najgore od svega je da dok ne vidim 4:1 rezultat ne vjerujem da je toronto prvak...
najgore od svega je da dok ne vidim 4:1 rezultat ne vjerujem da je toronto prvak...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka im cast. Isto kontamSF6 je napisao/la:Toronto pokazuje kako se mogu dobiti Warriorsi. Pametnom igrom i trazenjem slobodnog igraca, a ne nadtrcavanjem i ispucavanjem kao sto su to mnogi radili. Jos ih ubise visokim igracima, ne snizivajuci petorku nego iskoristavanjem njihovih prednosti

=\_1921_/=
Zasto mislis da ti nisi pi*da jer navijas za Toronto?josipmusa2 je napisao/la:Nikom ne smeta jak GSW nego pi*de koje odjednom navijaju za trandže i njihova prepotentnost od dolaska zmije. Svi normalni žele ih vidjeti povaljene
Bolan samo no lajferi i paćenici poput tebe se tako ponašaju. Toronto igra premoćnu košarku, nijedan razlog nema bilo ko da ih hejta, i ne prizeljkuje dobar rezultat.Bobadilla je napisao/la:Kupusnjača, sto se ljutis ? Nadji nam jos onih praznih statistika za miljenika ti ako imas snage od sinosnjih batina. Trebo je ponovit istu partiju ko proslu tekmu i pobjeda. Sl godine Kawhia nek jos dovedu, malo im je 5 all star igracaBrokula je napisao/la:Bobadebilo uzeo godišnji jer je GSW izgubio
Al fakat Raptorsi ekipa sa glavom i repom, kako momci igraju pametno i napadaju svaku slabu tacku Goldena, pritom kontrolišući tempo savršeno.![]()
kuknjava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam da ti je on nesto za defanzivu,iako mu to pripisuju.Ono sto sam ja pratio je da je on zaduzen za individualni rad i uopste dobar odnos sa igracima.E sad,to je radio kao jedan od trenera kod nas,a kod vas ce biti asistent,tako da sumnjam da ce se vise tokiko baviti tim stvarima.Clutch je napisao/la:Justin je napisao/la:Clutchu je najteze ovo sve gledati.![]()
Ali neminovno je. Joel revenge tour iducih 5 godina.
Imamo novog defanzivnog kordinatora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.