zagor1987 je napisao/la:Ja sam sa svim zadovoljan jer ja ne zaboravljam virsle,theranje iz Vogosce,dugove,tuzbe. Simo sve te klubove koje spominjes nisu nam do koljena tj funkcionisuniz dana u dan na jedvite jade,dok smo mi odlicni u svakom segmentu htjeli to eki il ne,ovdje nadgadjate niko otiso nije,ti si druze jos zelen iskreno. Jel mi pratimo isti klub? Pa godinama si se borio da jedva 1 titulu osvojis, da vratis dugove i da ne ostanes igracu 20 plata duzan, sad za kraci period 2 titule tako da tvoje misljenje nije mjeroddavno sekunde
Uredu dotakli smo dno al cemu se vezat za dno ?
Zasto virsle moraju bit mjerna jedinica ? Jel poenta da zivim u strahu od virsli ? Trebam pristat na sve zbog virsli ?
Svi imaju uspone i padove. Sta sad, citav zivot trebam govorit "suti dobro je kako je moglo bit" ? Nema braca sanse za to, bilo ne ponovilo se, idemo dalje.
Ono sto zelim da kazem je to da nebi propali ni bez njega, namjerno sam spomenuo te klubove bas zbog tog. Ako su oni mogli mi mozemo i vise. Uopste ne sumnjam u to, nek stisnu m*da pa nek probaju da nas ugase, tu bi im kraj bio. Taman da Tito mrtvi dodje i naredi a ne neki je*eni strumf Gradimir.
I rekao sam "koji ce nam ku*ac neko bez ambicija" i to stoji kakav god da izgovor nadjes.
Posto jos uvijek nista ne znamo o Namovim planovima i ambicijama to je samo predpostavka a ne cinjenica, nema potrebe da ga branis.
U svakom slucaju 5 mjesto nek tati u maleziji/vijetnamu stavi za cilj, sto se mene tice taman i bez virsli ostali ne trebaju nam pomagat za te ambicije, hvala mozemo to postic i bez njih.