FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 09 jun 2019, 07:09

zagor1987 je napisao/la:Ja sam sa svim zadovoljan jer ja ne zaboravljam virsle,theranje iz Vogosce,dugove,tuzbe. Simo sve te klubove koje spominjes nisu nam do koljena tj funkcionisuniz dana u dan na jedvite jade,dok smo mi odlicni u svakom segmentu htjeli to eki il ne,ovdje nadgadjate niko otiso nije,ti si druze jos zelen iskreno. Jel mi pratimo isti klub? Pa godinama si se borio da jedva 1 titulu osvojis, da vratis dugove i da ne ostanes igracu 20 plata duzan, sad za kraci period 2 titule tako da tvoje misljenje nije mjeroddavno sekunde

Uredu dotakli smo dno al cemu se vezat za dno ?
Zasto virsle moraju bit mjerna jedinica ? Jel poenta da zivim u strahu od virsli ? Trebam pristat na sve zbog virsli ?

Svi imaju uspone i padove. Sta sad, citav zivot trebam govorit "suti dobro je kako je moglo bit" ? Nema braca sanse za to, bilo ne ponovilo se, idemo dalje.

Ono sto zelim da kazem je to da nebi propali ni bez njega, namjerno sam spomenuo te klubove bas zbog tog. Ako su oni mogli mi mozemo i vise. Uopste ne sumnjam u to, nek stisnu m*da pa nek probaju da nas ugase, tu bi im kraj bio. Taman da Tito mrtvi dodje i naredi a ne neki je*eni strumf Gradimir.

I rekao sam "koji ce nam ku*ac neko bez ambicija" i to stoji kakav god da izgovor nadjes.
Posto jos uvijek nista ne znamo o Namovim planovima i ambicijama to je samo predpostavka a ne cinjenica, nema potrebe da ga branis.

U svakom slucaju 5 mjesto nek tati u maleziji/vijetnamu stavi za cilj, sto se mene tice taman i bez virsli ostali ne trebaju nam pomagat za te ambicije, hvala mozemo to postic i bez njih.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 jun 2019, 07:24

bordobijeli je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Zar nije Kodro gospodin?
Zar husref ne voli sarajevo vise od zivota? Ja bi npr za nekoga koga volim vise od zivota potpisao na papiru da mi go.vno stave
Husref voli Sarajvo kao i Cala i još neki nasi treneri al moras imati stav, princip i sebe postovati a to sad Husref radi. Ako si mekan sebe ne cijenis bace te u stranu ko bušan kondom. Ljubav je jedno a ozbiljan posao drugo.
Vozdra!!! Pa nemojte onda lupat ovdje na forumu "On voli Sarajevo" nevoli on nikog samo paru. Sarajevo vole oni sa sjevera istoka i zapada na kosevu. Prestanite vise bacati suplje :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 jun 2019, 07:50

robertkosar je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:quote="Pantelija"]
BordoSarajevo je napisao/la:Zar nije Kodro gospodin?
Zar husref ne voli sarajevo vise od zivota? Ja bi npr za nekoga koga volim vise od zivota potpisao na papiru da mi go.vno stave[/quote
Husref voli Sarajvo kao i Cala i još neki nasi treneri al moras imati stav, princip i sebe postovati a to sad Husref radi. Ako si mekan sebe ne cijenis bace te u stranu ko bušan kondom. Ljubav je jedno a ozbiljan posao drugo.
Vozdra!!! Pa nemojte onda lupat ovdje na forumu "On voli Sarajevo" nevoli on nikog samo paru. Sarajevo vole oni sa sjevera istoka i zapada na kosevu. Prestanite vise bacati suplje :salut:
Ne lupamo to mi nego oni sa Sjevera, Istoka i Zapada. Cak su i javno rekli da misljenje ovog foruma nije njihov stav. Vise puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 09 jun 2019, 08:32

Kakvi debili ovde sve komentarisu, to je tragedija .. od najace sezone ikad se napravila tragedija ko da smo kone .. sere se vamo sere se tamo a Sarajvo se pratilo prosle sezone manje nego ikad .. a svi fol.navijaci, ljubav bla bla polufinale kupa mladost 400ljudi na szadionu .. nabijem na **** sve trovace fks i ove sto onuse nnegativnu energiju..strucnjaci..**** moj

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 jun 2019, 08:42

NorthN01 je napisao/la:Kakvi debili ovde sve komentarisu, to je tragedija .. od najace sezone ikad se napravila tragedija ko da smo kone .. sere se vamo sere se tamo a Sarajvo se pratilo prosle sezone manje nego ikad .. a svi fol.navijaci, ljubav bla bla polufinale kupa mladost 400ljudi na szadionu .. nabijem na **** sve trovace fks i ove sto onuse nnegativnu energiju..strucnjaci..**** moj
To je to :clap:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2019, 08:53

:twisted:
Zip je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Za ove oko ta 3 mjeseca Husrefu, ima li ijedan ugovor na svijetu za trenera sa takvom klauzulom. Nije ovo ugovor o radu da se takve klauzule stavljaju. Uspjeli smo uzeti duplu krunu prvi put u historiji i napraviti cirkus sa covjekom koji nas je doveo do toga. Umjesto da se bavimo pojacanjima i pripremom za narednu sesonu ispadamo smijesan provincijalski klub koji nista naucio nije.
Takva uslovljavanja Husrefu samo govore da oni ne zele Husrefa ali nemaju muda da to kazu vec ga provociraju da ih ****. Jahic vec zvao Zekica i Zildzovica za trenera a Valentin Brdarica doveo bio u klub. Bas me zanima je li njemu takve klauzule pisao.
Al bi ti bila uredu klauzula kad bi neko drugi bio trener umjesto Husrefa?

Jel to stavljas Husrefa iznad kluba ?
Husref nije svako, nije ni Kodro, Ješić, Jarni, Nalic....i treba imati postovanje prema legendi kluba :kafa:

A na tu kaluzulu ne bi pristao nijedan trener koji drzi do sebe...

A normalno da ne zele Husrefa, tj ne zeli Jahic, Zekica su davno zvali, pa ih ****, sa Husrefom nisu htjeli ni uci u pregovore, pa ih sad sjeba uzimanje duple, i ne znaju sta da rade, kako otjerati legendu kluba nakon sto uze jedinu duplu u historiji kluba, a na njegovo mjesto dovesti Zildzovica, Nalica ili Mirzu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 jun 2019, 08:56

Ma kakvi Zildzovici,Mirze i kompanija ne treba nam cirkus da nakon duple krune pucamo sebi u nogu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2019, 09:14

Samo ako je u opticaju neki trener sa iole ozbiljnijim rezultatima u Europi, ako biramo između Nalića, Mirze i Husrefa onda bi ostavio Husrefa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 jun 2019, 09:24

:bih:
MortemHz je napisao/la:Samo ako je u opticaju neki trener sa iole ozbiljnijim rezultatima u Europi, ako biramo između Nalića, Mirze i Husrefa onda bi ostavio Husrefa.
Ja se iskreno nadam da nema ni trunka istine oko ovih navedenih debila Varesanovica, Nalica i slicnih i da je ovo samo pritisak da bi seHusrefu ispunili uslovi

Kad se radilo kako ne treba i skrsili bruku para na razne raskide, stepanove , jesice , ikande **** se upravi sve i tjerali smo bagru
Sad kad klub hoce da se zastiti i posluje kako treba i ne teli da pristane ni na 12 plata a kamoli 24 a isplati Husrefu onda prica zasluzio je treba mu dati
Ne treba dati tamam da Rahmetli Hase ustane, za sve sto je napravio uredno je placen nije besplatno i iz ljubavi, treba mu naravno ovecat premiju i isplatit ukoliko ponovo osvoji sta, a nikakve otpremnine i kurce palce u slucaju otkaza
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 09 jun 2019, 09:36

Husref ostaje! Zavrseno.

Ima tu neke istine da su neki pravili neke svoje kombinacije ali dolaskom Nama ide restart tih kombinacija. Mnogo vise je uključen u rad i daleko manje odluka se bez njega moze donijeti. Uglavnom drugacije prica u odnosu na Tana. Trebao je biti tu ovih dana i to se cekalo. Neko je ovdje pominjao da je dosao a ja nemam nikakvi informaciju da li je dosao ili kad ce doci a nije me ni zanimalo.

Husref ov uslov je bio dvije godine i oko toga su se pregovori vodili, ali nije bila ova prica losi rezultati 3 plate i cao, nesto profesionalni je i poslovni je je bilo u pitanju.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 jun 2019, 09:40

ShofaII je napisao/la:Husref ostaje! Zavrseno.

Ima tu neke istine da su neki pravili neke svoje kombinacije ali dolaskom Nama ide restart tih kombinacija. Mnogo vise je uključen u rad i daleko manje odluka se bez njega moze donijeti. Uglavnom drugacije prica u odnosu na Tana. Trebao je biti tu ovih dana i to se cekalo. Neko je ovdje pominjao da je dosao a ja nemam nikakvi informaciju da li je dosao ili kad ce doci a nije me ni zanimalo.

Husref ov uslov je bio dvije godine i oko toga su se pregovori vodili, ali nije bila ova prica losi rezultati 3 plate i cao, nesto profesionalni je i poslovni je je bilo u pitanju.
Slika od jucer
slika

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 jun 2019, 09:50

simidobar je napisao/la:
Ma odakle dolazi to za 3 plate ? Jel u onih 20 miliona budjeta kojim ne mozemo sacuvat ni svoje najbolje igrace ?

U ovom slucaju nije do Husrefa, nigdje ne postoji ta izjava o 3 il 55 plata, ovo je propust uprave.
Ne trebaju nam mahalske al ne trebamo bit ni S. Koreja.
Nema planova, ambicija, a informacije su povrsne i neodredjene, bezveze nervozu ljudima nabijaju.

@Pantelija
Braca moj to su sve nagadjanja, sta bi bilo kad bi bilo. Koliko znam Celik je bio u najgorim go*nima sto se tice dugova.. I oni prezivise.
Pripremaš li se psihički za Zlatana Nalića?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 09 jun 2019, 09:50

Znaci tu je, hvala heraklit.

Moglo bi biti i nekih promjena u upravi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 jun 2019, 09:52

Neko izvalio glupost za te tri plate a ljudi se ufatili da je to istina i da je tako i nikako drugačije, ne bi li ubjedili ostale da je to taj "što voli Sarajevo", "da je to ta legenda".

Što se niste uhvatili na ono što sam ja izvalio da je dogovor da Husref hoće radit besplatno ali da mu dovedu ekipu s kojom može napasti grupnu fazu?

Niste to uzeli jer VAM NE GODI!
Izvalio sam to, nije istina, ali prije će to moje biti ISTINA nego te tri plate što je neko izvalio.

Niko ovdje ne zna ni najbanalniji detalj iz pregovora na relaciji uprava-trener. NIKO
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 09 jun 2019, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2019, 09:54

BordoSarajevo je napisao/la:Neko izvalio glupost za te tri plate a ljudi se ufatili da je to istina i da je tako i nikako drugačije, ne bi li ubjedili ostale da je to taj "što voli Sarajevo", "da je to ta legenda".

Što se niste uhvatili na ono što sam ja izvaulio da je dogovor da Husref hoće radit besplatno ali da mu dovedu ekipu s kojom može napasti grupnu fazu?

Niste to uzeli jer VAM NE GODI!
Izvalio sam to, nije istina, ali prije će to moje biti ISTINA nego te tri plate što je neko izvalio.
Pa iznijeli taj podatak oni koji zelw prikazati da uprava ne voli husrefa i da hoce da ga se rijese
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 09 jun 2019, 09:55

Sve osim ostavljanja Husrefa bi bilo neozbiljno, koga to mi mozemo dovesti da je vodio neki veci klub uz fine rezultate, mozemo samo nekog da se uci na nama nafatat i to je to. Ovako imas kostur tima koji je osvojio duplu poznaju se svi, imas neki sistem uvodenja akademaca, dodaj jos par dobrih igraca i sta imas izmisljat toplu vodu. Samo zamislite kad bi Nalic poceo neke svoje ideje provodit pa da igramo na kontre i da ne izgubimo na Kosevu pa otjerao bi i ovo malo navijaca sto dolazi.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2019, 09:58

mensur55 je napisao/la:Sve osim ostavljanja Husrefa bi bilo neozbiljno, koga to mi mozemo dovesti da je vodio neki veci klub uz fine rezultate, mozemo samo nekog da se uci na nama nafatat i to je to. Ovako imas kostur tima koji je osvojio duplu poznaju se svi, imas neki sistem uvodenja akademaca, dodaj jos par dobrih igraca i sta imas izmisljat toplu vodu. Samo zamislite kad bi Nalic poceo neke svoje ideje provodit pa da igramo na kontre i da ne izgubimo na Kosevu pa otjerao bi i ovo malo navijaca sto dolazi.
Sistem cekqj da se bekic , halilovic, hodzic ozlijede, pavlovic pokaze srednji prst a stoperi da dobiju svi zute :D
Nismo djeca jarane
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 jun 2019, 10:01

Ma Husref ostaje tu nema dileme , pitanje je bilo koliko godina ugovor , ovo za plate nesto su glupost , samo je bilo pitanje koliko godina ....
Kakav Nalic , poslije Husrefa dolazi svabo ...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 jun 2019, 10:08

Pantelija je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Sve osim ostavljanja Husrefa bi bilo neozbiljno, koga to mi mozemo dovesti da je vodio neki veci klub uz fine rezultate, mozemo samo nekog da se uci na nama nafatat i to je to. Ovako imas kostur tima koji je osvojio duplu poznaju se svi, imas neki sistem uvodenja akademaca, dodaj jos par dobrih igraca i sta imas izmisljat toplu vodu. Samo zamislite kad bi Nalic poceo neke svoje ideje provodit pa da igramo na kontre i da ne izgubimo na Kosevu pa otjerao bi i ovo malo navijaca sto dolazi.
Sistem cekqj da se bekic , halilovic, hodzic ozlijede, pavlovic pokaze srednji prst a stoperi da dobiju svi zute :D
Nismo djeca jarane
De mi navedi i jedan klub ili trenera koji je odmah gurnuo u ekipu sve akademce ili mlade igrace a da pri tome vodi borbu za duplu krunu i ima na grbaci navijace takve kao ti, koji bi da se osvoji i lp, nasli nesto da ne valja. Ja mislim, da trenutno nema gorih navijaca od nas. Treba da uzivamo, mi nasli ovdje j.bavati sve dobro , sto je uradjeno.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 09 jun 2019, 10:19

Ostavite se husrefa i plata i onog svega o cemu pojma nemate .. oni su svoj zadatak u sezoni odradili, a mi kao navijaci i sjever i istok ni blizu tako da nema niko pravo da kenja o onom sto ne zna .. klub nam je citavu sezonu haman prvi bio plus kup a gledalo ga je u prosjeku 2000ljudi osim naravno derbija i vecih utakmica kad i derbi navijaci izadju iz rupa .. citam post nekakav napisao kao da vecinu gostovanja hordi cine raja sa istoka ? Pa dje je ta raja zadnjih godina u poljskoj,moldavij,sirokom,zapadnom mostaru itd? Znaju svi u banovice navalit da slave titulu a dje ste svi ba na.ostalim tekmama ? Ja koliko znam stalno se iste face vidjaju .. i ono malo rajo sto je ostalo trudi se da to na nesto lici i.onda dodje neki kvazi.pitar i pljuje i husrefa i horde i sve .. skoncentrisi te se da sljedecu sezonu svi na nesto da licimo a ne da laprdate ovde o platama i transferima .. stid me kad vidim da je debile komsije pratilo isto ili vise navijaca ko i Fks ...
Ne smijem ni zamislit sta bi bilo da smo mi u njihovoj situacij .. bil bilo 200 zaljubljenika bordo boje?
OSTAVITE SE TRENERA I UPRAVE I BUDITE NAVIJACI KAO STO SE PREDSTAVLJATE SVI !!naravno ima ovde bolesnika.koji su svaku haman tekmu tu ali oni su nazalost manjina

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, boki86, Burberry46, Futbol, laznokrilo, VolimBiH96 i 97 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []