FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izgleda da je ipak tačno ovo za Husrefa, za ove 3 plate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U protekle 2 godine se zadržavaju igrači i produžuju ugovori, to po meni nije za klikere. Eto Rahmanović, Krste, Tatar, Ahmetović su produžili bez "proširenja bankovnog računa"? Jel to nije ulaganje? Naravno to nije opravdanje za sve troškove, ali je najveći dio toga uz doprinose i poreze. Uostalom, nek poslujemo -100 miliona, zanima me ono što piše na semaforu.kengur je napisao/la:U pravu si ali za biznise koji se tek otvore. Postepeno par godina smanjuju dug dok ne stanu na noge. Tvoj primjer nije adekvatan ni za Olimpic a kamoli za nas. Sta smo mi "prosirili" u zadnjih 12 mjeseci (osim bankovne racune uposlenima) ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Poredim način poslovanja, ne klub - klub. Zamisli da uzmeš 500.000KM i 1. Januara otvoriš kafić, svaki mjesec uredno plaćaš režije i plate radnicima, 31. Decembra si u minusu npr. 300.000KM jer još uvijek nisi vratio uloženo. Zatim naredne godine uložiš još novca, proširiš objekat, kupiš bolji inventar, nabavljaš robu od kvalitetnijih proizvođača, budeš u još većem minusu, ali si podigao kvalitet usluge, a sve to vrijeme uredno isplaćuješ dobavljače. Uloženo će ti se vratiti na dugoročno.belminhordas je napisao/la: Smiješno poređenje.Jesili svjestan sa kim nas porediš?
Kontaš?
Ti vidiš minus i zadnjoj koloni u tabeli i ti to rezonuješ kao raspad sistema.
@zagor1987
Sta je bio Tanov prvi i osnovni cilj kad nas je uzeo ?
Da klub bude SAMO-ODRZIV. Samo to i nista vise. Nikakve titule nije obecao - nista.
Sada ispada da i to nismo uspjeli ostvariti.
Glupo je tvrditi da je poklanjanje para sredilo problem. Sta ce biti ako prestane poklanjanje para ?
Ideja je da klub zivi od prihoda sponzora i mozda prodaje jednog igraca godisnje.
Ako smo pravili dugove onda je pitanje sta Ilievski a i ostali rade ?
Glavne sponzore nam je nabacio Tan. Sta je ostatak uprave (bez sportskog dijela) uradio ?
Koliko uposlenih u marketingu se placa bez potrebe ?
To je puno veci problem dugorocno gledano.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ako Husref ne produzi vise nammnece viti cilj titule nego promoxija Vijetnamaca.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je ipak tačno ovo za Husrefa, za ove 3 plate.
Eto oko cega je cijela igranka
Daj Bize da s ovim Namom izdobri.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Maaa niiiijeeee, to smo mi dušmani rekli, ne bi to Husrefu bila prepreka nikad jer on živi za klub.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je ipak tačno ovo za Husrefa, za ove 3 plate.
-
perodeformero
- Kontakt:
Ako Husref ne produzi vise nammnece viti cilj titule nego promoxija Vijetnamaca.revolt je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Izgleda da je ipak tačno ovo za Husrefa, za ove 3 plate.
Eto oko cega je cijela igranka
.
InshAllah da NAM ode Husref, pa da NAM ga NAM do guse zatjera sa vrhunskim talentima iz VijetNAMa. Pa NAM ti budi sretan do mile volje.SarajevoJeBordo je napisao/la:Maaa niiiijeeee, to smo mi dušmani rekli, ne bi to Husrefu bila prepreka nikad jer on živi za klub.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je ipak tačno ovo za Husrefa, za ove 3 plate.
Pogledaj samo profilnu od NAMA i koliko tip kmeci o patriotizum i qrcima palcima. Na dobro i na hajir nek nam je.
A ako smo mi FK Husref koji silno zelimo da ostane covjek sa historijskim ucinkom za klub, onda ste vi nista dalje od FK UPRAVA.
Neka Valentin, Sabra, Jahic postave slikovito svoje plate, kao i mogucu otpremninu, pa da malo uporedimo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
belminhordas
- Kontakt:
Trebali su to sebi staviti u ugovor.Napustiti klub i staviti isplacivanje samo 3 plate, u slucaju poslovanja u minusu.
Po tome se gleda njihov uspjeh i koliko su sposobni.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Kme
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja sam neko kome je klub iznad uprave i iznad pojedinca, nebitno je li to Husref ili neko drugi. On ako ostane trener ja ću mu čestitati i pružiti podršku i ni u kojem slučaju ga ne dirati do polusezone ili kraja sezone ni u kojem slučaju, zato jer za dobrobit kluba ne želim da se mijenja trener kad ne treba. Stvar oko 3 plate su činjenica i istina i stvar koja je u interesu kluba, a ne u interesu uprave! Smatram da ovaj klub, sa ovakvom podlogom i vizijom za mlade igrače treba boljeg trenera od Husrefa Musemića, zato jer je to po meni dobra stvar za klub, a ne priča zato što ja ne volim Husrefa.emir79 je napisao/la:InshAllah da NAM ode Husref, pa da NAM ga NAM do guse zatjera sa vrhunskim talentima iz VijetNAMa. Pa NAM ti budi sretan do mile volje.SarajevoJeBordo je napisao/la:Maaa niiiijeeee, to smo mi dušmani rekli, ne bi to Husrefu bila prepreka nikad jer on živi za klub.MortemHz je napisao/la:Izgleda da je ipak tačno ovo za Husrefa, za ove 3 plate.
Pogledaj samo profilnu od NAMA i koliko tip kmeci o patriotizum i qrcima palcima. Na dobro i na hajir nek nam je.
A ako smo mi FK Husref koji silno zelimo da ostane covjek sa historijskim ucinkom za klub, onda ste vi nista dalje od FK UPRAVA.
Neka Valentin, Sabra, Jahic postave slikovito svoje plate, kao i mogucu otpremninu, pa da malo uporedimo.
Ali vaši ograničeni mentalni sklopovi to ne mogu procesuirati jer su sposobni rezonovati samo crno i bijelo.
Da je npr. Jesic osvojio duplu krunu bila bi prica dajte mu sve sto zeli, ali posto je Husref, njemu se ne treba dati jer on zivi za Sarajevo. Iako sumnjam da se radi o te tri plate, pojma niko nema, ovako se pricalo bilo i da je Zekic dogovoren.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa šta ako posluju u minusu? Bitno je samo da se ne isplaćuju cifre u slučaju raskida i zaštiti klub. Uprava to dobro radi s ovim što nudi Husrefu.belminhordas je napisao/la:Trebali su to sebi staviti u ugovor.Napustiti klub i staviti isplacivanje samo 3 plate, u slucaju poslovanja u minusu.
Upravu ti pasa branis, a ne klub.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam neko kome je klub iznad uprave i iznad pojedinca, nebitno je li to Husref ili neko drugi. On ako ostane trener ja ću mu čestitati i pružiti podršku i ni u kojem slučaju ga ne dirati do polusezone ili kraja sezone ni u kojem slučaju, zato jer za dobrobit kluba ne želim da se mijenja trener kad ne treba. Stvar oko 3 plate su činjenica i istina i stvar koja je u interesu kluba, a ne u interesu uprave! Smatram da ovaj klub, sa ovakvom podlogom i vizijom za mlade igrače treba boljeg trenera od Husrefa Musemića, zato jer je to po meni dobra stvar za klub, a ne priča zato što ja ne volim Husrefa.
Ali vaši ograničeni mentalni sklopovi to ne mogu procesuirati jer su sposobni rezonovati samo crno i bijelo.
Nema tog trenera na svijetu koji bi ovu glupost prihvatio, izuzev, ako mu platu ne dignu na 50.000 mjesecno pa da od te 3 ima hajra.
Znaci uslov postavis sto vise mladih + vjetnamski mega talenti, onda sa takvim igracima koje moras da istrpis, i na rizik da guras zahtjevas i uspjeh, a ako ga nema noga. Ma hajde, pa nije niko bolan lud pod takvim uslovima raditi. Svako mora da se osigura, pa i treneri. ako je iko propatio i to ne jednom od nasih uprava, onda je to Husref. Bude prvi NOGA, zavrsi u bolnici, NOGA...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Brate evo koliko se raspravlja oko Husrefa a svi pisemo ovo sto si ti napisao.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam neko kome je klub iznad uprave i iznad pojedinca, nebitno je li to Husref ili neko drugi. On ako ostane trener ja ću mu čestitati i pružiti podršku i ni u kojem slučaju ga ne dirati do polusezone ili kraja sezone ni u kojem slučaju, zato jer za dobrobit kluba ne želim da se mijenja trener kad ne treba. Stvar oko 3 plate su činjenica i istina i stvar koja je u interesu kluba, a ne u interesu uprave! Smatram da ovaj klub, sa ovakvom podlogom i vizijom za mlade igrače treba boljeg trenera od Husrefa Musemića, zato jer je to po meni dobra stvar za klub, a ne priča zato što ja ne volim Husrefa.
Ja ne znam sta nam je koji qurac, jbt.
Svi redom su za boljeg trenera od Husrefa.
Ovo oko trenera se moralo u januaru zqvrsit. Ili su u januaru trebali produzi Husrefa ili su trebali tranzit novog.
Da su u januaru imali rjeaenja do aprila su mogli zavrsiti novog i onda kao jedan ozbiljan kolektiv objavit to i zahvalit se Husrefu.
Bojim se da cemo na kraju svi biti nezadovoljni alternativom ukoliko Husref ne potpise. Nadam se da je taj strani trener o kojem je Denchi piso bar malo bolji od Husrefa, ukoliko nije mislim da smo mnogo blize tapkaju u mjestu nego nekom iskoraku.
Ispada ovdje da ja branim Husrefa, a ne znam fakat sto su se zalijepila za njega i sto ga toliko cekaju. Bas sam razočaran i mislim da je ovo otisli predaleko i da ce u srijedu biti receno da ce se znati u petak, pa u petak da ce se znati u ponedjeljak. Bas sam razočaran.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jesic je dosao u Sarajevo, kako bi odredjeni menadjeri namirili svoja potrazivanja od FKS.zlo87 je napisao/la:Da je npr. Jesic osvojio duplu krunu bila bi prica dajte mu sve sto zeli, ali posto je Husref, njemu se ne treba dati jer on zivi za Sarajevo. Iako sumnjam da se radi o te tri plate, pojma niko nema, ovako se pricalo bilo i da je Zekic dogovoren.
Kakva je to bila pljacka, izvlacenje para, iz FKS.
Znaci, ako se napravi greska u proslosti, i to u sazivu prosle uprave, trebamo dakle da svaki put radimo isto sranje samo zbog razloga "pa ako je Jesic mogao, moze i on" ?
Ajmo prvo prioritete poredati, da nam na prvom mjestu bude FKS pa onda svi ostali ispod.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Inače, od 10.000 mjesečno nema hajra i jako se teško živi.emir79 je napisao/la:Upravu ti pasa branis, a ne klub.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam neko kome je klub iznad uprave i iznad pojedinca, nebitno je li to Husref ili neko drugi. On ako ostane trener ja ću mu čestitati i pružiti podršku i ni u kojem slučaju ga ne dirati do polusezone ili kraja sezone ni u kojem slučaju, zato jer za dobrobit kluba ne želim da se mijenja trener kad ne treba. Stvar oko 3 plate su činjenica i istina i stvar koja je u interesu kluba, a ne u interesu uprave! Smatram da ovaj klub, sa ovakvom podlogom i vizijom za mlade igrače treba boljeg trenera od Husrefa Musemića, zato jer je to po meni dobra stvar za klub, a ne priča zato što ja ne volim Husrefa.
Nema tog trenera na svijetu koji bi ovu glupost prihvatio, izuzev, ako mu platu ne dignu na 50.000 mjesecno pa da od te 3 ima hajra.
Znaci uslov postavis sto vise mladih + vjetnamski mega talenti, onda sa takvim igracima koje moras da istrpis, i na rizik da guras zahtjevas i uspjeh, a ako ga nema noga. Ma hajde, pa nije niko bolan lud pod takvim uslovima raditi. Svako mora da se osigura, pa i treneri. ako je iko propatio i to ne jednom od nasih uprava, onda je to Husref. Bude prvi NOGA, zavrsi u bolnici, NOGA...
-
belminhordas
- Kontakt:
Taj minus ce doci na naplatu kad-tad.Pa ce i rezultati, a i sve ispastati zbog tih minusa.Vidjeti cesSarajevoJeBordo je napisao/la:Pa šta ako posluju u minusu? Bitno je samo da se ne isplaćuju cifre u slučaju raskida i zaštiti klub. Uprava to dobro radi s ovim što nudi Husrefu.belminhordas je napisao/la:Trebali su to sebi staviti u ugovor.Napustiti klub i staviti isplacivanje samo 3 plate, u slucaju poslovanja u minusu.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Jedva čekaš to, a?belminhordas je napisao/la:Taj minus ce doci na naplatu kad-tad.Pa ce i rezultati, a i sve ispastati zbog tih minusa.Vidjeti cesSarajevoJeBordo je napisao/la:Pa šta ako posluju u minusu? Bitno je samo da se ne isplaćuju cifre u slučaju raskida i zaštiti klub. Uprava to dobro radi s ovim što nudi Husrefu.belminhordas je napisao/la:Trebali su to sebi staviti u ugovor.Napustiti klub i staviti isplacivanje samo 3 plate, u slucaju poslovanja u minusu.
Bez bonusa.SarajevoJeBordo je napisao/la:Inače, od 10.000 mjesečno nema hajra i jako se teško živi.emir79 je napisao/la:Upravu ti pasa branis, a ne klub.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam neko kome je klub iznad uprave i iznad pojedinca, nebitno je li to Husref ili neko drugi. On ako ostane trener ja ću mu čestitati i pružiti podršku i ni u kojem slučaju ga ne dirati do polusezone ili kraja sezone ni u kojem slučaju, zato jer za dobrobit kluba ne želim da se mijenja trener kad ne treba. Stvar oko 3 plate su činjenica i istina i stvar koja je u interesu kluba, a ne u interesu uprave! Smatram da ovaj klub, sa ovakvom podlogom i vizijom za mlade igrače treba boljeg trenera od Husrefa Musemića, zato jer je to po meni dobra stvar za klub, a ne priča zato što ja ne volim Husrefa.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Minus je opravdan ako se Husrefu isplati ugovor do kraja, a ne samo 3 plate. Jel tako, a?belminhordas je napisao/la:Taj minus ce doci na naplatu kad-tad.Pa ce i rezultati, a i sve ispastati zbog tih minusa.Vidjeti cesSarajevoJeBordo je napisao/la:Pa šta ako posluju u minusu? Bitno je samo da se ne isplaćuju cifre u slučaju raskida i zaštiti klub. Uprava to dobro radi s ovim što nudi Husrefu.belminhordas je napisao/la:Trebali su to sebi staviti u ugovor.Napustiti klub i staviti isplacivanje samo 3 plate, u slucaju poslovanja u minusu.
-
belminhordas
- Kontakt:
Isto kao sto je opravdan minus dok ih vi branite
Kada krenu rezultati losi tjerat ce te ih.
Prave sprdacinu mjesec oko trenera i sa klubom.
Kada krenu rezultati losi tjerat ce te ih.
Prave sprdacinu mjesec oko trenera i sa klubom.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Jet2Holiday i 16 gostiju.