FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 10 jun 2019, 15:34

Husref ako potpise ovo da dobije tri plate prilikom raskida on ce biti bivsi u septembru ili oktobru.
Nemoguce je kod nas i Evropu igrat a imat dobre rezultate u ligi. Uvjek smo imali kikseve u ligi dok smo bili u euro takmičenju.

Za nas kao klub bi bilo najbolje kad bi ostala ta klauzula al da ne vrijedi za prvih sest mjeseci.
Ako budemo mjenjali Husrefa u septembru nista od naredne sezone, a ako je vec definitivno to u ugovoru onda ce ga mjenjat najkasnije u septembru i nama pada sve u vodu.
Ili neka traze novog trenera ili neka ne mjenjaju njega do polusezone.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jun 2019, 15:34

Pojačanja, vjerovatno Letić i Gavrić, meni lično mirišu, obojica, međutim, može se ispostavit da se pokažu kao Lazić i Tatar a mogu se pokazat kao i Altiparmakovski ili Melunović. Očito je da da nema zvučnih imena, to će doć postepenim dobrim radom.

Tako će biti i sa trenerom, ako se bude mjenjalo. Neki anonimus, koji se može pokazat kao pravo rješenje a može biti totalni promašaj kao i zadnjih 100 trenera.

Rizik je bilo šta mjenjati, al nek rade šta hoće, od mene podrška sve dok su ambicije kluba najveće i sve dok se radi pošteno i kvalitetno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 jun 2019, 15:37

belminhordas je napisao/la:Isto kao sto je opravdan minus dok ih vi branite
Kada krenu rezultati losi tjerat ce te ih.
Prave sprdacinu mjesec oko trenera i sa klubom.
Minus je opravdan obzirom na to zbog čega je i u kojem smjeru načinjen, a ne zato jer ga je načinio Jahić ili Abramovič. U svakom slučaju bitno je da na klupi ne bude interesdžija koji se krije iza ljubavi prema klubu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2019, 15:38

Smjesan si,nikakvih dugova nema,a i da ih ima covjek je tu koji sve nadgleda,a ova uprava za ovih par godina nije pravila iste,a ti si smjesan sve znas a blage nemas sta se desava hvala bogu,nit ces ikad znati. Covjek koji je sef im je dao povjerenje i tu ih drzi tako da PAPA nisi zanimljiv vise,ostace do smrti svi ovdje i praviti milijarde duga

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 10 jun 2019, 15:40

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Kada krenu rezultati losi tjerat8 ce te ih.
Minus je opravdan obzirom na to zbog čega je i u kojem smjeru načinjen, a ne zato jer ga je načinio Jahić ili Abramovič. U svakom slučaju bitno je da na klupi ne bude interesdžija koji se krije iza ljubavi prema klubu.
Kad izadjete ti i ovaj iz Jahiceve guzice onda cemo pricati.Od kluba su smijuriju napravili znas i sam kako zeli Husrefa smaknuti.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jun 2019, 15:41

Kad se sve stavi na vagu najbolje da Husref ostane. Ne treba praviti skandal i ako ode al bolje da ostane. Plusevi za Husrefa poznaje tim, ima uspjesnu sezonu iza sebe, legenda kluba, ima podrsku ljudi koji dolaze na utakmice, poprilicno iskusan, poznaje klub i mentalitet
Minusi su nema podrsku na forumu, navodno ne voli mlade, psuje, tvrdoglav, nema b varijantu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2019, 15:44

ShofaII je napisao/la:Husref ako potpise ovo da dobije tri plate prilikom raskida on ce biti bivsi u septembru ili oktobru.
Nemoguce je kod nas i Evropu igrat a imat dobre rezultate u ligi. Uvjek smo imali kikseve u ligi dok smo bili u euro takmičenju.

Za nas kao klub bi bilo najbolje kad bi ostala ta klauzula al da ne vrijedi za prvih sest mjeseci.
Ako budemo mjenjali Husrefa u septembru nista od naredne sezone, a ako je vec definitivno to u ugovoru onda ce ga mjenjat najkasnije u septembru i nama pada sve u vodu.
Ili neka traze novog trenera ili neka ne mjenjaju njega do polusezone.
PA NEMAMO PARA BRATE U MINUSU SMO 4 MILIONA

sve mu dajemo što imamo on hoće još

SRAMOTA!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2019, 15:46

ne možemo mi platit Husrefa to je pravi razlog
u minusu smo 4 miliona i on je preskup
eto nisam htjeo vam reći dosad al eto pa kud puklo... :rol:
jbg iz prazne ne puca :(
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 10 jun 2019, 15:47

Neka vam Jahic pomaze zutog iz uha na krisku hljeba da hapite.Fino ga branite da ne bude bez nagrade.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2019, 15:49

belminhordas je napisao/la:Neka vam Jahic pomaze zutog iz uha na krisku hljeba da hapite.Fino ga branite da ne bude bez nagrade.
no dinero para el jefe

faltan 4 miliones

kontaš? :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2019, 15:49

Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 jun 2019, 15:50

belminhordas je napisao/la:Neka vam Jahic pomaze zutog iz uha na krisku hljeba da hapite.Fino ga branite da ne bude bez nagrade.
Iskreno, Sabrina mi je draža puno :ljepota:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2019, 15:51

Los de kintos Belmin muchacos. Nemamo para sine,grcamo u dugovima a Hus previse trazi. Nego jeko Jahic?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2019, 15:52

zagor1987 je napisao/la:Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
belmin je u pravu nemojte tako, ljudi imamo manjak od 4 miliona na računu, znači kako platiti Husa brate nemoguće
sreća pa Belmo otkri ovo...mnogi bi mislili da je zbog nečeg drugog...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2019, 15:54

Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
belmin je u pravu nemojte tako, ljudi imamo manjak od 4 miliona na računu, znači kako platiti Husa brate nemoguće
sreća pa Belmo otkri ovo...mnogi bi mislili da je zbog nečeg drugog...
Nisam ni skonto znaci to je problem,sta cemo sad hocemol skupljat da vratimo dug? Sad mi drug javi da ce Kemo Hafizovic doc dzaba da radi dok se dug od 4 mil ne vrati,pa kad se vrati dobice neki bonus jel zna neko vise? Kazu da je on Jahicev favorit?

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 10 jun 2019, 15:54

Ne vidis dalje od nosa titule iduce sezone nema ako Husref ode.On, igraci i Emir Hadzic su osvojili duplu.
Smijesni smo jer Jahic daje izjave gdje kasnije sam sebe demantuje.A jos otprije je tjerao Husrefa.Smijesni smo i sto smo mjesec bez trenera,eto sto smo smijesni.
Izadji vise iz Jahine guze.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2019, 15:55

Također, nezvanično SportSport.ba saznaje da je na adresu kluba stigla i ponuda za mladog golmana Vladana Kovačevića od jednog člana Bundeslige vrijedna 900.000 eura, no ista je odbijena. U Sarajevu smatraju da im je Kovačević u ovom trenutku prijeko potreban te da će njegova cijena i dalje rasti pa ga ne žele prodati tek tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2019, 15:56

ode Vladan do početka sezone, Emir bi trebao da finalizira golmana novog....ovo su pregovori, korigovat će cijenu ovi....

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2019, 15:57

belminhordas je napisao/la:
Ne vidis dalje od nosa titule iduce sezone nema ako Husref ode.On, igraci i Emir Hadzic su osvojili duplu.
Smijesni smo jer Jahic daje izjave gdje kasnije sam sebe demantuje.A jos otprije je tjerao Husrefa.Smijesni smo i sto smo mjesec bez trenera,eto sto smo smijesni.
Izadji vise iz Jahine guze.
Sve si upravu Husrefa je doveo Amar Osim kod nas,al eto vidis zla tog u upravi moj Belmoo,pa jos i Nam i Tan dadose povjerenje ovoj upravi opet,na skupstini bas rekose da su opet izabrani jer su napravili dug od 20 mil. Nego kako sad da Husa platimo?

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jun 2019, 15:57

MortemHz je napisao/la:Također, nezvanično SportSport.ba saznaje da je na adresu kluba stigla i ponuda za mladog golmana Vladana Kovačevića od jednog člana Bundeslige vrijedna 900.000 eura, no ista je odbijena. U Sarajevu smatraju da im je Kovačević u ovom trenutku prijeko potreban te da će njegova cijena i dalje rasti pa ga ne žele prodati tek tako.

:clap: :clap: :clap: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ubipara i 38 gostiju.