Justin je napisao/la:
Pa momcine buduci da igra finale logicno je da ce biti ili on ili neko iz Warriorsa. A Wardell je povrijedjen i bolestan tako da nema konkurencije.
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Nivo za sebe nema staJustin je napisao/la:Pa momcine buduci da igra finale logicno je da ce biti ili on ili neko iz Warriorsa. A Wardell je povrijedjen i bolestan tako da nema konkurencije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Durantu je povreda popravila legacy 30% i budala se vraca da popravi nepopravljivo 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema veze, nece njega niko krivitiBosniaBoston je napisao/la:Durantu je povreda popravila legacy 30% i budala se vraca da popravi nepopravljivo
A ako preokrene seriju tito je.
Low risk - High reward situacija
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta ako dobiju 3 zaredom?BosniaBoston je napisao/la:Durantu je povreda popravila legacy 30% i budala se vraca da popravi nepopravljivo
Stepha niko ne opra.
Mada aBd zatvorit ce to Kawhi veceras.
Koliko smo mi zaosto narod da uopšte pomišljamo na takve stvari. Čuj bolje da ne igra u finalu zbog svog Legacya 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
#Punoljetstvo
Kawhi najbolji igrač lige

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ti si pricao o legacyu a ne o njegovom fizickom stanju.BosniaBoston je napisao/la:Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
Za povredu jeste rizik, mada po meni je i dalje neizgledno da ce on nastupiti, bez obzira na izjavu Kerra. Mjesec dana pauze i jedan odradjen timski trening, koji je svakako bio manjeg intenziteta, znaci da je on daleko od spremnosti za igru, ako je uopste oporavljen jer o povredi ne znamo puno. Ali eto vidjecemo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
DesperationClutch je napisao/la:Ti si pricao o legacyu a ne o njegovom fizickom stanju.BosniaBoston je napisao/la:Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
Za povredu jeste rizik, mada po meni je i dalje neizgledno da ce on nastupiti, bez obzira na izjavu Kerra. Mjesec dana pauze i jedan odradjen timski trening, koji je svakako bio manjeg intenziteta, znaci da je on daleko od spremnosti za igru, ako je uopste oporavljen jer o povredi ne znamo puno. Ali eto vidjecemo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Ti si pricao o legacyu a ne o njegovom fizickom stanju.BosniaBoston je napisao/la:Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch Ako je zdrav,to sto nije trenirao mjesec dana,nema neke veze.Jednu tekmu moze odigrati na svjezinu.
Naravno,to on nece biti PRAVI KD,ali on njima i ne treba da odmah bude 100% i zabija 30.Treba im tu psiholoski i da nesto u nekom smislu pridonese,a to moze bez problema.Kad je Cousins pridonio nesto u jednoj tekmi,a ne igra kako treba godinu dana,onda to moze i ovaj.
Naravno,to on nece biti PRAVI KD,ali on njima i ne treba da odmah bude 100% i zabija 30.Treba im tu psiholoski i da nesto u nekom smislu pridonese,a to moze bez problema.Kad je Cousins pridonio nesto u jednoj tekmi,a ne igra kako treba godinu dana,onda to moze i ovaj.
Ma igra KD veceras
Super, mada sam i dalje skeptican oko toga kako ce izgledati.IlCapitano je napisao/la:Clutch je napisao/la:Ti si pricao o legacyu a ne o njegovom fizickom stanju.BosniaBoston je napisao/la:Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
KD igra.
Nismo mi zaostao narod nego NBA ima takve poremećene kriterije vrijednosti pa onda i navijači sa ovih prostora to preuzeli.Brokula je napisao/la:Koliko smo mi zaosto narod da uopšte pomišljamo na takve stvari. Čuj bolje da ne igra u finalu zbog svog Legacya
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Eh i to je moguće. Ne znam da i u jednom sportu se forsira taj zaostali alfa mentalitet kao u NBABiscione je napisao/la:Nismo mi zaostao narod nego NBA ima takve poremećene kriterije vrijednosti pa onda i navijači sa ovih prostora to preuzeli.Brokula je napisao/la:Koliko smo mi zaosto narod da uopšte pomišljamo na takve stvari. Čuj bolje da ne igra u finalu zbog svog Legacya
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Barbarossa
- Kontakt:
Kad su finala u pitanju
Povređen KD > Wardell
Povređen KD > Wardell

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kao što rekosmo gore, poremećeni sistem vrijednosti, igrač > tim, brojke > rezultat.... Zbog toga timski igrači kao Wardell bivaju izostavljani iz MVP priča zarad indijanaca koji prsten mogu samo sanjat ukoliko se ne pridruže Wardellovom timu.Barbarossa je napisao/la:Kad su finala u pitanju
Povređen KD > Wardell
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.