NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2019, 19:59

Justin je napisao/la:
Pa momcine buduci da igra finale logicno je da ce biti ili on ili neko iz Warriorsa. A Wardell je povrijedjen i bolestan tako da nema konkurencije. :kafa:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jun 2019, 20:19

Justin je napisao/la:Pa momcine buduci da igra finale logicno je da ce biti ili on ili neko iz Warriorsa. A Wardell je povrijedjen i bolestan tako da nema konkurencije. :kafa:
Nivo za sebe nema sta
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 jun 2019, 20:20

Durantu je povreda popravila legacy 30% i budala se vraca da popravi nepopravljivo :crazy:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jun 2019, 20:22

BosniaBoston je napisao/la:Durantu je povreda popravila legacy 30% i budala se vraca da popravi nepopravljivo :crazy:
Nema veze, nece njega niko kriviti

A ako preokrene seriju tito je.

Low risk - High reward situacija
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2019, 20:22

BosniaBoston je napisao/la:Durantu je povreda popravila legacy 30% i budala se vraca da popravi nepopravljivo :crazy:
Sta ako dobiju 3 zaredom?

Stepha niko ne opra.

Mada aBd zatvorit ce to Kawhi veceras.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 jun 2019, 20:24

Koliko smo mi zaosto narod da uopšte pomišljamo na takve stvari. Čuj bolje da ne igra u finalu zbog svog Legacya :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 jun 2019, 20:27

Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 jun 2019, 20:28

Kawhi najbolji igrač lige :tokralju:

:njanjanja:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jun 2019, 20:32

BosniaBoston je napisao/la:Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka
Ti si pricao o legacyu a ne o njegovom fizickom stanju.

Za povredu jeste rizik, mada po meni je i dalje neizgledno da ce on nastupiti, bez obzira na izjavu Kerra. Mjesec dana pauze i jedan odradjen timski trening, koji je svakako bio manjeg intenziteta, znaci da je on daleko od spremnosti za igru, ako je uopste oporavljen jer o povredi ne znamo puno. Ali eto vidjecemo.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2019, 20:35

Clutch je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Ipak je high risk,juce poceo trenirat veceras igra u finalu u gostima.Sansa da se povreda djelimicno vrati je visoka

Za povredu jeste rizik, mada po meni je i dalje neizgledno da ce on nastupiti, bez obzira na izjavu Kerra. Mjesec dana pauze i jedan odradjen timski trening, koji je svakako bio manjeg intenziteta, znaci da je on daleko od spremnosti za igru, ako je uopste oporavljen jer o povredi ne znamo puno. Ali eto vidjecemo.
Desperation

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 jun 2019, 20:38

Clutch je napisao/la:

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2019, 20:40

@Clutch Ako je zdrav,to sto nije trenirao mjesec dana,nema neke veze.Jednu tekmu moze odigrati na svjezinu.
Naravno,to on nece biti PRAVI KD,ali on njima i ne treba da odmah bude 100% i zabija 30.Treba im tu psiholoski i da nesto u nekom smislu pridonese,a to moze bez problema.Kad je Cousins pridonio nesto u jednoj tekmi,a ne igra kako treba godinu dana,onda to moze i ovaj.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 jun 2019, 20:41

Ma igra KD veceras

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jun 2019, 20:44

IlCapitano je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

Super, mada sam i dalje skeptican oko toga kako ce izgledati.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2019, 20:49

KD igra.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 jun 2019, 21:05

Brokula je napisao/la:Koliko smo mi zaosto narod da uopšte pomišljamo na takve stvari. Čuj bolje da ne igra u finalu zbog svog Legacya :urnebes:
Nismo mi zaostao narod nego NBA ima takve poremećene kriterije vrijednosti pa onda i navijači sa ovih prostora to preuzeli.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 jun 2019, 21:11

Biscione je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Koliko smo mi zaosto narod da uopšte pomišljamo na takve stvari. Čuj bolje da ne igra u finalu zbog svog Legacya :urnebes:
Nismo mi zaostao narod nego NBA ima takve poremećene kriterije vrijednosti pa onda i navijači sa ovih prostora to preuzeli.
Eh i to je moguće. Ne znam da i u jednom sportu se forsira taj zaostali alfa mentalitet kao u NBA
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 10 jun 2019, 21:12

Kad su finala u pitanju

Povređen KD > Wardell :kafa:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 jun 2019, 21:27

Barbarossa je napisao/la:Kad su finala u pitanju

Povređen KD > Wardell :kafa:
Kao što rekosmo gore, poremećeni sistem vrijednosti, igrač > tim, brojke > rezultat.... Zbog toga timski igrači kao Wardell bivaju izostavljani iz MVP priča zarad indijanaca koji prsten mogu samo sanjat ukoliko se ne pridruže Wardellovom timu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 2 gosta.