Dzafic sad ima najmanje 5 komada.....ako ovako nastavi....negine nam gornji dio tabele!.....ccc
FK Rudar Prijedor
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Dzafic Dzafic...da je igrao prvih 5 kola bio bi prvi strijelac sigurno...
[/quote]
Dzafic sad ima najmanje 5 komada.....ako ovako nastavi....negine nam gornji dio tabele!.....ccc
-
njonjo3717
- Kontakt:
Zato su se oni u subotu fino gotiviliVastecija_GSE je napisao/la:Rece mi neko da su igraci od grada dobili po 500 KM svaki....zbog zadnje pobijede protiv Olimika!njonjo3717 je napisao/la:Da hoće grad malo pomoći da uskoči sa novcem sad i da su pravi ljudi u kacelarijama,pa onda bi možda i mogli mislit' o Evropi...Al' za sad "Putuj Evropo - ne čekaj na nas".
A bas mi je drago da nam je sajt poceo sa radom(kako je Bog rek'o)...
Zadnja izmjena: gogineman, dana/u 03 nov 2010, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
UltrasNoFacebookABPD
- Kontakt:
Je li toliko teško da se ispričate ispred PIO-a, da morate se na forumu dopisivati?gogineman je napisao/la:Zato su se oni u subotu fino gotiviliVastecija_GSE je napisao/la:Rece mi neko da su igraci od grada dobili po 500 KM svaki....zbog zadnje pobijede protiv Olimika!njonjo3717 je napisao/la:Da hoće grad malo pomoći da uskoči sa novcem sad i da su pravi ljudi u kacelarijama,pa onda bi možda i mogli mislit' o Evropi...Al' za sad "Putuj Evropo - ne čekaj na nas".![]()
A bas mi je drago da nam je sat poceo sa radom(kako je Bog rek'o)...
Bolesni su, ne mogu vani
Joj da mi je otici u Gradacac...
Joj da mi je otici u Gradacac...
iskreno bit ce teska tkma u subotu i jedni i drugi imaju dobru ekipu..bojim se bas zbog toga sto mi doma igramo lose..ipak nadam se pobijedi zvijezde
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
AlcoholBoysPD
- Kontakt:
[quote="bondich"]iskreno bit ce teska tkma u subotu i jedni i drugi imaju dobru ekipu..bojim se bas zbog toga sto mi doma igramo lose..ipak nadam se pobijedi zvijezde[/quot
Domaćinska liga u fudbalu,Zvijezda-Rudar 1:0; dok u rukometu Prijedor je dosta neiskusna ekipa puno mladih igrača ne poznajem kvalitet Gradačca, tu bi moglo biti zanimljivo mada opet blaga prednost domaćinu.Do godine bićemo i u rukometu puno jači da ovi igrači malo stasaju.
Domaćinska liga u fudbalu,Zvijezda-Rudar 1:0; dok u rukometu Prijedor je dosta neiskusna ekipa puno mladih igrača ne poznajem kvalitet Gradačca, tu bi moglo biti zanimljivo mada opet blaga prednost domaćinu.Do godine bićemo i u rukometu puno jači da ovi igrači malo stasaju.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Domaćinska liga u fudbalu,Zvijezda-Rudar 1:0; dok u rukometu Prijedor je dosta neiskusna ekipa puno mladih igrača ne poznajem kvalitet Gradačca, tu bi moglo biti zanimljivo mada opet blaga prednost domaćinu.Do godine bićemo i u rukometu puno jači da ovi igrači malo stasaju.[/quote]
Samo je steta sto svi ti mladi igraci sjede na klupi i odigraju maksimalno 5 min.....protiv Borca su pokazali sta znaju....klinci su se borili istinski....i zabili vise golova nego Borac u tom periodu.....tako da bi se oni mogli cesce nalaziti u prvom sastavu......
Samo je steta sto svi ti mladi igraci sjede na klupi i odigraju maksimalno 5 min.....protiv Borca su pokazali sta znaju....klinci su se borili istinski....i zabili vise golova nego Borac u tom periodu.....tako da bi se oni mogli cesce nalaziti u prvom sastavu......
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Vastecija_GSE je napisao/la:Domaćinska liga u fudbalu,Zvijezda-Rudar 1:0; dok u rukometu Prijedor je dosta neiskusna ekipa puno mladih igrača ne poznajem kvalitet Gradačca, tu bi moglo biti zanimljivo mada opet blaga prednost domaćinu.Do godine bićemo i u rukometu puno jači da ovi igrači malo stasaju.
Samo je steta sto svi ti mladi igraci sjede na klupi i odigraju maksimalno 5 min.....protiv Borca su pokazali sta znaju....klinci su se borili istinski....i zabili vise golova nego Borac u tom periodu.....tako da bi se oni mogli cesce nalaziti u prvom sastavu......[/quote]
Ali i Borac je stao u drugom pol...nisu ni oni htjeli sad na prvim komsijama i klubom gdje salju igrace na kaljenje da prave 20+ razlike..kontate
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- zvijezdica
- Kontakt:
Prijedorčani, da niste poslali fudbalere da igraju rukomet?! Gradačac - Prijedor 42:30 jedva!
-
rudarprijedor
- Kontakt:
zvijezdica je napisao/la:Prijedorčani, da niste poslali fudbalere da igraju rukomet?! Gradačac - Prijedor 42:30 jedva!
-
njonjo3717
- Kontakt:
-
rudarprijedor
- Kontakt:
BRavo momci,bravo Gavrane!!!!!!!
Bravo Tripa 
-
AlcoholBoysPD
- Kontakt:
Pohvale za čitav tim i trenera Borisa Gavrana. Značajan bod iz Gradačca 
-
njonjo3717
- Kontakt:
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Ne igra Dzafic u subotu...3 zuta
eto opet problema sad sa realizacijom... 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Eto im njihov Tosunovic......njonjo3717 je napisao/la:A nisu igrali ni Jevtić ni Stakić...Bravo Gavrane !
Ja danas otvorim novine Rudar 5. uz Sarajevo najmanje puta porazeni klub poslije Borca
Sjecam se da ste imali nekih problema oko placanja nesta i mislio tad grcevita borba za optanak a sad hocete u Evropu
Koji li je vama qrac nadoso
Svaka cast nema sta
Sjecam se da ste imali nekih problema oko placanja nesta i mislio tad grcevita borba za optanak a sad hocete u Evropu
Koji li je vama qrac nadoso
Svaka cast nema sta
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Puno je problema bilo al sad je koliko toliko bolje...Mačor je napisao/la:Ja danas otvorim novine Rudar 5. uz Sarajevo najmanje puta porazeni klub poslije Borca![]()
Sjecam se da ste imali nekih problema oko placanja nesta i mislio tad grcevita borba za optanak a sad hocete u Evropu![]()
Koji li je vama qrac nadoso![]()
Svaka cast nema sta
Ljudi znaju igrati i imamo odlicnog trenera i to je to, pare igraju veliku ulogu al opet na kraju bude "Ili znas ili ne znas" nema treceg
-
UltrasNoFacebookABPD
- Kontakt:
Не ' % " је. ? $ ".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DinGospo21, Giuseppe1, Hrasno15, Ledara, ristagrad, Zaboljesutra, Zigazaga i 38 gostiju.