Dzafic sad ima najmanje 5 komada.....ako ovako nastavi....negine nam gornji dio tabele!.....ccc

Zato su se oni u subotu fino gotiviliVastecija_GSE je napisao/la:Rece mi neko da su igraci od grada dobili po 500 KM svaki....zbog zadnje pobijede protiv Olimika!njonjo3717 je napisao/la:Da hoće grad malo pomoći da uskoči sa novcem sad i da su pravi ljudi u kacelarijama,pa onda bi možda i mogli mislit' o Evropi...Al' za sad "Putuj Evropo - ne čekaj na nas".
Je li toliko teško da se ispričate ispred PIO-a, da morate se na forumu dopisivati?gogineman je napisao/la:Zato su se oni u subotu fino gotiviliVastecija_GSE je napisao/la:Rece mi neko da su igraci od grada dobili po 500 KM svaki....zbog zadnje pobijede protiv Olimika!njonjo3717 je napisao/la:Da hoće grad malo pomoći da uskoči sa novcem sad i da su pravi ljudi u kacelarijama,pa onda bi možda i mogli mislit' o Evropi...Al' za sad "Putuj Evropo - ne čekaj na nas".![]()
A bas mi je drago da nam je sat poceo sa radom(kako je Bog rek'o)...
Vastecija_GSE je napisao/la:Domaćinska liga u fudbalu,Zvijezda-Rudar 1:0; dok u rukometu Prijedor je dosta neiskusna ekipa puno mladih igrača ne poznajem kvalitet Gradačca, tu bi moglo biti zanimljivo mada opet blaga prednost domaćinu.Do godine bićemo i u rukometu puno jači da ovi igrači malo stasaju.
zvijezdica je napisao/la:Prijedorčani, da niste poslali fudbalere da igraju rukomet?! Gradačac - Prijedor 42:30 jedva!
Eto im njihov Tosunovic......njonjo3717 je napisao/la:A nisu igrali ni Jevtić ni Stakić...Bravo Gavrane !
Puno je problema bilo al sad je koliko toliko bolje...Mačor je napisao/la:Ja danas otvorim novine Rudar 5. uz Sarajevo najmanje puta porazeni klub poslije Borca![]()
Sjecam se da ste imali nekih problema oko placanja nesta i mislio tad grcevita borba za optanak a sad hocete u Evropu![]()
Koji li je vama qrac nadoso![]()
Svaka cast nema sta
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Zaboljesutra i 32 gosta.