Pregovaraj jarane, vidi kakvi su usloviVenamaHrabrih je napisao/la: Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
hvala ti za ovoVenamaHrabrih je napisao/la:Na ovakvu vrstu razgovora najvise utice dosada. Ljudi su u iscekivanju, strepnji, nadanju i svi zele da se trend nastavi. A iz kluba dolaze informacije na kapaljku. I sta drugo da radi dokoni navijač, nego da namišlja, premišlja, izmišlja, šupljira, mahala... Tu i tamo padne i pokoja uvredica, ali sve je to normalno u časovima dokolice. Dani su dugi, blizi se godisnji, ceka se izvlacenje, blizi se prvenstvo... prirodno je da se stvori vakuum, koji, uz porast temperature, izvlaci i dobro i lose iz ljudi.
Eto, npr. meni nekidan zena kaze da bi mi halalila kad bih je prevario sa Sabrinom. I ja, umjesto da je poslusam i odem odsvirati "Crne leptire" pod pendzerima Sabrininim, ja počeo kontat; što li to ona meni govori... Bezbeli i ona nekog nanišanila, pa ko veli, haj da ja njemu unaprijed halalim, onda ce i on meni... Eto sta ja kontam... Budala... Umjesto gitaru na rame i:
Sinoc sam ti Sabrooooo dvoru dolaziooo...
Pod pendzer ruzu ostaviooo...
Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
treba mi malo šege nakon onog Hrvatskog Husrefa sinoć
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E nek si ti i Sarajevo i Horde ..duplakruna46 je napisao/la:Jaka pravo.obiteljskicovjek je napisao/la:Ima ona pjesma.duplakruna46 je napisao/la:Mustuluk!
Da se nadovezem za ovu djecu iz Hordi Zla. Vi niste FK Sarajevo i nikada necete biti. I da sam na mjestu uprave baklje nebi na stadion nikada unijeli. I svi bi zavrsili u policijskim stanicama.
Ko god steti mom’ klubu, taj nije moj prijatelj!
PS Sve je dogovoreno sa Husrefom. Usljed nedostatka kvalitetnijih rijesenja na poziciji SSS, sasvim pravilna odluka uprave.
Velika podrska upravi!
Nismo te prepoznali
Ma pregovar'o bi' ja, al' bojim se da ne pristane, šta cu onda. Kod zene imam narađeno, tu su đeca, pa se mogu qrčit. A kako izać, mećimo Sabrini, na oči i reć da sam objesio qrac o klin?? Hem dobra, hem direktorica! Đeš obraz gubit. 'Vako ja to, poizdalje... A nije da ne bi'...Derdiyok je napisao/la:Pregovaraj jarane, vidi kakvi su usloviVenamaHrabrih je napisao/la: Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
- ElCartel11
- Kontakt:
"Ne brinite nista, Husref je potpisao na 2 godine, sve ce biti uredu, opustite se."
@Belminhordas
@Belminhordas
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:"Ne brinite nista, Husref je potpisao na 2 godine, sve ce biti uredu, opustite se."
@Belminhordas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E, burazeru... Pa nece meni zena naređivat kad da usisam i operem suđe! Sam ja to uzmem...Denchi je napisao/la:hvala ti za ovoVenamaHrabrih je napisao/la:Na ovakvu vrstu razgovora najvise utice dosada. Ljudi su u iscekivanju, strepnji, nadanju i svi zele da se trend nastavi. A iz kluba dolaze informacije na kapaljku. I sta drugo da radi dokoni navijač, nego da namišlja, premišlja, izmišlja, šupljira, mahala... Tu i tamo padne i pokoja uvredica, ali sve je to normalno u časovima dokolice. Dani su dugi, blizi se godisnji, ceka se izvlacenje, blizi se prvenstvo... prirodno je da se stvori vakuum, koji, uz porast temperature, izvlaci i dobro i lose iz ljudi.
Eto, npr. meni nekidan zena kaze da bi mi halalila kad bih je prevario sa Sabrinom. I ja, umjesto da je poslusam i odem odsvirati "Crne leptire" pod pendzerima Sabrininim, ja počeo kontat; što li to ona meni govori... Bezbeli i ona nekog nanišanila, pa ko veli, haj da ja njemu unaprijed halalim, onda ce i on meni... Eto sta ja kontam... Budala... Umjesto gitaru na rame i:
Sinoc sam ti Sabrooooo dvoru dolaziooo...
Pod pendzer ruzu ostaviooo...
Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...![]()
treba mi malo šege nakon onog Hrvatskog Husrefa sinoć
Odavno ne pratim nesto posebno menadzersku baklava-reprezentaciju. Tu i tamo pokoje poluvrijeme. To je samo poligon za punjenje dzepova nakota iz Saveza.Nemere mi to intelegencija trpit!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Puna podrska upravi FKS.NorthN01 je napisao/la:E nek si ti i Sarajevo i Horde ..duplakruna46 je napisao/la:Jaka pravo.obiteljskicovjek je napisao/la:
Ima ona pjesma.
Da se nadovezem za ovu djecu iz Hordi Zla. Vi niste FK Sarajevo i nikada necete biti. I da sam na mjestu uprave baklje nebi na stadion nikada unijeli. I svi bi zavrsili u policijskim stanicama.
Ko god steti mom’ klubu, taj nije moj prijatelj!
PS Sve je dogovoreno sa Husrefom. Usljed nedostatka kvalitetnijih rijesenja na poziciji SSS, sasvim pravilna odluka uprave.
Velika podrska upravi!
Nismo te prepoznali
Prave Horde Zla nemaju misljenje kao ova djeca u pokusaju huligana!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Baš sam se brin'o, jedva sam sinoc 4 pive popio, male... Nisam mogao klipače naručit' od sekiracije... Evo, došli mi računi... Da ih Husrefu pošaljem? Nemam ja drugih briga, nego voditi računa hoce li Husref zarađivati 10k ili 11k mjesečno.ElCartel11 je napisao/la:"Ne brinite nista, Husref je potpisao na 2 godine, sve ce biti uredu, opustite se."
@Belminhordas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma oni hoce da ga otjeraju, rado bi, ali se boje ovih grafitboysa pa ne znaju ni sami kako da to urade.joker90 je napisao/la:To je to! Dusmani na aparatima!![]()
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/do ... micem/4436
- BosnianKingdom
- Kontakt:
U 11 sinoc Rahmanovic voza bajk po Tuzli sa nekakvim ruksacima hahahahahaha
Imate na ig @dinci86
Imate na ig @dinci86
Sabrine mi moje!
– Istina je, postigli smo, na naše i na zadovoljstvo navijača dogovor s Musemićem. I Husref je bio korektan u pregovorima. Tražili smo najbolje rješenje za sve i pronašli ga, potvrđeno je portalu **** iz FK Sarajevo.
Jes da je Sinanov portal al kad moze Belmin moze i Sinan da se citira
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahahaha yebo majku svoju lopovsku, cuj javili mu, fol nekog citira a budala PRETPOSTAVIO da Husref danas produžuje ugovor da može napisat ako bude zvanično da je PRVI objavio.
Fol u 7h ujutro sazno i neko mu javio
Ako i danas bude za trenera tipa znat ce se u petak ili neki drugi dan, gasi sve, sklanjaj trenera, niko nek ne bude
Fol u 7h ujutro sazno i neko mu javio
Ako i danas bude za trenera tipa znat ce se u petak ili neki drugi dan, gasi sve, sklanjaj trenera, niko nek ne bude
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
jeste i našli provjeren portal kojem će se vjerovati
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref igra s Liverpoolom, doveo Krstu, kapiten, lijevo krilo, Mane na klupi, Salah na desnom beku.joker90 je napisao/la:Igra Hus PES-a na moru sa belminom, stave da nema izmjena..skoroalen je napisao/la:Krste se izvinuo šefu i preuzeo odgovornost.joker90 je napisao/la:Konobar Husrefu na moru nije donio čašu vode uz kafu - Pidro kriv!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tokom dana FK Sarajevo trebao bi potvrditi ostanak Husrefa Musemića na klupi tima sa Koševa.
Epilog je to višesedmičnih pregovora oko novog ugovora sa najtrofejnijim trenerom Sarajeva, koji bi trebao produžiti vjernost Bordo timu na dodatane dvije godine. Iako su se u jednom trenutku udaljili zbog određenih stavki u ugovoru koje Musemić nije bio spreman prihvatiti, čini se da su dvije strane pronašle kompromis i da je dogovor blizu.
Posljednja runuda pregovora zakazana je za danas, a zvanična potvrda Musemićevog ostanka očekuje se u narednim satima.
S.C.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imal dima?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
pitanje jesul baklje što ostajeledesma je napisao/la:Imal dima?
il su zapalili klub jer ne ostaje
Al to nije bio pritisak na upravu ,neeeeee, nisi ti to shvatio, oni su samo htjeli da kazu da se sikiraju za husrefa i sto nemamo trenera... al pritisak, ma dajjjjDenchi je napisao/la:pitanje jesul baklje što ostajeledesma je napisao/la:Imal dima?
il su zapalili klub jer ne ostaje
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.