FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@zagor1987
A sta sam to slagao ?
Da nije Baljak odgovarao za te pare ili neko drugi, bilo ko ? Ja ne znam, mozda neko drugi zna ?
Njima na cast ko je sta radio, za te ucjene i slicne stvari.
A sta sam to slagao ?
Da nije Baljak odgovarao za te pare ili neko drugi, bilo ko ? Ja ne znam, mozda neko drugi zna ?
Njima na cast ko je sta radio, za te ucjene i slicne stvari.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
covjek ima gresaka, strah me i njegovog cuvanja rezultata i dosta toga, al ako cemo sad ic trazit nake strucnjake u ovaj vakat mjesto husrefa ne ide, ako imaju nekog boljeg bujrum, al da odma sutradan dodje jer sad ce europa sad ce svebrojjedan je napisao/la:Bio sam protiv toga da nam dođe trener Mladosti DK (Husref) kad je bio u konkurenciji sa onim švabom Brdaricem, svo vrijeme do prije 7 dana. A sad jedva cekam da potpiše pod svojim uslovima i da uzivam na Istoku u komenentarima![]()
A sad je više nego jasno da su ovi ZA Husrefa, tastatura navijaci, a ovi PROTIV oni koji su uzivo gledali njegove vratolomije.
za legende serete, istina je neki nisu pare dali, a jesul oni to duzni pare dati ? za tudja dugovanja i kradje novca, ljudi su se borili za grb kad su bili igraci, treneri i zato su legende, pa jedan Husref je legenda ( dobro sad ne bas legenda al tu je negdje ) Crvene Zvezde jer i njima on treba pomoc kad dodje na naplatu dugovanja CZ, a klub vala nikad nije bio pred gasenjem, pa kone su vise pred gasenjem danas nego sto smo mi bili tad, ljudi nisu duzni nista da dadnu, ko da fala svaka cast, ko ne da sta cu mu, isto ko da nam legende avione kupuju, otoke pa ne znaju sta ce sa para, ljudi imaju svoj zivot nisu milijaderi. al kontam ja vas vjerujem da bi mnogi od vas dali novca ako nedo Bog bude nesto pred gasenje, sreca nikad se nece desit, ljudi su dali svoje sad sto marke nisu dali neki ja im ne zamjeram
kad je vjetnamac kupovo dugovanja su morala bit na 0, tan je to sredio, kad je Cardifu kihno 50 i nesto miliona eto nama nije koji milion, ta prica dugovanja cista propaganda ljudi iz klubova koji su nevidjenim ****
Mi bas ne znamo sta cemo od sebe, kad nemamo problema, moramo mi nesto palamudit il vrtit jednu te istu pricu mjesecima, ajde insajderi recite koju da se skrene vise tema
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je taj posljedni rok za Husrefa, nadam se da bi do 12 moglo biti gotovo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na ovakvu vrstu razgovora najvise utice dosada. Ljudi su u iscekivanju, strepnji, nadanju i svi zele da se trend nastavi. A iz kluba dolaze informacije na kapaljku. I sta drugo da radi dokoni navijač, nego da namišlja, premišlja, izmišlja, šupljira, mahala... Tu i tamo padne i pokoja uvredica, ali sve je to normalno u časovima dokolice. Dani su dugi, blizi se godisnji, ceka se izvlacenje, blizi se prvenstvo... prirodno je da se stvori vakuum, koji, uz porast temperature, izvlaci i dobro i lose iz ljudi.
Eto, npr. meni nekidan zena kaze da bi mi halalila kad bih je prevario sa Sabrinom. I ja, umjesto da je poslusam i odem odsvirati "Crne leptire" pod pendzerima Sabrininim, ja počeo kontat; što li to ona meni govori... Bezbeli i ona nekog nanišanila, pa ko veli, haj da ja njemu unaprijed halalim, onda ce i on meni... Eto sta ja kontam... Budala... Umjesto gitaru na rame i:
Sinoc sam ti Sabrooooo dvoru dolaziooo...
Pod pendzer ruzu ostaviooo...
Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
Eto, npr. meni nekidan zena kaze da bi mi halalila kad bih je prevario sa Sabrinom. I ja, umjesto da je poslusam i odem odsvirati "Crne leptire" pod pendzerima Sabrininim, ja počeo kontat; što li to ona meni govori... Bezbeli i ona nekog nanišanila, pa ko veli, haj da ja njemu unaprijed halalim, onda ce i on meni... Eto sta ja kontam... Budala... Umjesto gitaru na rame i:
Pregovaraj jarane, vidi kakvi su usloviVenamaHrabrih je napisao/la: Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
hvala ti za ovoVenamaHrabrih je napisao/la:Na ovakvu vrstu razgovora najvise utice dosada. Ljudi su u iscekivanju, strepnji, nadanju i svi zele da se trend nastavi. A iz kluba dolaze informacije na kapaljku. I sta drugo da radi dokoni navijač, nego da namišlja, premišlja, izmišlja, šupljira, mahala... Tu i tamo padne i pokoja uvredica, ali sve je to normalno u časovima dokolice. Dani su dugi, blizi se godisnji, ceka se izvlacenje, blizi se prvenstvo... prirodno je da se stvori vakuum, koji, uz porast temperature, izvlaci i dobro i lose iz ljudi.
treba mi malo šege nakon onog Hrvatskog Husrefa sinoć
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E nek si ti i Sarajevo i Horde ..duplakruna46 je napisao/la:Jaka pravo.obiteljskicovjek je napisao/la:Ima ona pjesma.duplakruna46 je napisao/la:Mustuluk!
Da se nadovezem za ovu djecu iz Hordi Zla. Vi niste FK Sarajevo i nikada necete biti. I da sam na mjestu uprave baklje nebi na stadion nikada unijeli. I svi bi zavrsili u policijskim stanicama.
Ko god steti mom’ klubu, taj nije moj prijatelj!
PS Sve je dogovoreno sa Husrefom. Usljed nedostatka kvalitetnijih rijesenja na poziciji SSS, sasvim pravilna odluka uprave.
Velika podrska upravi!
Nismo te prepoznali
Ma pregovar'o bi' ja, al' bojim se da ne pristane, šta cu onda. Kod zene imam narađeno, tu su đeca, pa se mogu qrčit. A kako izać, mećimo Sabrini, na oči i reć da sam objesio qrac o klin?? Hem dobra, hem direktorica! Đeš obraz gubit. 'Vako ja to, poizdalje... A nije da ne bi'...Derdiyok je napisao/la:Pregovaraj jarane, vidi kakvi su usloviVenamaHrabrih je napisao/la: Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
- ElCartel11
- Kontakt:
"Ne brinite nista, Husref je potpisao na 2 godine, sve ce biti uredu, opustite se."
@Belminhordas
@Belminhordas
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:"Ne brinite nista, Husref je potpisao na 2 godine, sve ce biti uredu, opustite se."
@Belminhordas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E, burazeru... Pa nece meni zena naređivat kad da usisam i operem suđe! Sam ja to uzmem...Denchi je napisao/la:hvala ti za ovoVenamaHrabrih je napisao/la:Na ovakvu vrstu razgovora najvise utice dosada. Ljudi su u iscekivanju, strepnji, nadanju i svi zele da se trend nastavi. A iz kluba dolaze informacije na kapaljku. I sta drugo da radi dokoni navijač, nego da namišlja, premišlja, izmišlja, šupljira, mahala... Tu i tamo padne i pokoja uvredica, ali sve je to normalno u časovima dokolice. Dani su dugi, blizi se godisnji, ceka se izvlacenje, blizi se prvenstvo... prirodno je da se stvori vakuum, koji, uz porast temperature, izvlaci i dobro i lose iz ljudi.
Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...![]()
treba mi malo šege nakon onog Hrvatskog Husrefa sinoć
Odavno ne pratim nesto posebno menadzersku baklava-reprezentaciju. Tu i tamo pokoje poluvrijeme. To je samo poligon za punjenje dzepova nakota iz Saveza.Nemere mi to intelegencija trpit!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Puna podrska upravi FKS.NorthN01 je napisao/la:E nek si ti i Sarajevo i Horde ..duplakruna46 je napisao/la:Jaka pravo.obiteljskicovjek je napisao/la:
Ima ona pjesma.
Da se nadovezem za ovu djecu iz Hordi Zla. Vi niste FK Sarajevo i nikada necete biti. I da sam na mjestu uprave baklje nebi na stadion nikada unijeli. I svi bi zavrsili u policijskim stanicama.
Ko god steti mom’ klubu, taj nije moj prijatelj!
PS Sve je dogovoreno sa Husrefom. Usljed nedostatka kvalitetnijih rijesenja na poziciji SSS, sasvim pravilna odluka uprave.
Velika podrska upravi!
Nismo te prepoznali
Prave Horde Zla nemaju misljenje kao ova djeca u pokusaju huligana!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Baš sam se brin'o, jedva sam sinoc 4 pive popio, male... Nisam mogao klipače naručit' od sekiracije... Evo, došli mi računi... Da ih Husrefu pošaljem? Nemam ja drugih briga, nego voditi računa hoce li Husref zarađivati 10k ili 11k mjesečno.ElCartel11 je napisao/la:"Ne brinite nista, Husref je potpisao na 2 godine, sve ce biti uredu, opustite se."
@Belminhordas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma oni hoce da ga otjeraju, rado bi, ali se boje ovih grafitboysa pa ne znaju ni sami kako da to urade.joker90 je napisao/la:To je to! Dusmani na aparatima!![]()
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/do ... micem/4436
- BosnianKingdom
- Kontakt:
U 11 sinoc Rahmanovic voza bajk po Tuzli sa nekakvim ruksacima hahahahahaha
Imate na ig @dinci86
Imate na ig @dinci86
Sabrine mi moje!
– Istina je, postigli smo, na naše i na zadovoljstvo navijača dogovor s Musemićem. I Husref je bio korektan u pregovorima. Tražili smo najbolje rješenje za sve i pronašli ga, potvrđeno je portalu **** iz FK Sarajevo.
Jes da je Sinanov portal al kad moze Belmin moze i Sinan da se citira
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahahaha yebo majku svoju lopovsku, cuj javili mu, fol nekog citira a budala PRETPOSTAVIO da Husref danas produžuje ugovor da može napisat ako bude zvanično da je PRVI objavio.
Fol u 7h ujutro sazno i neko mu javio
Ako i danas bude za trenera tipa znat ce se u petak ili neki drugi dan, gasi sve, sklanjaj trenera, niko nek ne bude
Fol u 7h ujutro sazno i neko mu javio
Ako i danas bude za trenera tipa znat ce se u petak ili neki drugi dan, gasi sve, sklanjaj trenera, niko nek ne bude
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
jeste i našli provjeren portal kojem će se vjerovati
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref igra s Liverpoolom, doveo Krstu, kapiten, lijevo krilo, Mane na klupi, Salah na desnom beku.joker90 je napisao/la:Igra Hus PES-a na moru sa belminom, stave da nema izmjena..skoroalen je napisao/la:Krste se izvinuo šefu i preuzeo odgovornost.joker90 je napisao/la:Konobar Husrefu na moru nije donio čašu vode uz kafu - Pidro kriv!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!