Prve prognoze su da je out do All-Stara. Njega mi je baš žao.Brokula je napisao/la:Au Thompson potrgao ACL...
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Katastrofa z NBA. Dva FA dozivjese dvije najteze sportske povrede..wobly92 je napisao/la:Prve prognoze su da je out do All-Stara. Njega mi je baš žao.Brokula je napisao/la:Au Thompson potrgao ACL...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dokaz velicine GSWa je ovo svrsavanja Sarmalinja, Ljiljarda, alema i ostalih botova na ozlijede koje su zadesile GSW. Istio tako mi je drago sto se razbio mit da su GSW bolji bez KD, drago mi je i da smo u petoj vidjeli da bi ovo bila metla ili 4-1 za Wariorse da su bili kompletni. Opet sa druge strane ako je neko zasluzio da bude prvak onda je to Toronto a i Leonard je zasluzeno tu gdje jeste poslije KD po meni najbolji igrac lige.
- IlCapitano
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:Neki dan neko pohvali temu, kako je ispisano bruku stranica, a ja ovu temu ne pamtim goru u zadnjih deset godina. Najmanje se prica o kosarci i 99% postova je pljuvanje nekog igraca.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- josipmusa2
- Kontakt:
Ja mislim da bi ga i dan danas strpo Džesiki Albi
Taj rang kompetencije zavladao
Taj rang kompetencije zavladao
IlCapitano je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:Neki dan neko pohvali temu, kako je ispisano bruku stranica, a ja ovu temu ne pamtim goru u zadnjih deset godina. Najmanje se prica o kosarci i 99% postova je pljuvanje nekog igraca.![]()
![]()

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kanye je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:Neki dan neko pohvali temu, kako je ispisano bruku stranica, a ja ovu temu ne pamtim goru u zadnjih deset godina. Najmanje se prica o kosarci i 99% postova je pljuvanje nekog igraca.![]()
![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bravo za Toronto, baš su onako simpatična ekipa bez neki egoista. Svi rade svoj posao i šute.. Zasluženo nema šta..

btw. Patric mcaww 3peat

btw. Patric mcaww 3peat

3peat a 0 FMVP. Na kog igraca sa 3 titule ti prvo baca?SPY je napisao/la:Bravo za Toronto, baš su onako simpatična ekipa bez neki egoista. Svi rade svoj posao i šute.. Zasluženo nema šta..![]()
btw. Patric mcaww 3peat![]()
![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sve Bullsovce sem Jordana. Niko drugi mislim vise nema.Bobadilla je napisao/la:3peat a 0 FMVP. Na kog igraca sa 3 titule ti prvo baca?SPY je napisao/la:Bravo za Toronto, baš su onako simpatična ekipa bez neki egoista. Svi rade svoj posao i šute.. Zasluženo nema šta..![]()
btw. Patric mcaww 3peat![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Moralne vertikale nba podforuma se javljaju samo kad GSW izgubi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- josipmusa2
- Kontakt:

Zna čača
Kako se zove stanje čovjeka koji u isto vrijeme misli da su Warriorsi chokeali bez obzira što nisu imali najboljeg igrača lige i da GSW nije all-time great?
Let's talk about SIX baby!
Steta zbog Klaya, izgledalo je kao acl-mcl.
Trebao je Fred biti ali nije ni ovo nezasluzeno.

Nisam vidio jesi li komentarisao Zvalju?alemsa je napisao/la:Steta zbog Klaya, izgledalo je kao acl-mcl.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma stas ga komentarisatiJustin je napisao/la:
Trebao je Fred biti ali nije ni ovo nezasluzeno.![]()
Nisam vidio jesi li komentarisao Zvalju?alemsa je napisao/la:Steta zbog Klaya, izgledalo je kao acl-mcl.

Valja ti slijedece sezone Lakerse trpit, oni zamjenuju gsw.
Ima ovdje normalnih navijaca Lakersa koji se nisi presaltali na transex. Takve cijenim.alemsa je napisao/la:Ma stas ga komentarisatiJustin je napisao/la:
Trebao je Fred biti ali nije ni ovo nezasluzeno.![]()
Nisam vidio jesi li komentarisao Zvalju?alemsa je napisao/la:Steta zbog Klaya, izgledalo je kao acl-mcl.izkomentariso je sam sebe
![]()
Valja ti slijedece sezone Lakerse trpit, oni zamjenuju gsw.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lakers
Bas ce igraci da lete u onu nesposobnu upravu,jedino mozda igraci(čitaj AD) koje zastupa LeBronov cuko(Rich Paul)

#Punoljetstvo
Kojom logikom forumskih strucnjaka je Steph chokao ovo finale, a Lebron nije 2015e?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.