FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hordasDoboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordasDoboj » 17 jun 2019, 10:59

Halil je imao ugovor isto kao i Crepulja tj. vjerovatno 1+1.
Umjesto skupog prekida sad samo ne produzimo ugovor.

Meni je Halil bio solidan na beku, mislio sam da ce tu biti back-up ali izgleda struka ima druge planove.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2019, 11:00

AngelDiMaria je napisao/la:Ode Halil
sta reci osim: zalilaj ga halile :-)

sto se izvlacenja tice nisam pametan jel bolje recimo celtic pa da ispadnemo sto prije iz europe al opet ides u EL kvalifikacije, pa da se posvetimo ligi.
Mi kad budemo isli na iskorak u europi odma na kraju sezone mora biti rijesen roster sad se otezalo i sa trenerom sumnjam da ce bas sva pojacanja stici do slovenije i da ce biti vremena da se fino uigramo.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2019, 11:03

Nema Krupe, tako da je Halil svakako beskoristan ove sezone. :mrgreen:
Sretno mu bilo. :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 jun 2019, 11:07

Realno, Halil je bio ekstra zadnjih par utakmica na beku. Bolji na beku nego na krilu, ispostovao nas je maximalno.
ZZ

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jun 2019, 11:07

ovo nije u redu
apsolutno sad niko nije smješan

dobro Hebib(da nađe sebi fin klub inshallah :pray: )
možda Dupovac

jadno je na šta smo spali :D
neće valjda i Dupovac,Šišić i Hebib otići?
hoćul morat u kravati gledat tekme :?: :crazy: :cry:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 jun 2019, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jun 2019, 11:08

skoroalen je napisao/la:Nema Krupe, tako da je Halil svakako beskoristan ove sezone. :mrgreen:
Sretno mu bilo. :salut:
Pitanje je samo, svinjski ili tuzla city? :mrgreen:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jun 2019, 11:10

Resic u Celiku na posudbi
Halil napušta, sad je pod moranjem lijevi bek, a ko će biti alternativa na lijevom beku? Šaban se ne snalazi tu, kao ni Hodzic.

Husejnovic u Tuzli C
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 17 jun 2019, 11:12

A zasto postoji dilema koji klub dobiti u pretkolima i za LP i za EL.
Dok god se borimo tu i dok god smo u novim sesirima zelim najlakseg protivnika. Nek vala dodje TNS i nek bude 5 milja ljudi, bolje nego Celtic, Zvezda itd. Pa da bude 20 milja.
Apsolutno ne smatram da je jedina sanse za grupu EL potrebno ulaganje visemilionskih iznoda, potrebno je zadrzati ekipu, podebljati kljucne pozicije sa jos nekoliko igraca i prije svega imati srecu u zrijebu.
Ne moze me vala niko ubijediti da svih 48 ekipa pogtovo ekipe koje ucestvuju zadnjih godina u EL ulazu desetine miliona svake sezone.
Da se razumijemo, ne kazem da cemo uci ni ove ni sljedece godine, ali dok god postoji i teoretska sansa ja prizeljkujem sto lakse ekipe. Bolje 2014. da je dosao Young Boys(ako se ne varam oni su bili u opticaji), nego Borussia.
JURIŠ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2019, 11:24

Ma ulaganja ne znače ništa, dobro je jednom neko spomenuo, vidi City i PSG, i Tottenham. Jedni pola milijarde skrše po prelaznom roku a drugi dva prelazna roka nikog nisu doveli. Nama, malim klubovima s Balkana, sreća igra dosta veliku ulogu. Teško ćemo mi i za 10 god bit kvalitet da se ravnopravno fajtamo sa Celticom, Atalantom i sličnim, al kad te žrijeb pogura, kad odigraš hrabro, kad ulaze neki divlji pokušaji (gol Dulje protiv Atromitosa, recimo)... Možeš se i plasirat. Mi ove godine možemo u grupnu fazu EL, al treba dobre sadake podijelit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 17 jun 2019, 11:32

Ne ide halil nigdje

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jun 2019, 11:37

skoroalen je napisao/la:Ma ulaganja ne znače ništa, dobro je jednom neko spomenuo, vidi City i PSG, i Tottenham. Jedni pola milijarde skrše po prelaznom roku a drugi dva prelazna roka nikog nisu doveli. Nama, malim klubovima s Balkana, sreća igra dosta veliku ulogu. Teško ćemo mi i za 10 god bit kvalitet da se ravnopravno fajtamo sa Celticom, Atalantom i sličnim, al kad te žrijeb pogura, kad odigraš hrabro, kad ulaze neki divlji pokušaji (gol Dulje protiv Atromitosa, recimo)... Možeš se i plasirat. Mi ove godine možemo u grupnu fazu EL, al treba dobre sadake podijelit.
Jest al su city i psg od ulaganja redovni ucesnik lige prvaka, tako da njima je to ulaganje donijelo dosta toga a to o cemu ti govoris je osvajanje lige prvaka to je skroz drugi par cipela.
Evo liverpool kao osvajaca uzmi za primjer, vratili se u vrh nakon sto je klopp shvatio da mora trositi i kad su odrijesili kesu 2 godine u nizu finale igraju.
Ja ne znam koliko je realno da se ozbiljno ulozi kod nas ali ne trebamo se lagati da pare nisu bitne.
Dobra je i nasa trnutna strategija sa mladim igracima i jakim pojacanjima sa strane ali ti tu moras imati dosta srece da te zrijeb posluzi i da zadrzis jednu generaciju mladih na okupu pa kad oni zajedno dostignu jedan viši nivo onda imas situaciju kao u tottenhamu ili ajaxu.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2019, 11:55

Ma iskreno mi da imamo 50 mi. eur na raspolaganju, opet ne bi mogli dovest igrace kvalitetne, jer jednostavno nam je liga prelosa i nece niko da dodje. Nemaju ovdje nikakav izazov. Djaba pare. Dovest mozemo samo one koji lete za parama, al bi zato imali mozda 7,8 igraca kao Ikande, bolikhurce koji bi samo pare uzimali izlezavajuci se. Neki igraci lete za parama, drugi zbog trofeja, treci su avantursiti, cetvrti su profesionalci i ambiciozni. Liga treba biti jaca i organizovanija, da bi jaci igraci dolazili. Hrvatska je najbolji primjer.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 17 jun 2019, 12:20

Ma Sherif ili Rosenborg izvlačimo. :D
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 17 jun 2019, 12:46

Ode Halil doći će Hristo :urnebes:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 jun 2019, 12:53

Do 4 jula moramo poslati A listu igraca. Ja ne znam tacno al prije je bilo da se za svaki naredno pretkolo moze dodati po jedan igrac. Pretpostavljam da je to ostalo ne promjenjeno.
Znaci do 4 jula mozemo ocekivat minimum 2-3 igraca odnosno stopera, lijevog beka i veznog. Bice zanimljivih 15tak dana narednih, izvlacenje pojacanja

@mortem nisam prethodnih godina uopste pratio izvlacenja za LP pa nisam znao kako funkcioniše. Znaci par sati pred izvlacenje objave te grupe. Nadao sam se da ce to danas da malo ubijem vrijeme do izvlacenja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 17 jun 2019, 12:55

Mislim da se moze dodat po jedan igrac svako kolo, nisam nigdje citao da su ista mjenjali

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 jun 2019, 13:02

BordoSarajevo je napisao/la:I sta bi, hocemol bit nositelji u drugom pretkolu EL ako ispadnemo odma? Koga mozemo dobit onda?

Ja sam ovo skoro pito al nisam upratio da mi je ko konkretno odgovorio, ako jeste, halalite :D
Svi timovi koji ispadnu u prvom pretkolu LP su nam mogući protivnici, tako da nema nosilaca (+ ona 3 što ispadnu na onom turniru, ali tu timovi ne mogu međusobno igrati). Samo nam je bitno da ne bude nekih iznenađenja, pa da u EL dobijemo težeg protivnika nego u LP :lol:

Naravno u slučaju da odmah ispadnemo.

I mislim da su prošle godine ove grupe bile izbačene dan prije izvlačenja, ali nisam siguran :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 17 jun 2019, 13:07

skhendija drugovi, javiću vam se sutra poslije izvlačenja ;)
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 jun 2019, 13:08

Sad sam provjerio, dan prije izvlačenja su bile poznate one grupe. I to u 13.35, znači mogli bi ubrzo saznati, osim ako nisu mijenjali ove godine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 17 jun 2019, 13:10

Na zvanicnoj UEFE nmg naci ucesnike drugog kola EL

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, isko1807, OzmoodPinglewood, soe i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []