FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Halil je imao ugovor isto kao i Crepulja tj. vjerovatno 1+1.
Umjesto skupog prekida sad samo ne produzimo ugovor.
Meni je Halil bio solidan na beku, mislio sam da ce tu biti back-up ali izgleda struka ima druge planove.
Umjesto skupog prekida sad samo ne produzimo ugovor.
Meni je Halil bio solidan na beku, mislio sam da ce tu biti back-up ali izgleda struka ima druge planove.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
sta reci osim: zalilaj ga halileAngelDiMaria je napisao/la:Ode Halil
sto se izvlacenja tice nisam pametan jel bolje recimo celtic pa da ispadnemo sto prije iz europe al opet ides u EL kvalifikacije, pa da se posvetimo ligi.
Mi kad budemo isli na iskorak u europi odma na kraju sezone mora biti rijesen roster sad se otezalo i sa trenerom sumnjam da ce bas sva pojacanja stici do slovenije i da ce biti vremena da se fino uigramo.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Nema Krupe, tako da je Halil svakako beskoristan ove sezone.
Sretno mu bilo.
Sretno mu bilo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Realno, Halil je bio ekstra zadnjih par utakmica na beku. Bolji na beku nego na krilu, ispostovao nas je maximalno.
ZZ
ovo nije u redu
apsolutno sad niko nije smješan
dobro Hebib(da nađe sebi fin klub inshallah
)
možda Dupovac
jadno je na šta smo spali
neće valjda i Dupovac,Šišić i Hebib otići?
hoćul morat u kravati gledat tekme

apsolutno sad niko nije smješan
dobro Hebib(da nađe sebi fin klub inshallah
možda Dupovac
jadno je na šta smo spali
neće valjda i Dupovac,Šišić i Hebib otići?
hoćul morat u kravati gledat tekme
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 jun 2019, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitanje je samo, svinjski ili tuzla city?skoroalen je napisao/la:Nema Krupe, tako da je Halil svakako beskoristan ove sezone.![]()
Sretno mu bilo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Resic u Celiku na posudbi
Halil napušta, sad je pod moranjem lijevi bek, a ko će biti alternativa na lijevom beku? Šaban se ne snalazi tu, kao ni Hodzic.
Husejnovic u Tuzli C
Halil napušta, sad je pod moranjem lijevi bek, a ko će biti alternativa na lijevom beku? Šaban se ne snalazi tu, kao ni Hodzic.
Husejnovic u Tuzli C
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A zasto postoji dilema koji klub dobiti u pretkolima i za LP i za EL.
Dok god se borimo tu i dok god smo u novim sesirima zelim najlakseg protivnika. Nek vala dodje TNS i nek bude 5 milja ljudi, bolje nego Celtic, Zvezda itd. Pa da bude 20 milja.
Apsolutno ne smatram da je jedina sanse za grupu EL potrebno ulaganje visemilionskih iznoda, potrebno je zadrzati ekipu, podebljati kljucne pozicije sa jos nekoliko igraca i prije svega imati srecu u zrijebu.
Ne moze me vala niko ubijediti da svih 48 ekipa pogtovo ekipe koje ucestvuju zadnjih godina u EL ulazu desetine miliona svake sezone.
Da se razumijemo, ne kazem da cemo uci ni ove ni sljedece godine, ali dok god postoji i teoretska sansa ja prizeljkujem sto lakse ekipe. Bolje 2014. da je dosao Young Boys(ako se ne varam oni su bili u opticaji), nego Borussia.
Dok god se borimo tu i dok god smo u novim sesirima zelim najlakseg protivnika. Nek vala dodje TNS i nek bude 5 milja ljudi, bolje nego Celtic, Zvezda itd. Pa da bude 20 milja.
Apsolutno ne smatram da je jedina sanse za grupu EL potrebno ulaganje visemilionskih iznoda, potrebno je zadrzati ekipu, podebljati kljucne pozicije sa jos nekoliko igraca i prije svega imati srecu u zrijebu.
Ne moze me vala niko ubijediti da svih 48 ekipa pogtovo ekipe koje ucestvuju zadnjih godina u EL ulazu desetine miliona svake sezone.
Da se razumijemo, ne kazem da cemo uci ni ove ni sljedece godine, ali dok god postoji i teoretska sansa ja prizeljkujem sto lakse ekipe. Bolje 2014. da je dosao Young Boys(ako se ne varam oni su bili u opticaji), nego Borussia.
JURIŠ
Ma ulaganja ne znače ništa, dobro je jednom neko spomenuo, vidi City i PSG, i Tottenham. Jedni pola milijarde skrše po prelaznom roku a drugi dva prelazna roka nikog nisu doveli. Nama, malim klubovima s Balkana, sreća igra dosta veliku ulogu. Teško ćemo mi i za 10 god bit kvalitet da se ravnopravno fajtamo sa Celticom, Atalantom i sličnim, al kad te žrijeb pogura, kad odigraš hrabro, kad ulaze neki divlji pokušaji (gol Dulje protiv Atromitosa, recimo)... Možeš se i plasirat. Mi ove godine možemo u grupnu fazu EL, al treba dobre sadake podijelit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne ide halil nigdje
Jest al su city i psg od ulaganja redovni ucesnik lige prvaka, tako da njima je to ulaganje donijelo dosta toga a to o cemu ti govoris je osvajanje lige prvaka to je skroz drugi par cipela.skoroalen je napisao/la:Ma ulaganja ne znače ništa, dobro je jednom neko spomenuo, vidi City i PSG, i Tottenham. Jedni pola milijarde skrše po prelaznom roku a drugi dva prelazna roka nikog nisu doveli. Nama, malim klubovima s Balkana, sreća igra dosta veliku ulogu. Teško ćemo mi i za 10 god bit kvalitet da se ravnopravno fajtamo sa Celticom, Atalantom i sličnim, al kad te žrijeb pogura, kad odigraš hrabro, kad ulaze neki divlji pokušaji (gol Dulje protiv Atromitosa, recimo)... Možeš se i plasirat. Mi ove godine možemo u grupnu fazu EL, al treba dobre sadake podijelit.
Evo liverpool kao osvajaca uzmi za primjer, vratili se u vrh nakon sto je klopp shvatio da mora trositi i kad su odrijesili kesu 2 godine u nizu finale igraju.
Ja ne znam koliko je realno da se ozbiljno ulozi kod nas ali ne trebamo se lagati da pare nisu bitne.
Dobra je i nasa trnutna strategija sa mladim igracima i jakim pojacanjima sa strane ali ti tu moras imati dosta srece da te zrijeb posluzi i da zadrzis jednu generaciju mladih na okupu pa kad oni zajedno dostignu jedan viši nivo onda imas situaciju kao u tottenhamu ili ajaxu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ma iskreno mi da imamo 50 mi. eur na raspolaganju, opet ne bi mogli dovest igrace kvalitetne, jer jednostavno nam je liga prelosa i nece niko da dodje. Nemaju ovdje nikakav izazov. Djaba pare. Dovest mozemo samo one koji lete za parama, al bi zato imali mozda 7,8 igraca kao Ikande, bolikhurce koji bi samo pare uzimali izlezavajuci se. Neki igraci lete za parama, drugi zbog trofeja, treci su avantursiti, cetvrti su profesionalci i ambiciozni. Liga treba biti jaca i organizovanija, da bi jaci igraci dolazili. Hrvatska je najbolji primjer.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma Sherif ili Rosenborg izvlačimo. 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ode Halil doći će Hristo 
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Do 4 jula moramo poslati A listu igraca. Ja ne znam tacno al prije je bilo da se za svaki naredno pretkolo moze dodati po jedan igrac. Pretpostavljam da je to ostalo ne promjenjeno.
Znaci do 4 jula mozemo ocekivat minimum 2-3 igraca odnosno stopera, lijevog beka i veznog. Bice zanimljivih 15tak dana narednih, izvlacenje pojacanja
@mortem nisam prethodnih godina uopste pratio izvlacenja za LP pa nisam znao kako funkcioniše. Znaci par sati pred izvlacenje objave te grupe. Nadao sam se da ce to danas da malo ubijem vrijeme do izvlacenja.
Znaci do 4 jula mozemo ocekivat minimum 2-3 igraca odnosno stopera, lijevog beka i veznog. Bice zanimljivih 15tak dana narednih, izvlacenje pojacanja
@mortem nisam prethodnih godina uopste pratio izvlacenja za LP pa nisam znao kako funkcioniše. Znaci par sati pred izvlacenje objave te grupe. Nadao sam se da ce to danas da malo ubijem vrijeme do izvlacenja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Mislim da se moze dodat po jedan igrac svako kolo, nisam nigdje citao da su ista mjenjali
Svi timovi koji ispadnu u prvom pretkolu LP su nam mogući protivnici, tako da nema nosilaca (+ ona 3 što ispadnu na onom turniru, ali tu timovi ne mogu međusobno igrati). Samo nam je bitno da ne bude nekih iznenađenja, pa da u EL dobijemo težeg protivnika nego u LPBordoSarajevo je napisao/la:I sta bi, hocemol bit nositelji u drugom pretkolu EL ako ispadnemo odma? Koga mozemo dobit onda?
Ja sam ovo skoro pito al nisam upratio da mi je ko konkretno odgovorio, ako jeste, halalite
Naravno u slučaju da odmah ispadnemo.
I mislim da su prošle godine ove grupe bile izbačene dan prije izvlačenja, ali nisam siguran
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- kosevskobrdo
- Kontakt:
skhendija drugovi, javiću vam se sutra poslije izvlačenja 
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Sad sam provjerio, dan prije izvlačenja su bile poznate one grupe. I to u 13.35, znači mogli bi ubrzo saznati, osim ako nisu mijenjali ove godine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Na zvanicnoj UEFE nmg naci ucesnike drugog kola EL
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.