FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hurem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hurem » 19 jun 2019, 11:58

Prema trenutnom kadru, uzdam se u Ahmetovica, najboljeg napadaca Sarajeva u posljednjih 10-ak godina, te Rahmanovića za kojeg i jesu ove evropske utakmice...tu je najbolji.
Nadati se bar 2 pojačanja do Celtica za te kriticne pozicije, bar.
Prva utakmica na Kosevu je nasa prilika. Koliko god Celtic postovao Sarajevo oni ce uci opustenije u utakmicu podcijenivsi nas koliko toliko, pogotovo sto ce imati u mislima revans na svom terenu...tu vidim nasu sansu za pozitivan rezultat, gdje smatram da pred nasom publikom, nespremnim i neuigranim Skotima bez nekih vaznih igraca a vjerovatno s nekim novim, i njihovim stilom igre...mozemo do neke pobjede.
Uzdam se u motiv nasih igraca protiv velikog protivnika- 120%, u smanjeni motiv protivnickih igraca protiv nepoznatog protivnika - 80%...tako da ce to kod 0:0 rezultata biti bara-bara, u posjedu,,prilikama...bitno je da realizujemo ono sto nam se ukaze +sreca naravno. :)
Zivi bili pa vidjeli. :)
Vjeciti optimista.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jun 2019, 12:01

hurem je napisao/la:Prema trenutnom kadru, uzdam se u Ahmetovica, najboljeg napadaca Sarajeva u posljednjih 10-ak godina, te Rahmanovića za kojeg i jesu ove evropske utakmice...tu je najbolji.
Prva utakmica na Kosevu je nasa prilika. Koliko god Celtic postovao Sarajevo oni ce uci opustenije u utakmicu podcijenivsi nas koliko toliko, pogotovo sto ce imati u mislima revans na svom terenu...tu vidim nasu sansu za pozitivan rezultat, gdje smatram da pred nasom publikom, nespremnim i neuigranim Skotima bez nekih vaznih igraca a vjerovatno s nekim novim, i njihovim stilom igre...mozemo do neke pobjede.
Uzdam se u motiv nasih igraca protiv velikog protivnika- 120%, u smanjeni motiv protivnickih igraca protiv nepoznatog protivnika - 80%...tako da ce to kod 0:0 rezultata biti bara-bara, u posjedu,,prilikama...bitno je da realizujemo ono sto nam se ukaze +sreca naravno. :)
Vjeciti optimista.
:rol: :rol:
Cime li se vi pucate..
ZZ

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 jun 2019, 12:06

BordoSarajevo je napisao/la:Atajić iz Mladosti koji mi se činio gotivan igrač, na twitteru "dao podršku" Celticu :mrgreen:

Treba skoknut do Mladosti, probrat kakvog irača, zauzvrat im dati Šišića na posudbu.

Danas je vakat za pojačanje, krajnje je vrijeme :D
Nista cudno igrao je za njih :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2019, 12:07

Bojan Ostojić?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 jun 2019, 12:09

On je negdje sam pročito treba na Kipar.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 jun 2019, 12:10

moj uzor-S.G je napisao/la:
hurem je napisao/la:Prema trenutnom kadru, uzdam se u Ahmetovica, najboljeg napadaca Sarajeva u posljednjih 10-ak godina, te Rahmanovića za kojeg i jesu ove evropske utakmice...tu je najbolji.
Vjeciti optimista.
:rol: :rol:
Cime li se vi pucate..
Mislim na takmicarsku formu i uigranost naravno...da se igra u septembru sanse bi nam bile 1%...ovako prije pocetka sezone dok su noge teske, nasi igraci ce biti zasigurno motivisaniji protiv velikog protivnika nego njihovi protiv za njih anonimusa...upravo tu vidim nasu sansu za iznenadjenje...nigdje drugo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2019, 12:10

Zukanovic je napisao/la:slika

Nove cijene + nove slike :kafa:

https://sportsport.ba/fudbal/dominacija ... evo/323172

:salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 jun 2019, 12:13

Nome kalju vs shkendija ako prodjemo hahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 jun 2019, 12:14

Ako ispadnemo, pljujemo upravu, ako prodjemo, znali smo, nismo nikad odustajali, **** ga...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 jun 2019, 12:18

ElCartel11 je napisao/la:Potencialni rivali Sarajeva u drugom pretkolu Lige prvaka:

Sheriff - Saburtalo
Helsinki - Torshavn
Nomme Kalju - Shkendija
Slovan - Sutjeska
Ararat - AIK
E da je proci kako :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jun 2019, 12:19

joker90 je napisao/la:Prema navijačometru koji posjeduju pojedini @skoroalen je tek postigao vrijednost od 10 KHS(kilohusrefa). To je vrijednost prosječnog navijača. :kafa:

1-8 KHS - moja tv i stream seratori
8-12 KHS - prosječni navijač, istok, zapad, sjever sa strane, preskaču pojedine tekme
12-16 KHS - pravi navijači, svaka tekma, brucala 'arane moj vokabular, Hus do bagro :mrgreen:
Not great, not terrible.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 jun 2019, 12:20

Svi ovi sto se smatraju vecim navijacima jer vjeruju da mozemo Celtica proci, (isti takodjer misle da si veci navijac Sarajeva, sto vecu podrsku Husrefu das), ce nakon tarapane od Leprikona da budu najglasniji u tjeranju od uprave do cistacice.
1946~

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jun 2019, 12:21

Sad jos gori osjecaj poslije ovoga danas izvlacenja kad vidis da smo Celtica nakacili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 jun 2019, 12:22

Valja se pripremat za ovu skhendiju...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jun 2019, 12:24

AngelDiMaria"]Ako ispadnemo, pljujemo upravu, ako prodjemo, znali smo, nismo nikad odustajali, **** ga...[/quote]

Pa tako ti je to u fudbalu.
Kad nije išlo, uprava je bila na udaru,sa duplom krunom je imala apsolutnu podršku.
Meni je zao ako ova uprava ne iskoristi ovu priliku Seltic.
Sa 3-4 jaka imenom pojačanja (ala Jajalo,Benko Itd) bi se stvorila neviđena euforija.Raja bi se digla, vjerovala u prolaz,a time puniš Koševo.Da ne kažem da bi se pred utakmicu rasprodao fan shop,novi i novi članovi.Mislim da bi od utakmice od Seltica bili gotovo isplaćeni,a da ne kažem, da sa dobrim partijama protiv Seltica u EL bi ponovo vladala ludnica,i euforija za prolazak u pley off.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 jun 2019, 12:27

miky_hz je napisao/la:Sad jos gori osjecaj poslije ovoga danas izvlacenja kad vidis da smo Celtica nakacili.
Da smo Sheriffa, Slovana ili Dudelangea izvukli, onda bi išli na Dinamo, Apoel ili Ludogorets :think:

Bolja opcija nego ovo što smo izvukli, ali nas ne bi trebao zanimati ovaj žrijeb. Svakako nemamo šansi protiv Škota.

Nego ono što nas zanima. Izbjeći poraženog iz ovog duela
Astana/ Cluj - Maccabi Tel Aviv.
Naravno, ovo pod uslovom da svi favoriti prođu, jer ako neki favorit ispadne neće valjati. Poželjno bi bilo da se neko favorit oklizne u 1. pretkolu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 jun 2019, 12:28

amypitar je napisao/la:AngelDiMaria"]Ako ispadnemo, pljujemo upravu, ako prodjemo, znali smo, nismo nikad odustajali, **** ga...
Pa tako ti je to u fudbalu.
Kad nije išlo, uprava je bila na udaru,sa duplom krunom je imala apsolutnu podršku.
Meni je zao ako ova uprava ne iskoristi ovu priliku Seltic.
Sa 3-4 jaka imenom pojačanja (ala Jajalo,Benko Itd) bi se stvorila neviđena euforija.Raja bi se digla, vjerovala u prolaz,a time puniš Koševo.Da ne kažem da bi se pred utakmicu rasprodao fan shop,novi i novi članovi.Mislim da bi od utakmice od Seltica bili gotovo isplaćeni,a da ne kažem, da sa dobrim partijama protiv Seltica u EL bi ponovo vladala ludnica,i euforija za prolazak u pley off.[/quote]

Sta ja znam, jesam bio protiv nekih poteza husrefa npr itd, ali eto na kraju je ispalo dobro, vise sam za opciju da istrpimo sve odluke kluba bez obzira na sve, pokazati povjerenje i ove godine zaraditi sto je moguce vise, s tim da ne treba uci lezerno u mec sa celticom, kao navijac uvijek ocekujem neku ludu srecu da nas pogleda, tako da bih volio da velika vecina navijaca pokaze jedinstvo i to je to.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2019, 12:28

Stroj1946 je napisao/la:On je negdje sam pročito treba na Kipar.

Ja pročitah maloprije na onom sportdc da bi mogao kod vas.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 jun 2019, 12:32

Al su nas yebali sa ovim LL. Nit koeficijenta, nit love, mrs u pm..
ZZ

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 jun 2019, 12:34

A za ovo trece pretkolo?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lecler, rimljanin90 i 41 gost.