Pa tako ti je to u fudbalu.amypitar je napisao/la:AngelDiMaria"]Ako ispadnemo, pljujemo upravu, ako prodjemo, znali smo, nismo nikad odustajali, **** ga...
Kad nije išlo, uprava je bila na udaru,sa duplom krunom je imala apsolutnu podršku.
Meni je zao ako ova uprava ne iskoristi ovu priliku Seltic.
Sa 3-4 jaka imenom pojačanja (ala Jajalo,Benko Itd) bi se stvorila neviđena euforija.Raja bi se digla, vjerovala u prolaz,a time puniš Koševo.Da ne kažem da bi se pred utakmicu rasprodao fan shop,novi i novi članovi.Mislim da bi od utakmice od Seltica bili gotovo isplaćeni,a da ne kažem, da sa dobrim partijama protiv Seltica u EL bi ponovo vladala ludnica,i euforija za prolazak u pley off.[/quote]
Sta ja znam, jesam bio protiv nekih poteza husrefa npr itd, ali eto na kraju je ispalo dobro, vise sam za opciju da istrpimo sve odluke kluba bez obzira na sve, pokazati povjerenje i ove godine zaraditi sto je moguce vise, s tim da ne treba uci lezerno u mec sa celticom, kao navijac uvijek ocekujem neku ludu srecu da nas pogleda, tako da bih volio da velika vecina navijaca pokaze jedinstvo i to je to.