FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
kraljlavova
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi bice pojacanja u pravom smislu rijeci cemu nervoza
Kad sam pročitao tekst, znao sam da će se upecat pola foruma.AlfredNobel je napisao/la:Ma ovo više nema smisla, nije što izgube već bezobrazluk teški. Od ekipe koju si ubio prošlu sezonu, sad doživiš poraz u najnezgodnijem trenutku. Ejjjj ebena Mladost te dobije, seoska ekipa puuu ebem vam sve da vam ebem. I vi bi da igrate s Celticom.. Vidim Tatar je zakuhao s upravom, traži shupak da ga puste da ide, zato je i na klupi bio danas. Sve u svemu, jako loše. Ovaj mali crnjo Mohamed nije ni tri gola dao, ne znam koji qurac je i dolazio na probu, idi brate igraj po Ipswichu i sličnim mjesnim klubovima.
A Hadžija zaslužuje dobre psovke, ali suzdržaću se da ne popijem ban. Kad je liga gotova, ekipa se odronila, a on poštenog pojačanja nije doveo. Od ovih Gavrića, Milanovića i Mohameda nema hljeba, samo će popraviti brojku na zapadu. Ako se nešto ne promijeni, ne gine opet osmica, ovaj put od Celtica.
Šta vam je ba, sarkazam izbija iz svakog reda. Jeste l' operisani od sarkazma?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kraljlavova je napisao/la:Ljudi bice pojacanja u pravom smislu rijeci cemu nervoza
Završena su 4 igrača, jedan od njih je Letić, napadac, veznjak(bi trebao biti "kapitalac") i stoper(?) . Neće biti ništa zvanično objavljeno prije 30.06. dok istima ne istekne ugovor.
- SedrenikHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Daj Bože da je istina al ne vjerujem da su završena.Haver ! je napisao/la:Završena su 4 igrača, jedan od njih je Letić, napadac, veznjak(bi trebao biti "kapitalac") i stoper(?) . Neće biti ništa zvanično objavljeno prije 30.06. dok istima ne istekne ugovor.
Prvo je Husref reko da će pokušat kompletirat ekipu do četvrtka, i niko ne dođe
Obzirom da imamo baš ogromne rupe u ekipi i da nam prva evropska tekma brzo dolazi, kasno je i 30.6 dovest igrača, još gotovo pa sigurno neće biti ni spremni a kamoli da se malo upoznaju sa ekipom..
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 19 jun 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Koga biste vise voljeli u drugom pretkolu LP od para : Nome Kalju - Škendija ?
Meni bolje lijezu ovi prvi , sa Albancima bas i nemamo dobro iskustvo .
Meni bolje lijezu ovi prvi , sa Albancima bas i nemamo dobro iskustvo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
SedrenikHz je napisao/la:9.7.2019
21:00
HAJDEEE
Je li sa sta ubolo na kladari ? Da se ne spremas na dalek put preko Engleskog kanala ?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nama u BiH nikad ni neće biti bolje jer je 70% foruma neškolovano. Dajte ljudi naučite šta je sarkazam, ironija i onda dođite pisati. Selam.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ako će dovodit nove igrače, to bi trebali uraditi do kraja sedmice. Sve poslije toga je kasno. Treba nama još najmanje 5,6 igrača, a ne 3 ili 4.
Husrefe odlazi!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako ne dodju do petka , vozdra drugo pretkolo , a i titula bi bila upitna . 7-8 min.Stroj1946 je napisao/la:Ako će dovodit nove igrače, to bi trebali uraditi do kraja sedmice. Sve poslije toga je kasno. Treba nama još najmanje 5,6 igrača, a ne 3 ili 4.
Samo da nas Seltic ne nakanta,i da nam pojebe atmosferu samo tako.Dusmani bi jedva docekali da se nasladjuju.
Nadam se da Hadzija zna sta radi,da se on posle Musemica ne nadje na udaru navijaca.
Nadam se da Hadzija zna sta radi,da se on posle Musemica ne nadje na udaru navijaca.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jahicu vracaj se .pasica je napisao/la:Husrefe odlazi!!!
ide sloj pudinga od vanilije pa kora odozgo ali meka ko tiramisu pa šlag odozgoAlfredNobel je napisao/la:Šta vam je taj sarakazam?
ma extra stvar
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
dobro Nedime tebi ni Mujakić nije valjokraljlavova je napisao/la:I ja sam danas gledao uzivo utakmicu hodzic najbolji nas bek trenutno ovaj gavric pojacanje ostali onako bilo je sansi nije to ni lose bilo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma bez 9-10 igrača nemamo o čemu pričatSamozdravlje je napisao/la:Ako ne dodju do petka , vozdra drugo pretkolo , a i titula bi bila upitna . 7-8 min.Stroj1946 je napisao/la:Ako će dovodit nove igrače, to bi trebali uraditi do kraja sedmice. Sve poslije toga je kasno. Treba nama još najmanje 5,6 igrača, a ne 3 ili 4.
ZZ
- AlfredNobel
- Kontakt:
A šta sam to pogriješio?Pitar1946 je napisao/la:HAVERU JEL SE TI DROGIRAS SVIJU TI...JESI SVJESTAN KAKVE SVE GLUPOSTI SI NAPISAO,BANUJ SE SAM...JE.BO ME SVAK AKO NISI NAPUSEN PISAO OVAJ TEXTAlfredNobel je napisao/la:Ma ovo više nema smisla, nije što izgube već bezobrazluk teški. Od ekipe koju si ubio prošlu sezonu, sad doživiš poraz u najnezgodnijem trenutku. Ejjjj ebena Mladost te dobije, seoska ekipa puuu ebem vam sve da vam ebem. I vi bi da igrate s Celticom.. Vidim Tatar je zakuhao s upravom, traži shupak da ga puste da ide, zato je i na klupi bio danas. Sve u svemu, jako loše. Ovaj mali crnjo Mohamed nije ni tri gola dao, ne znam koji qurac je i dolazio na probu, idi brate igraj po Ipswichu i sličnim mjesnim klubovima.
A Hadžija zaslužuje dobre psovke, ali suzdržaću se da ne popijem ban. Kad je liga gotova, ekipa se odronila, a on poštenog pojačanja nije doveo. Od ovih Gavrića, Milanovića i Mohameda nema hljeba, samo će popraviti brojku na zapadu. Ako se nešto ne promijeni, ne gine opet osmica, ovaj put od Celtica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- prisonbreak
- Kontakt:
Pratio sam svaku vasu tekmu prosle sezone, mozda ne bas svaku al 99%
garantujem da je Krlota bolji bek od svakog vaseg beka, i ako je ispred Pidre strasna karijera
aBd!
Hebibovic
Iskoristite momka
Hebibovic
Iskoristite momka
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: fera, Hordas1990 i 27 gostiju.