FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 20 jun 2019, 13:30

ElCartel11 je napisao/la:Da smo bilo kome duzni ne bi dobili licencu za Evropu (kao mitomani koji plasiraju ovu pricu, a vidim neki vjerujete u to) niti bi dobili licencu za PL.

Igrac kad ne bi primio 2 plate mogao bih otici iz kluba dzabe.

Ukljucite mozak drugi put..
Ma ne mozes ih puskom otjerati . Pa Adukor , Bekic & comp. bi rado i dozivotno ostali u FKS da su se znali ponasati(jedan) i da je imao bolji centarsut drugi . O Sofrancu , Sisicu i drugim necu ni prozboriti .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 20 jun 2019, 13:30

Benkara21 je napisao/la:
RAYO je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva trebali su danas otputovati na pripreme u Sloveniju. Put za Rogašku Slatinu planiran je bio za 12 sati, no kako smo uspjeli saznati ekspedicija Sarajeva nije krenula na put.

Nezvanično, kao razlog neodlaska na pripreme pominju se zarađene, a neisplaćene obaveze kluba prema igračima, a da li će doći do nekog preokreta u cijeloj situaciji ostaje da se vidi.

Pokušali smo kontaktirati PR službu FK Sarajevo, ali na naše pozive nije bilo odgovora, pa će se se za neku zvaničnu informaciju morati sačekati da se iz kluba očituju o cijeloj situaciji

TAGOVI: #fk sarajevo
istina, juce sam htio napisati ali nebi imalo smisla, danas evo izaslo javno :damn:

prave se navodno milionski transferi a nema se navodno za plate, ili neko laže ili nesto ne štima, i javna je fama da se za Mujakića nije nista uzelo
Ko si sad ti? Prvi post i ovo napišeš. Idi u pi*ku materinu debilčino !
Zar se mozes upaliti na Amarove kerove koji po nalogu rade isto kao i prosli put kad je dosao u Zelju?
Nezvanicno, novac je poslan. Istina je da kasni plata 15ak dana a razlog je provjera novca zbog nove “vlasnicke strukture”.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 13:30

“Istina je da ekspedicija nije krenula za Sloveniju. Mi na računu imamo pare, ali je problem nastao zbog promjene vlasnika. Prvi put nam pare dolaze iz Vijetnama i banka još nije rasknjižila novac, jer se radi o velikoj sumi. To bi trebalo biti gotovo do kraja dana, a ako sve bude po planu ekipa će krenuti put Slovenije sutra” – saopćeno nam je iz FK Sarajevo.

(A.Pločo/Spor tske.ba)
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 20 jun 2019, 13:31

Joj strucnjaka ovdje, znaju i koliko u kasu ide i koliko ne ide. Je li se uzelo ili nije :rol: :rol: Dajte nam i financijski izvjestaj ako vam nije mrsko.

RAYO
Kontakt:

Post Postao/la RAYO » 20 jun 2019, 13:31

Historicar je napisao/la:
RAYO je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva trebali su danas otputovati na pripreme u Sloveniju. Put za Rogašku Slatinu planiran je bio za 12 sati, no kako smo uspjeli saznati ekspedicija Sarajeva nije krenula na put.

Nezvanično, kao razlog neodlaska na pripreme pominju se zarađene, a neisplaćene obaveze kluba prema igračima, a da li će doći do nekog preokreta u cijeloj situaciji ostaje da se vidi.

Pokušali smo kontaktirati PR službu FK Sarajevo, ali na naše pozive nije bilo odgovora, pa će se se za neku zvaničnu informaciju morati sačekati da se iz kluba očituju o cijeloj situaciji

istina, juce sam htio napisati ali nebi imalo smisla, danas evo izaslo javno :damn:

prave se navodno milionski transferi a nema se navodno za plate, ili neko laže ili nesto ne štima, i javna je fama da se za Mujakića nije nista uzelo
Ovo za Mujakića ti 100 % vjerujem, kad je Cimirot prešao u PAOK, od onolikih para, u našu kasu nije ušlo ni 100000 maraka
Ne znam za to, kazem sta se prica samo, Kortijk nije dao da se na transfermarkt stavi iznos transfera, jer po njihovom doveli su ga za džaba, opet i ako je dao Tan zasto se nije javno reklo da je on dao i da se sve spekulacije tako ugase, ovako samo materijala za hiljadu i jednu pricu

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jun 2019, 13:32

Evo kazu nije bilo goriva, i klime u autobusu. Gras poslao nekakvu kantu. Ova dvojica sto su dosli, vec napustili ekipu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 20 jun 2019, 13:32

Historicar je napisao/la:
RAYO je napisao/la:

Ovo za Mujakića ti 100 % vjerujem, kad je Cimirot prešao u PAOK, od onolikih para, u našu kasu nije ušlo ni 100000 maraka
E sad he sve uslo, vjerovao ili ne! :D
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 13:33

ko da sam na forumu gurbeta a ne ovdje...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 13:34

Evo svi portali objaviše, pa i ss.ba kojim jedinim i vjerujem, ružna slika:

Iako je Bordo tim u jutarnjim satima trebao krenuti put Slovenije, gdje su trebali nastaviti pripreme za novu sezonu, autobus sa igračima bh. šampiona nije krenuo.

Fudbaleri ekipe sa Koševa, neslužbeno odbili su da uđu u autobus zbog neisplaćenih dugovanja, pa se trener Husref Musemić našao u velikim problemima.

Zvanične potvrde ove informacije nema, a neslužbeno FK Sarajevo navodno ima problema tehničke prirode zbog promjene vlasničke strukture pa zbog toga igračima nisu isplaćena dugovanja.

Bilo kako bilo, Bordo tim se iznenada našao u problemima, a iz kluba se nadaju da će danas sve biti riješeno i da će sutra igrači otputovati za Sloveniju.
FK Sarajevo

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 13:34

Zeljo92 je napisao/la:hahahaha e kurko ste dobili za Mujakica, nece vam na pipreme igraci hahahaha :urnebes: e da se hocete ugasit, pravi kerovi vaseg vijetnamca ste postali aw aw :rol:
jel ugrijalo u livnu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 13:35

RAYO je napisao/la:Cemu brate vrijedjanje :oops:

Kakve veze kakav post i kada je napisan, sinoc sam htio o ovome pisati pa nisam jer se dalo naslutiti da ce se ovo desiti i evo desilo se, da sam napisao niti bi mi ko vjerovao niti bi imalo smisla
Ajde ne rise ovdje,ne trebas ni pisat ako ces ove lazi ds pises. Cuj za Mujakica nismo dobili feninga :lol: glupaci cuju nake informacije i misle da su tacne. Ne nasjedajte ba na plavu **** pricu,ovo su i na skupstini pricali. Rayo mrs odavde nisi potreban vjeruj nam plavi smecaru

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jun 2019, 13:36

Ja ne mogu otvoriti clanak na ovom portalu o neodlasku na pripreme.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 jun 2019, 13:37

Mozda je u tim paricama Nam poslao i za pojacanja nesto, pa zato Hadzija jos ne dovodi velike ribe.
Kako se gurbeti lako napalise :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 20 jun 2019, 13:37

Pa ljudi dragi znate li vi koje su provjere danas u svijetu.
Da se ne finansira terorizam bla bla.
Ja vjerujem 100% da se para ima i da je zapelo u ovom sad novom sistemu.
Nista strasno.
Iskacu ko iz pastete da pisu negativno ...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 13:38

Dobra slika se šalje eventualnim pojačanjima, što prije i što hitnije trebaju izać u javnost i reći zbog čega, kako i što!
FK Sarajevo

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 jun 2019, 13:38

Kazu ne mogu dobiti pr sluzbu i onda napisu da je zastoj u banci HAHAHAHAHAHA. Majku jeblo strumfovsku. To se desi kad mati proguta pa isere djete, psotane navijac zelje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 20 jun 2019, 13:40

Stroj1946 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:hahahaha e kurko ste dobili za Mujakica, nece vam na pipreme igraci hahahaha :urnebes: e da se hocete ugasit, pravi kerovi vaseg vijetnamca ste postali aw aw :rol:
MRS odavde yebem ti sve u porodici !!!!!
Braca ne zamaraj se Amarovim kujicama. Pusti supljake njihove. Kazem ti tehnicke prirode je sve. Plata kasni 15 dana. Dobijaju plate svaka 3 mjeseca sto je sa svakim igracem dogovoreno. Da ima kasni samo 2 mjeseca tj da nisu dvije plate uplacene odmah bi postali slobodni igraci i naplatili nam sa kamatama.

Ne pecaj se na kujicine rijeci. Neko u Livno neko u Glasgow.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 13:41

ljudi, radim u banci i znam kako idu te provjere, sto je veci iznos vise provjera ide... zato me i nerviraju ovi negativni likovi sto se natakare na forum kad je bilo sta lose vezano za klub i sto dodju na tekmu protiv atalante pola sata pa onda traze povrat novca jer nis ucijelu pregledali

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jun 2019, 13:41

Uzeli smo duplu sad i da se raspadnemo nema veze :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 jun 2019, 13:41

Problem tehnicke prirode, ljudi objasnili.

Al eto ima ovdje par strucnjaka koji u utorak sce vole i obozavaju, a u cetvrtak im yebu majku. Prozvakana tema
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”