FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Halllllllooooooo naivčine samo od UEFE imamo oko 2 miliona KM koji vam je a gdje su Tv prava rekllame ulaznice sponzori i vi nasjedate na bapske priče ovih jadova što ne plačaju pekaru hljeb a ti jado 92 pogledaj u svoju avliju malo i pametnom dosta mogli bi da ne igrate ni ligu 340 000 duga samo za teren smradu imate..... Ne mogu uh nerviram se nabijem elemente na neku stvar.... Dugo se nisam oglasio Pozdrav svima od Šekca )kome ne smetam naravno a kome smetam neka halali ili neka ne čita komentar.
Sarajevo ljubavi moja!
Neka malo radosti i konama. Pa mjesecima samo karu puše, nek se raduju danas. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja nisam vjerovo ništa oko te priče al evo svi objaviše. Uredu, kasni se, tehničke prirode, ako je sve do sad bilo uredu, i ako im je rečeno za taj tehnički problem što nisu sjeli u autobus i otišli na pripreme? Ne mogu tek tako reć nećemo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
1. Zasto je nasoj javnosti predstavljen iznos transfera Mujakića?
2. Zasto su se oglasili Belgijanci na transfermarktu da se izbrise iznos transfera jer za njega nisu nista platili?
3. Kako to da dvije godine za redom poslujemo u minusu od 4 miliona maraka (dvije godine osam miliona)
4. Kako to da se igracima duguju i premije od duple krune mimo redovnih plata?
5. Ako je Tan dao od sebe da se nebi platio porez zar to nije krivicno djelo i nelegalno poslovanje?
6. Kako to da su igraci sve nezadovoljniji sto su i jucerasnjom utakmicom protiv Mladosti i pokazali i dali do znanja kao i danasnjim bojkotom odlaska u Sloveniju samo su to potvrdili
Mnogo zasto a ni jednog odgovora
2. Zasto su se oglasili Belgijanci na transfermarktu da se izbrise iznos transfera jer za njega nisu nista platili?
3. Kako to da dvije godine za redom poslujemo u minusu od 4 miliona maraka (dvije godine osam miliona)
4. Kako to da se igracima duguju i premije od duple krune mimo redovnih plata?
5. Ako je Tan dao od sebe da se nebi platio porez zar to nije krivicno djelo i nelegalno poslovanje?
6. Kako to da su igraci sve nezadovoljniji sto su i jucerasnjom utakmicom protiv Mladosti i pokazali i dali do znanja kao i danasnjim bojkotom odlaska u Sloveniju samo su to potvrdili
Mnogo zasto a ni jednog odgovora
-
belosevic28
- Kontakt:
Šeki ti si moj brat i kad se zakacimo, znas to. Fino je vidjeti da opet pises.
Samo bez srkleta, zbog svog zdravlja, posebno sad kad nema potrebe za srkletom...
Samo bez srkleta, zbog svog zdravlja, posebno sad kad nema potrebe za srkletom...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AngelDiMaria
- Kontakt:
da ono nije zbog tehnickih problema ostalo bez evrope pa ni pola jada, oni mi se nasli iz livna ovdje prozivati...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma ovi novinari su smece najvece ba, plus ima ovih nezlanica nekih koji se upecaju na spinovanu recenicu. "Zbog finansijskih problema nisu otisli" pa kao duzni bogu ocu, igracima nikad nisu platili i sl. a vidis sta je problem ustvari..AngelDiMaria je napisao/la:ljudi, radim u banci i znam kako idu te provjere, sto je veci iznos vise provjera ide... zato me i nerviraju ovi negativni likovi sto se natakare na forum kad je bilo sta lose vezano za klub i sto dodju na tekmu protiv atalante pola sata pa onda traze povrat novca jer nis ucijelu pregledali
Nastavi ovdje molim te viewtopic.php?f=3&t=9415RAYO je napisao/la:
Na ovoj temi pišu samo navijači Sarajeva.
-
Historicar
- Kontakt:
Mi sezonu nakon svake titule, doživimo neku katastrofu.Nakon onih prijeratnih titula, doživjeli smo teške padove, 1999/2000 - nismo Evropu izborili sa jednim od najboljih sastava u historiji, 2007/2008 - nismo Evropu izborili, 2015/2016 - Ješić, nismo Evropu izborili.Nevjerovatno.
Zvanicna
Usred promjene većinskog vlasnika upravljačkih prava FK Sarajevo suočio se sa sporadičnom birokratskom procedurom zbog finansijskih transakcija iz Socijalističke Republike Vijetnam u Bosnu i Hercegovinu, koja se u prethodnom periodu intenzivno rješava.
Uzimajući u obzir veću količinu novca i činjenicu da se šalje prvi put na klupski račun, prilikom slanja novca od strane Vin grupacije, došlo je do ovih administrativnih procedura, jer je proces verifikacije znatno duži od očekivanog. Zbog nepovjerenja banaka na relaciji Vijetnam – Bosna i Hercegovina, novčana sredstva poslana od strane većinskog vlasnika upravljačkih prava već određeni vremenski period nisu raspoloživa, odnosno ne mogu leći na klupski račun, što je rezultiralo kašnjenjem plata svim uposlenicima.
Finalno rješenje ove situacije se očekuje tokom dana, najkasnije do sutra, a svim uposlenicima se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i profesionalnosti. Svjesni da su naši uposlenici navikli redovno dobijati svoje plaće i posebne naknade, FK Sarajevo se unaprijed izvinjava zbog perioda koji su nametnule pomenute okolnosti.
Odlazak na pripreme u Sloveniju koji je bio zakazan za danas 20. juna, bit će realizovan nakon uspješnog realizovanja isplata uposlenicima, ali i drugih administrativnih aktivnosti poput rješavanja viza za predviđeno putovanje u Škotsku u skorom periodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sam navijac Sarajeva, kada se nesto negativno napiše to odmah nisam, neka mi se javi glavni moderator da mu posaljem na pp fotografiju clanskealacious je napisao/la:Nastavi ovdje molim te viewtopic.php?f=3&t=9415RAYO je napisao/la:
Propast dinastije Nam.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ljubi brat dupla brateeeeeeeebelosevic28 je napisao/la:Šeki ti si moj brat i kad se zakacimo, znas to. Fino je vidjeti da opet pises.
Sarajevo ljubavi moja!
Ko vas ne zna...RAYO je napisao/la:ja sam navijac Sarajeva, kada se nesto negativno napiše to odmah nisam, neka mi se javi glavni moderator da mu posaljem na pp fotografiju clanskealacious je napisao/la:Nastavi ovdje molim te viewtopic.php?f=3&t=9415RAYO je napisao/la:
Iskreno ovo nam nije trebalo! Kako sad nekog dovesti jakog?
A bojkotuju pic.kice pojedine zbog 15 dana, a znaju sta je u pitanju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SedrenikHz
- Kontakt:
Svaka cast ovo da se kone malo spuste " svjesni da su nasi uposlenici navikli redovno dobijati svoje place"miky_hz je napisao/la:Zvanicna
Usred promjene većinskog vlasnika upravljačkih prava FK Sarajevo suočio se sa sporadičnom birokratskom procedurom zbog finansijskih transakcija iz Socijalističke Republike Vijetnam u Bosnu i Hercegovinu, koja se u prethodnom periodu intenzivno rješava.
Uzimajući u obzir veću količinu novca i činjenicu da se šalje prvi put na klupski račun, prilikom slanja novca od strane Vin grupacije, došlo je do ovih administrativnih procedura, jer je proces verifikacije znatno duži od očekivanog. Zbog nepovjerenja banaka na relaciji Vijetnam – Bosna i Hercegovina, novčana sredstva poslana od strane većinskog vlasnika upravljačkih prava već određeni vremenski period nisu raspoloživa, odnosno ne mogu leći na klupski račun, što je rezultiralo kašnjenjem plata svim uposlenicima.
Finalno rješenje ove situacije se očekuje tokom dana, najkasnije do sutra, a svim uposlenicima se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i profesionalnosti. Svjesni da su naši uposlenici navikli redovno dobijati svoje plaće i posebne naknade, FK Sarajevo se unaprijed izvinjava zbog perioda koji su nametnule pomenute okolnosti.
Odlazak na pripreme u Sloveniju koji je bio zakazan za danas 20. juna, bit će realizovan nakon uspješnog realizovanja isplata uposlenicima, ali i drugih administrativnih aktivnosti poput rješavanja viza za predviđeno putovanje u Škotsku u skorom periodu.
IMALI STE MALO ROKA DA SE RADUJETE.
MRS U LIVNO KUJICE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
duplakruna46
- Kontakt:
Hvala, dovidjenja i prijatno!miky_hz je napisao/la:Zvanicna
PS. Neka su igraci tako reagovali. Prema prvim osvajacima duple krune se moraju izmiriti sve obaveze.
Zadnja izmjena: duplakruna46, dana/u 20 jun 2019, 13:57, ukupno mijenjano 2 puta.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
miky_hz je napisao/la:Zvanicna
A nisu mogli na neki drugi nacin namiriti za plate i premije? posuditi i namaci sredstva ili jos bolje isplatiti igrace od 2.200.000 KM od navodnog transfera Mujakica? sve uraditi i sprijeciti nezadovoljstvo igraca a zatim i ovu bruku koja se salje u javnost, naravno da nisu
Nije vala nimalo ovo trebalo..ledesma je napisao/la:Iskreno ovo nam nije trebalo! Kako sad nekog dovesti jakog?
Bas se lijepa slika salje u javnost, i igračima sa kojim se pregovara...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], Hajdeee, Morpheus, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PingoFTW, rimljanin90, Serha i 91 gost.