Gledam svoju avliju, a smijem se komšijinoj, što bi se reklo oko kalajli unutra belajli
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ...
Gledam svoju avliju, a smijem se komšijinoj, što bi se reklo oko kalajli unutra belajli
Neka svako rijesava i petlja se u svoje probleme. Nema kluba u drzavi da je idealno jer je svima pretesko za bilo sta vise. Samo o nekom klubu se pise prije, o nekom kasnije. Pisali su dugo o Celiku pa o nama sad ce preci na Sarajevo pa ce Slobodu. Klasika.Admir74 je napisao/la:Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ...![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pare od goriva preusmjerili na MilanovicaAdmir74 je napisao/la:Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ...![]()
Tristan10 je napisao/la:Pare od goriva preusmjerili na MilanovicaAdmir74 je napisao/la:Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ...![]()
Fakat idemo mi svoju avliju čistiti, ali morao sam ovo prokomentarisati..
Pitari 4 mjeseca ne isplacuju plate i doprinose i dobijaju licencu, i Selimovic ih je na skupstini prozvao za to
Yebem li vam majku svima redom u savezu
Yebem li vam majku svima redom u savezu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
2 transfera, Mujakic i Cimirot ni marke vidjeli nisu, ja kakve lopovcine obitavaju u quravi fks 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne brinite se,dogodine se zamjenjuju uloge
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A sta nas boli za to k kad smo i mi u istoj/goroj situaciji. Da smo mi u top poziciji pa ih malo zaebavas onako na sarajevski nacin, ali ovako nigdje veze. Neki zaboravljaju da je nama racun idalje blokiran i da vrlo lahko i nasi mogu da ne dobiju lovu ako se ovo ne rijesi sa Savezom. Plus svi ti klubovi ce dobiti neku lovu od Evrope, a mi mozda k samo.
Pa sta ce im leci kad je Tan uzimo sebi da namiri ulozeno, oni su izgubili zadnje dvije godine 8 miliona, sutra da odluci otic ovaj vijetnamac i kaze kaze hocu sad pare nazad oni bi se bukvalno ugasiliZeljo92 je napisao/la:2 transfera, Mujakic i Cimirot ni marke vidjeli nisu, ja kakve lopovcine obitavaju u quravi fks
Al yebo njih, kriminalno leglo isto kao i savez, treba o sebi vodit brigu
hajmo Cas
Ako dobijemo licencu janje okrecem na Grbavici, svi ste pozvani
Amar okrece...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Savez = mafija
Hajde CAS!!!!
OFFTOPIC: Zlatan Nalic posudio slobodi 400.000 km za jednu jedinu sezonu, i to gdje su zavrsili 7,8 na tabeli.
Hajde CAS!!!!
OFFTOPIC: Zlatan Nalic posudio slobodi 400.000 km za jednu jedinu sezonu, i to gdje su zavrsili 7,8 na tabeli.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nama bi najbolje bilo da nam taj Cas donese odluku da nas savez mora isplatiti, ako nas vrate u Europu neće nas plaho počastiti, ove godine bi nam i ta Narva Trans mogla probleme napraviti 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma pusti ba, doci ce kad tad kraj lopovima. Svi znamo da ce se ugasit, kako vidim ubrzo ce se to desiti.irfo je napisao/la:Pa sta ce im leci kad je Tan uzimo sebi da namiri ulozeno, oni su izgubili zadnje dvije godine 8 miliona, sutra da odluci otic ovaj vijetnamac i kaze kaze hocu sad pare nazad oni bi se bukvalno ugasiliZeljo92 je napisao/la:2 transfera, Mujakic i Cimirot ni marke vidjeli nisu, ja kakve lopovcine obitavaju u quravi fks
Al yebo njih, kriminalno leglo isto kao i savez, treba o sebi vodit brigu
hajmo Cas
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Hajde Savo prodaj Zakaru 
Prekrizio ga Savo, ja konto uletit ce neki klub sa jakom ponudom a on vise nije potreban partizanuTristan10 je napisao/la:Hajde Savo prodaj Zakaru
A nogama i rukama grabio da ide. Bit ce mu kao za Dinamo.irfo je napisao/la:Prekrizio ga Savo, ja konto uletit ce neki klub sa jakom ponudom a on vise nije potreban partizanuTristan10 je napisao/la:Hajde Savo prodaj Zakaru, sad ce neke pic.ke materine, posudbe i slicno i mi marke nikad necemo vidjet
Ode on u Tursku, mislim da imamo 15%irfo je napisao/la:Prekrizio ga Savo, ja konto uletit ce neki klub sa jakom ponudom a on vise nije potreban partizanuTristan10 je napisao/la:Hajde Savo prodaj Zakaru, sad ce neke pic.ke materine, posudbe i slicno i mi marke nikad necemo vidjet
Al su te klauzule za nas uklete
svaki put kad stavimo jaku klauzulu (Hadziahmetovic, Memija, Zakaric) propadnu igraci
A jedno kad je ne stavimo(Bajic), vec uzmemo 50k eura umjesto 20%, promasimo milion eura od transfera
svaki put kad stavimo jaku klauzulu (Hadziahmetovic, Memija, Zakaric) propadnu igraci
A jedno kad je ne stavimo(Bajic), vec uzmemo 50k eura umjesto 20%, promasimo milion eura od transfera
Nisu ni u Partizanu dobri u glavu. Sto je najgore Zakaric igrao svaku utakmicu i sad odjednom prekrizen. Mozda jer je pred transferom nekim
ili spremaju veliki remont ekipe sezona im je svakako bila daleko ispod ocekivanja.
Cuva Bog Zelju svog!
Meni nije jasno kako je Sarajevo dobilo licencu, a cetiri plate, ili koliko vec duzni uposlenicima, igracima?
Pa mi smo bili najcistiji i prvi smo trebali dobiti licencu.
Za Radnik se vec pisalo u vezi izvjestaja. Hercegovci prijavljuju igrace na minimalac, bar Siroki tako radi kad im pogledas finansijski izvjestaj.
Sta taj savez radi, a i nasi, nadam se na ovoj zalbi necemo stati.
Pa mi smo bili najcistiji i prvi smo trebali dobiti licencu.
Za Radnik se vec pisalo u vezi izvjestaja. Hercegovci prijavljuju igrace na minimalac, bar Siroki tako radi kad im pogledas finansijski izvjestaj.
Sta taj savez radi, a i nasi, nadam se na ovoj zalbi necemo stati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.