FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 20 jun 2019, 13:32

Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ... :kafa:
Gledam svoju avliju, a smijem se komšijinoj, što bi se reklo oko kalajli unutra belajli :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2019, 13:35

Admir74 je napisao/la:Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ... :kafa:
Gledam svoju avliju, a smijem se komšijinoj, što bi se reklo oko kalajli unutra belajli :lol:
Neka svako rijesava i petlja se u svoje probleme. Nema kluba u drzavi da je idealno jer je svima pretesko za bilo sta vise. Samo o nekom klubu se pise prije, o nekom kasnije. Pisali su dugo o Celiku pa o nama sad ce preci na Sarajevo pa ce Slobodu. Klasika.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 jun 2019, 13:35

Admir74 je napisao/la:Vazda ima gore od goreg, pa ovi neće ni da krenu, 3 plate kasne ljudi ... :kafa:
Pare od goriva preusmjerili na Milanovica :urnebes:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 jun 2019, 13:37

Tristan10 je napisao/la:
Pare od goriva preusmjerili na Milanovica :urnebes:
:lolno: :lolno:
Fakat idemo mi svoju avliju čistiti, ali morao sam ovo prokomentarisati.. :salut: :bih:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jun 2019, 13:38

Pitari 4 mjeseca ne isplacuju plate i doprinose i dobijaju licencu, i Selimovic ih je na skupstini prozvao za to
Yebem li vam majku svima redom u savezu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jun 2019, 13:39

2 transfera, Mujakic i Cimirot ni marke vidjeli nisu, ja kakve lopovcine obitavaju u quravi fks :bow:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 jun 2019, 13:41

Ne brinite se,dogodine se zamjenjuju uloge
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2019, 13:47

A sta nas boli za to k kad smo i mi u istoj/goroj situaciji. Da smo mi u top poziciji pa ih malo zaebavas onako na sarajevski nacin, ali ovako nigdje veze. Neki zaboravljaju da je nama racun idalje blokiran i da vrlo lahko i nasi mogu da ne dobiju lovu ako se ovo ne rijesi sa Savezom. Plus svi ti klubovi ce dobiti neku lovu od Evrope, a mi mozda k samo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jun 2019, 13:49

Zeljo92 je napisao/la:2 transfera, Mujakic i Cimirot ni marke vidjeli nisu, ja kakve lopovcine obitavaju u quravi fks :bow:
Pa sta ce im leci kad je Tan uzimo sebi da namiri ulozeno, oni su izgubili zadnje dvije godine 8 miliona, sutra da odluci otic ovaj vijetnamac i kaze kaze hocu sad pare nazad oni bi se bukvalno ugasili
Al yebo njih, kriminalno leglo isto kao i savez, treba o sebi vodit brigu
hajmo Cas :pray:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jun 2019, 13:50

Ako dobijemo licencu janje okrecem na Grbavici, svi ste pozvani :tokralju: Amar okrece...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 jun 2019, 13:51

Savez = mafija

Hajde CAS!!!!

OFFTOPIC: Zlatan Nalic posudio slobodi 400.000 km za jednu jedinu sezonu, i to gdje su zavrsili 7,8 na tabeli. :kafa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jun 2019, 13:51

Nama bi najbolje bilo da nam taj Cas donese odluku da nas savez mora isplatiti, ako nas vrate u Europu neće nas plaho počastiti, ove godine bi nam i ta Narva Trans mogla probleme napraviti :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jun 2019, 13:51

irfo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:2 transfera, Mujakic i Cimirot ni marke vidjeli nisu, ja kakve lopovcine obitavaju u quravi fks :bow:
Pa sta ce im leci kad je Tan uzimo sebi da namiri ulozeno, oni su izgubili zadnje dvije godine 8 miliona, sutra da odluci otic ovaj vijetnamac i kaze kaze hocu sad pare nazad oni bi se bukvalno ugasili
Al yebo njih, kriminalno leglo isto kao i savez, treba o sebi vodit brigu
hajmo Cas :pray:
ma pusti ba, doci ce kad tad kraj lopovima. Svi znamo da ce se ugasit, kako vidim ubrzo ce se to desiti.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 jun 2019, 13:51

Hajde Savo prodaj Zakaru :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jun 2019, 14:02

Tristan10 je napisao/la:Hajde Savo prodaj Zakaru :kafa:
Prekrizio ga Savo, ja konto uletit ce neki klub sa jakom ponudom a on vise nije potreban partizanu :damn: , sad ce neke pic.ke materine, posudbe i slicno i mi marke nikad necemo vidjet

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2019, 14:03

irfo je napisao/la:
Prekrizio ga Savo, ja konto uletit ce neki klub sa jakom ponudom a on vise nije potreban partizanu :damn: , sad ce neke pic.ke materine, posudbe i slicno i mi marke nikad necemo vidjet
A nogama i rukama grabio da ide. Bit ce mu kao za Dinamo.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 jun 2019, 14:04

irfo je napisao/la:
Ode on u Tursku, mislim da imamo 15%

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jun 2019, 14:06

Al su te klauzule za nas uklete :lol:
svaki put kad stavimo jaku klauzulu (Hadziahmetovic, Memija, Zakaric) propadnu igraci
A jedno kad je ne stavimo(Bajic), vec uzmemo 50k eura umjesto 20%, promasimo milion eura od transfera :lol:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 20 jun 2019, 14:08

Nisu ni u Partizanu dobri u glavu. Sto je najgore Zakaric igrao svaku utakmicu i sad odjednom prekrizen. Mozda jer je pred transferom nekim :hmmmmm: ili spremaju veliki remont ekipe sezona im je svakako bila daleko ispod ocekivanja.
Cuva Bog Zelju svog!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 jun 2019, 14:09

Meni nije jasno kako je Sarajevo dobilo licencu, a cetiri plate, ili koliko vec duzni uposlenicima, igracima?

Pa mi smo bili najcistiji i prvi smo trebali dobiti licencu.

Za Radnik se vec pisalo u vezi izvjestaja. Hercegovci prijavljuju igrace na minimalac, bar Siroki tako radi kad im pogledas finansijski izvjestaj.

Sta taj savez radi, a i nasi, nadam se na ovoj zalbi necemo stati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.